دستور تهیه مربای گل گاو زبان

چهارشنبه 7 اسفند 1398
15:08
مجله دلتا

مربای گل گاو زبان یک مربای خوشمزه است که خاصیت آرام بخشی دارد.
مربای گل گاو زبان



[ بازدید : 117 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز پخت خوراک مرغ عسلی

چهارشنبه 7 اسفند 1398
15:01
مجله دلتا

خوراک مرغ عسلی نوعی غذای جدید و شیرین است که در تهیه آن از عسل استفاده شده است.
خوراک مرغ عسلی

اگر طرفدار غذاهای شیرین هستید و از طرفی به غذاهای مدرن علاقه دارید، خوراک مرغ عسلی بهترین انتخاب است. این غذا بسیار خوشمزه و مناسب سرو در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها است. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک مرغ عسلی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه خوراک مرغ عسلی :

  • مرغ: ۶ تکه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز تند: یک عدد
  • سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزیجات دلخواه به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

خوراک مرغ

طرز تهیه خوراک مرغ عسلی :

به دو طرف مرغ‌ها نمک و فلفل بزنید و آن‌ها را در تابه‌ای که در آن روغن زیتون ریخته‌اید، بگذارید. تابه را روی شعله ملایم گذاشته، در آن را ببندید تا مرغ‌ها سرخ شوند.

حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد که یک طرف مرغ خوب سرخ و برشته شود. پس از اینکه یک طرف مرغ به اندازه کافی سرخ شد، آن را به طرف دیگر برگردانید و دوباره در تابه را ببندید.

دلیل بستن در تابه آن است که مرغ کمی آب بیندازد و زمان سرخ شدن آن طولانی شود. در این صورت مرغ بدون آنکه نیاز به اضافه کردن آب داشته باشد، به اندازه کافی می‌پزد و پوست آن پس از سرخ شدن خشک و ترد می‌شود.

در زمان سرخ شدن مرغ‌ها، سبزیجات دلخواه مانند کاهو، کلم بروکلی، قارچ و … را خرد کرده و در کاسه‌ای بریزید. به آن‌ها نمک و فلفل بزنید و خوب زیر و رو کنید تا مواد به خورد هم بروند.

 مرغ عسلی

وقتی مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بیرون آورید و فلفل قرمز تند خرد شده را در همان روغن تفت دهید.

وقتی فلفل آماده شد، شعله را خاموش کنید و عسل را در تابه بریزید تا با همان حرارت تابه آب شود.

عسل را با فلفل و سرکه سیب مخلوط کنید. یک قاشق از سس را روی سبزیجات بریزید و مرغ‌ها را به بقیه سس آغشته کنید.

خوراک مرغ عسلی آماده است. مرغ‌ها را در ظرف بگذارید و با سبزیجات مزه‌دار شده تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.



[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

شیرینی اتریشی، شیرینی ساده عید

شنبه 3 اسفند 1398
15:03
مجله دلتا

شیرینی اتریشی یکی از شیرینی‌های خشک و مخصوص ایام نوروز است که طرز تهیه آسانی دارد.
شیرینی اتریشی

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، بازار پخت شیرینی‌های خانگی داغ داغ است. شیرینی اتریشی یکی از این شیرینی‌های ترد و خوشمزه است که در ایام نوروز زیاد مصرف می‌شود و به راحتی می‌توان آن را در منزل تهیه و چند هفته در جای خشک و خنک نگهداری کرد. طرز تهیه شیرینی اتریشی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه شیرینی اتریشی :

  • زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم برای تزیین
  • پودر نارگیل، پسته یا ترافل برای تزیین

طرز تهیه شیرینی اتریشی

طرز تهیه شیرینی اتریشی :

بگذارید کره به دمای محیط برسد؛ سپس پودر قند را به آن افزوده، با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.

در کاسه دیگری، زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل مخلوط کنید؛ سپس آن را به مخلوط کره و پودر قند بیفزایید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

آرد را دو یا سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر شیرینی نرم و لطیف با چسبندگی کافی داشته باشید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مقداری از خمیر شیرینی داخل قیف و ماسوره کنگره‌دار بریزید و شیرینی‌هایی به شکل انگشت و با فاصله از هم در سینی بگذارید. سینی را ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید. وقتی شیرینی‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند.

شیرینی عید

شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کنید. وقتی شیرینی‌ها خنک شدند، با قاشق مقداری از شکلات آب شده بردارید و روی بخشی از شیرینی بریزید. سپس آن را با پودر نارگیل، پسته یا ترافل تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از تنقلات نوروزی “باسلوق ژله ای، شیرینی نوروزی” را مطالعه کنید.


[ بازدید : 236 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کوفته قارچ، ساده و خوشمزه

شنبه 3 اسفند 1398
14:46
مجله دلتا

کوفته قارچ یکی از انواع کوفته است که با قارچ، برنج و گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود.
کوفته قارچ

کوفته قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ و طرز تهیه آن شبیه کوفته‌های دیگر است. این کوفته راحت درست می‌شود و برای یک شام سبک مناسب است. طرز تهیه کوفته قارچ را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه کوفته قارچ :

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: یک و نیم لیوان
  • سبزی کوفته: ۲ لیوان
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنیز به میزان لازم

مواد داخل کوفته :

  • پیازداغ: یک قاشق غذاخوری
  • سیرداغ: یک قاشق غذاخوری
  • قارچ سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته قارچ

طرز تهیه کوفته قارچ :

برنج را با یک سوم لیوان آب، نمک و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی شعله ملایم بگذارید تا نرم و آب آن کشیده شود.

پیاز را خلالی خرد و با روغن سرخ کنید. رب، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود.

به مواد چند لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید؛ سپس آن را کنار بگذارید.

در کاسه‌ای برنج، گوشت، سبزی کوفته، قارچ، نمک، فلفل، پودرتخم گشنیز و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

بهتر است قارچ را قبل از مصرف با مقداری آبلیمو تفت دهید تا قارچ خوش‌رنگ و غذا خوشمزه‌تر شود.

کوفته قارچ خوشمزه

از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و میان آن از مخلوط مواد داخل کوفته بگذارید و گرد کنید.

وقتی کوفته‌ها آماده شدند، یکی یکی در سس بگذارید و شعله را کم کنید.

هنگام پخت توجه کنید که در قابلمه کاملاً بسته نباشد؛ این کار از وا رفتن کوفته جلوگیری می‌کند.

پس از یک ساعت و نیم کوفته‌ها آماده است. آن‌ها را در ظرف گذاشته و کمی از سس روی آن‌ها بریزید.

این کوفته را با سبزی خوردن و انواع ترشی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 120 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک سیب زمینی، صبحانه پر انرژی

شنبه 3 اسفند 1398
14:28
مجله دلتا

خوراک سیب زمینی غذایی لذیذ است که باسیب زمینی و تخم‌مرغ تهیه شده و معمولا برای صبحانه استفاده می‌شود.
خوراک سیب زمینی

خوراک سیب زمینی صبحانه‌ای مفید و پرانرژی است که راحت تهیه می‌شود و برای شروع یک روز پرنشاط، به خصوص برای دانش آموزان مناسب است. برای آشنایی با طرز تهیه این صبحانه خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه خوراک سیب‌ زمینی :

  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • سیب زمینی: یک عدد
  • سوسیس: ۵۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده: یک پیمانه
  • پیاز خرد شده: یک پیمانه
  • فلفل‌دلمه‌ای خرد شده: نصف پیمانه
  • پیازچه خرد شده: یک سوم پیمانه
  • کلم خرد شده: یک پیمانه
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • آب: یک سوم پیمانه
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
  • پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان در صورت تمایل

خوراک سیب زمینی شیرین

طرز تهیه خوراک سیب‌ زمینی :

روغن زیتون را در تابه‌ای گرم کنید، سپس سیب زمینی را در اندازه دلخواه خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید. در تابه را بگذارید و پس از ۱۰ دقیقه که پخته شد، آن را در ظرف دیگری بریزید.

سوسیس‌ را خرد کرده، در همان تابه بریزید و با شعله ملایم حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای شود؛ سپس آن‌ها را به سیب‌ زمینی‌‌ها بیفزایید.

پیاز، فلفل‌دلمه‌ای، قارچ و کلم را خرد کرده، حدود سه دقیقه تفت دهید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید. وقتی مواد نرم شدند، آن‌ها را در ظرف سیب زمینی بریزید.

خوراک

تخم‌مرغ‌ها، آب، آویشن و مقداری نمک و فلفل را در کاسه دیگری با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید؛ سپس آن‌ها را به مواد افزوده و در ظرف سرو بریزید.

ظرف را در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید. وقتی روی سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شد، ظرف را بیرون آورید تا کمی خنک شود. در آخر روی آن را با پیازچه تزیین و سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید قبل از اینکه ظرف را در فر بگذارید، روی مواد مقداری پنیر پیتزای رنده شده یا پنیر پارمزان بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.



[ بازدید : 105 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کباب قفقازی

چهارشنبه 30 بهمن 1398
12:29
مجله دلتا

کباب قفقازی مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت قرمز و مرغ تهیه می‌شود و بسیار پرطرفدار است.
کباب قفقازی

کباب قفقازی یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمی‌گردد. این کباب را به راحتی و با کمی حوصله می‌توان در منزل درست کرد. برای آشنایی با طرز تهیه کباب قفقازی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه کباب قفقازی :

  • گوشت گوساله: نیم کیلو
  • سینه مرغ: نیم کیلو
  • فلفل‌دلمه‌ای: ۴ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • ماست چکیده: نصف لیوان
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی :

پیازها را خلالی خرد کنید و در کاسه بریزید؛ سپس روغن زیتون، ماست چکیده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط کنید.

گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد درون کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به همه جای گوشت برسد.

روی در کاسه سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت‌ها نرم و طعم‌دار شوند.

فلفل‌دلمه‌ای را به صورت تکه‌ای برای سیخ کردن خرد کرده و کنار بگذارید.

پس از دو ساعت، کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و گوشت‌ها را سیخ کنید. برای سیخ کردن به ترتیب یک تکه گوشت قرمز، یک تکه فلفل‌دلمه‌ای و یک تکه گوشت مرغ بگذارید. به همین ترتیب تمام سیخ‌ها را پر کرده و کنار بگذارید.

کباب

زغال‌ها را به صورت یکدست در منقل بگذارید و روشن کنید. سیخ‌ها را روی منقل بچینید و به صورت مداوم بچرخانید تا کباب‌ها به صورت یکدست پخته شوند.

با مخلوط کردن زعفران دم کرده و کره آب شده سس کره درست کنید و در دو دقیقه پایانی پخت کباب، با قلم‌مو روی آن‌ها بمالید. این کار علاوه بر اینکه طعم و ظاهر کباب را بهتر می کند، باعث می‌شود آن‌ها خشک نشوند.

کباب قفقازی را پس از آماده شدن با برنج یا نان و گوجه کبابی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

باسلوق ژله ای، شیرینی نوروزی

چهارشنبه 30 بهمن 1398
12:22
مجله دلتا

باسلوق ژله ای از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که با مواد ساده‌ای درست می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد.
باسلوق ژله ای



[ بازدید : 112 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آش اسفناج، سبک و مقوی

چهارشنبه 30 بهمن 1398
12:08
مجله دلتا

آش اسفناج غذایی سبک و مقوی است که با برنج، حبوبات و اسفناج پخته می‌شود.
آش اسفناج



[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سرو هندوانه با پنیر پارمزان

دوشنبه 28 بهمن 1398
14:31
مجله دلتا

سرو هندوانه با پنیر پارمزان شیوه‌ای جدید برای سرو این میوه به عنوان دسر است.
سرو هندوانه

یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را می‌توانید به‌ عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشته‌ها که هندوانه و خربزه، همیشه جزیی از سفره ناهار یا شام بودند. همچنین این بشقاب هندوانه مناسب میان وعده برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشید تا با سرو هندوانه به شیوه‌ای خاص و مجلسی آشنا شوید.

مواد لازم سرو هندوانه با پنیر پارمزان :

  • هندوانه کوچک: یک عدد
  • پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک‌ چهارم فنجان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر چیلی: یک قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • گشنیز خرد شده: نصف فنجان
  • فلفل تازه به میزان لازم

برش زدن هندوانه مثلثی

طرز تهیه سرو هندوانه با پنیر پارمزان :

هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآورید؛ سپس آن را در قطعات مکعبی خرد کنید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز استفاده کنید تا هم تکه‌‌های آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید. برای اینکه دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانه‌ها را مانند هم خرد کنید.

تکه‌های هندوانه را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

در کاسه‌ای پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.

سرو هندوانه با پنیر

از مخلوط روی هندوانه‌ها بریزید و به آرامی شروع به هم زدن کنید تا مزه‌دار شوند؛ سپس روی آن‌ها پنیر پارمزان بپاشید. در آخر، مقداری فلفل تازه روی مواد بریزید و آن‌ها را در بشقاب مناسبی بکشید. مقداری پنیر پارمزان و گشنیز خرد شده روی دسر بریزید و آن را سرو کنید.

بهتر است این دسر را به اندازه مصرف‌ آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید، چون اگر بماند طعم خود را از دست می‌دهد و بیات می‌شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر شیک و مجلسی “طرز تهیه دسر سوهان” را مطالعه کنید.


[ بازدید : 154 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه دسر سوهان

دوشنبه 28 بهمن 1398
14:16
مجله دلتا

دسر سوهان بافت نرم و لطیفی دارد و ظاهر آن تقریبا شبیه کاچی است.
دسر سوهان



[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]