سالاد رژیمی قارچ و سبزیجات
سالاد قارچ و سبزيجات يك سالاد رژيمي و خوشمزه است كه ارزش غذايي بالايي دارد. مصرف اين سالادبهعنوان يك ميانوعدۀ كامل هم پيشنهاد ميشود. به مواد سالاد قارچ و سبزيجات ميتوانيد هر خوراكي ديگر هم كه دوست داريد اضافه كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم:
- قارچ ورقه شده: 2 پيمانه
- فلفلدلمهاي سبز، قرمز و زرد: از هر كدام يك عدد
- هويج: 2 عدد
- كدو سبز: يك عدد
- سير: يك حبه
- پياز: يك عدد
- روغنزيتون: 2 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- آويشن: نصف قاشق چايخوري
- ريحان تازه: چند برگ براي تزيين
- ليموترش: يك عدد
- اسفناج ريز در صورت تمايل
طرز تهيه:
فلفلهاي دلمهاي، هويج، كدو سبز و پياز را خلالي خرد ميكنيم.
كدو و هويج را بايد بخارپز كنيم. اگر بخارپز در دسترس نداشتيم، به اين شيوه عمل ميكنيم.
مقداري آب در ظرفي ريخته، روي حرارت ميگذاريم تا جوش بيايد. يك آبكش فلزي روي آب در حال جوش ميگذاريم. آبكش نبايد با آب در حال جوش تماس داشته باشد. هويج و كدوي خلالي شده را روي ظرف دوم ميگذاريم تا بخارپز شوند. سپس آنها را در ظرفي ريخته و با كمي نمك مخلوط ميكنيم.
در ظرف ديگري، روغن زيتون ريخته و روي حرارت ميگذاريم. سپس قارچ را كه ورقهاي خرد كردهايم، در آن ميريزيم و كمي تفت ميدهيم تا نرم شود.
فلفلهاي دلمهاي رنگي و پياز خلالي شده را با سير رنده شده به قارچ افزوده، كمي نمك و فلفل و آويشن به مواد ميزنيم. حدود ده دقيقه آنها را تفت ميدهيم.
مخلوط تفت داده در روغن را در ظرفي ميريزيم. هويج و كدوي بخارپزشده را به مواد ميافزاييم و آنها را خوب مخلوط ميكنيم. در صورت تمايل ميتوانيد كمي اسفناج ريز در سالاد بريزيد.
آب ليموترش را گرفته و به سالاد اضافه ميكنيم. آن را در ظرف مناسبي ريخته و پس از تزيين با برگهاي ريحان، سرو ميكنيم.
چون اين سالاد رژيمي است، از سس استفاده نميكنيم و با آبليمو به آن طعم ميدهيم.
البته در صورت تمايل ميتوانيد با هر سسي كه دوست داريد، اين سالاد را سرو كنيد.
[ بازدید : 182 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]