تارت راتاتویی ، غذای فرانسوی رژیمی
تارت راتاتویی غذايي فرانسوي است. شايد خيلي از ما بعد از ديدن انيميشن موش سرآشپز با اين غذاي خوشرنگ و بو آشنا شده باشيم. تارت راتاتويي از سبزيجات سرشار و فيبر بالايي دارد و به سلامت دستگاه گوارش كمك ميكند. همچنين اين غذا بسيار سيركننده است.
مواد لازم:
- بادمجان: ۳ عدد
- كدو سبز: ۴ عدد
- فلفلدلمهاي: ۳ عدد
- پنير بز: يك فنجان
- گوجهفرنگي: ۲ عدد
- خمير ورقهاي: 500 گرم
- روغنزيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- موسير بزرگ: يك عدد
- سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
- برگ آويشن خرد شد: ۲ قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- اسپري روغن
طرز تهيه:
گوجهفرنگيها را حلقهحلقه كرده و روي نيمي از سيني فر كه با كاغذ روغني پوشيده شده، بگذاريد. يك قاشق غذاخوري روغنزيتون و كمي نمك روي آن بريزيد.
بادمجان و كدوي حلقه شده، موسير خرد شده، فلفلدلمهاي خرد شده، سركه و يك قاشق غذاخوري روغنزيتون باقيمانده را در يك كاسه با هم تركيب كنيد و روي قسمت دوم سيني بگذاريد. اين تركيب را با كمي نمك و فلفل مزهدار كنيد.
مواد داخل سيني رادر فري كه از قبل گرم كرديد بگذاريد تا نرم و قهوهاي شوند. در حدود 30 دقيقه زمان نياز است.
خمير ورقهاي را روي سطحي تميز و آرد زده بگذاريد و با وردنه صاف كنيد تا مستطيلي ۳۵ در ۲۵ سانت بهدست بيايد.
يك سانت از لبههاي خمير را با قلممو آب زده، آنها را از هر چهار طرف مستطيل تا بزنيد.
خمير را روي سيني پخت كه كمي با روغن چرب شده، بگذاريد. با يك چنگال روي سطح خمير چند سوراخ ايجاد كنيد.
سپس روي آن پنير بز و يك قاشق چايخوري آويشن بريزيد. در فر بگذاريد تا قهوهاي شود.
روي لايۀ پنير بهصورت مساوي گوجهها را بگذاريد و روي آنها تركيب بادمجان را بريزيد.
دوباره سيني را 10 دقيقه در فر بگذاريد تا خمير طلايي شود. تارت راتاتويي رژيمي آمادۀ سرو است.
در صورت تمايل ميتوانيد كمي پنير پيتزا روي مواد بريزيد.
[ بازدید : 208 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]