تارت راتاتویی ، غذای فرانسوی رژیمی

شنبه 2 شهريور 1398
14:10
مجله دلتا

تارت راتاتویی غذايي رژيمي و خوش‌مزه است كه كالري كمي دارد و همۀ افراد خانواده از آن لذت مي‌برند.

تارت راتاتویی غذايي فرانسوي است. شايد خيلي از ما بعد از ديدن انيميشن موش سرآشپز با اين غذاي خوش‌رنگ و بو آشنا شده باشيم. تارت راتاتويي از سبزيجات سرشار و فيبر بالايي دارد و به سلامت دستگاه گوارش كمك مي‎كند. همچنين اين غذا بسيار سيركننده است.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۳ عدد
  • كدو سبز: ۴ عدد
  • فلفل‌دلمه‌اي: ۳ عدد
  • پنير بز: يك فنجان
  • گوجه‌فرنگي: ۲ عدد
  • خمير ورقه‌اي: 500 گرم
  • روغن‌زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
  • موسير بزرگ: يك عدد
  • سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  • برگ آويشن خرد شد: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • اسپري روغن

طرز تهيه:

تارت

گوجه‌فرنگي‌ها را حلقه‌حلقه كرده و روي نيمي از سيني فر كه با كاغذ روغني پوشيده شده، بگذاريد. يك قاشق غذاخوري روغن‌زيتون و كمي نمك روي آن بريزيد.

بادمجان و كدوي حلقه شده، موسير خرد شده، فلفل‌دلمه‌اي خرد شده، سركه و يك قاشق غذاخوري روغن‌زيتون باقي‌مانده را در يك كاسه با هم تركيب كنيد و روي قسمت دوم سيني بگذاريد. اين تركيب را با كمي نمك و فلفل مزه‌دار كنيد.

مواد داخل سيني رادر فري كه از قبل گرم كرديد بگذاريد تا نرم و قهوه‌اي شوند. در حدود 30 دقيقه زمان نياز است.

خمير ورقه‌اي را روي سطحي تميز و آرد زده بگذاريد و با وردنه صاف كنيد تا مستطيلي ۳۵ در ۲۵ سانت به‌دست بيايد.

يك سانت از لبه‌هاي خمير را با قلم‌مو آب زده، آن‌ها را از هر چهار طرف مستطيل تا بزنيد.

خمير را روي سيني پخت كه كمي با روغن چرب شده، بگذاريد. با يك چنگال روي سطح خمير چند سوراخ ايجاد كنيد.

سپس روي آن پنير بز و يك قاشق چاي‌خوري آويشن بريزيد. در فر بگذاريد تا قهوه‌اي شود.

روي لايۀ پنير به‌صورت مساوي گوجه‌ها را بگذاريد و روي آن‌ها تركيب بادمجان را بريزيد.

دوباره سيني را 10 دقيقه در فر بگذاريد تا خمير طلايي شود. تارت راتاتويي رژيمي آمادۀ سرو است.

در صورت تمايل مي‌توانيد كمي پنير پيتزا روي مواد بريزيد.


[ بازدید : 208 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

چوب شور خانگی ، محبوب کودکان

شنبه 2 شهريور 1398
14:08
مجله دلتا

اگر خوراكي‌هاي آماده را براي كودكان نمي‌پسنديد، بهتر است آنها را در خانه درست كنيد.چوب شورخانگي گزينۀ مناسبي براي يك ميان‌وعدۀ سالم و پر انرژي است.

چوب شور

چوب شور يكي از خوراكي‌هاي محبوب كودكان و حتي بزرگسالان است كه مي‌توانيد به راحتي آن را در منزل تهيه كنيد. چوب شور را مي‌توان با انواع دسر سرو يا به‌عنوان يك ميان‌وعدۀ سبك مصرف كرد. چوب شور خانگي بسيار سالم است و هيچ‌گونه افزودني ندارد.

مواد لازم:

  • شير: نصف پيمانه
  • روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
  • سفيدۀ تخم‌مرغ: يك عدد
  • آرد به ميزان لازم
  • بيگينگ‌پودر: يك قاشق مرباخوري
  • كنجد براي تزيين
  • نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه:

چوب شور

مقداري نمك در 2 پيمانه شير بريزيد و آن را حل كنيد.

بيكينگ‌پودر را به شير افزوده و مواد را هم بزنيد. سپس روغن را اضافه كرده و دوباره هم بزنيد.

آرد را به‌تدريج به مواد بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا خمير يكدست شود.

به‌اندازۀ يك گردو از خمير برداريد و آن را به‌صورت يك ميلۀ باريك روي سطح صافي غلت دهيد. همۀ خمير را به همين شكل آماده كنيد.

تخم‌مرغ را در كاسه‌اي بشكنيد. سفيده و زرده را از هم جدا كنيد. سفيده را كمي هم زده و خمير‌هاي ميله مانند را در سفيده بزنيد. سپس روي آن‌ها كنجد بپاشيد و يا در ظرف كنجد بغلتانيد.

سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. خمير‌هاي ميله‌اي شكل را در سيني و سيني را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد بگذاريد تا چوب شورها بپزند. البته براي طلايي رنگ شدن سطح آن بايد در نيمۀ زمان پخت، شعلۀ پاييني فر را خاموش و گريل را روشن كنيد تا سطح چوب شور هم پخته شود.

چوب شورهاي خوشمزه و سالم خانگي آماده هستند. مي‌توانيد آنها را به‌تنهايي يا با مواد ديگر ميل كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد خمير را به شكل‌هاي ديگر فرم دهيد.

خمير را مي‌توانيد به‌جاي كنجد در مواد ديگر مانند شكلات يا مغزهاي آجيل بغلطانيد.


[ بازدید : 198 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خورشت مرغ با سس آلبالو ، ترش و خوشمزه

شنبه 2 شهريور 1398
14:06
مجله دلتا

اگر تصميم داريد تنوعي به سفرۀ خود دهيد، حتماً خورشت مرغ با سس آلبالو را امتحان كنيد.
خورشت مرغ

يكي از آسان‌ترين و راحت‌ترين خورشت‌ها است كه آن را به‌راحتي مي‌توان درست كرد. اين خورشت با كم‌ترين مواد اوليه تهيه مي‌شود و طعم ترش خوشايندي دارد. پيشنهاد مي‌شود در روزهاي گرم تابستان اين خورشت دل‌چسب را ميل كنيد.

مواد لازم:

  • آلبالو بدون هسته: ۲۰۰ گرم
  • سينۀ مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
  • لواشك آلبالو: ۶۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • شكر: ۴ قاشق سوپ‌خوري
  • پياز: يك عدد
  • كره به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • خلال پسته براي تزيين

طرز تهيه:

خورشت مرغ

هستۀ آلبالو‌ها را گرفته، در يك قابلمه يا ظرف لعابي با شكر مخلوط كنيد و 3 تا 4 ساعت در يخچال بگذاريد.

سپس قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا يكي دو جوش بزند و شيرين شود.

سينۀ مرغ بدون استخوان را به‌اندازۀ بند انگشت خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد.

پياز را نگيني خرد كرده و تفت دهيد تا طلايي شود. آن را به مرغ افزوده و با هم تفت دهيد. سپس نمك، زردچوبه و فلفل را به مواد بيفزاييد و مخلوط كنيد.

۲ تا ۳ ليوان آب به مرغ اضافه كنيد. پس از اينكه جوش آمد، حرارت را كم كنيد تا مرغ بپزد.

آلبالو‌هاي شيرين شده را از صافي رد كنيد.

آب آن را جدا كرده و دانه‌هاي آلبالو را با كره تفت دهيد.

آلبالو‌هاي تفت داده شده را به مرغ اضافه كرده و به‌آرامي هم بزنيد.

لواشك را در آب جوش حل و از صافي رد كنيد. سپس آب آلبالو را به آن بيفزاييد تا به‌صورت سس درآيد.

سس را به خورشت اضافه كنيد. در قابلمه را ببنديد تا خورشت جا بيفتد.

بعد از حدود ۳۰ دقيقه خورشت مرغ با سس آلبالو آماده است. آن را از روي حرارت برداشته، در ظرف مناسب بكشيد و با خلال پسته تزيين كنيد.


[ بازدید : 181 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]