سالاد کلم بروکلی با سس یونانی

شنبه 19 بهمن 1398
12:37
مجله دلتا

سالاد کلم بروکلی با سس یونانی، با انواع سبزیجات درست می‌شود و پیش غذای کاملی است.
سالاد کلم بروکلی

در تهیه سالاد کلم بروکلی از کشمش استفاده می‌شود که طعم خاصی به آن می‌دهد. در صورت تمایل می‌توانید از هر نوع سبزی دلخواه در این سالاد استفاده کنید. طرز تهیه سالاد کلم بروکلی با سس یونانی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه سالاد کلم بروکلی :

  • کلم بروکلی خرد شده: ۴ لیوان
  • کلم بنفش کوچک: یک عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • کشمش پلویی: یک چهارم لیوان
  • پیازچه: ۳ عدد
  • قارچ در صورت تمایل

مواد لازم تهیه سس سالاد :

  • ماست یونانی: یک سوم لیوان
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد کلم بروکلی با سس یونانی

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی :

کلم بروکلی را چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید؛ سپس آن را با آب سرد آبکش و ریز خرد کنید.

کلم بنفش، هویج و پیازچه را ریز خرد کنید.

کلم بروکلی خرد شده را با کلم بنفش، هویج، کشمش و پیازچه در کاسه‌ای مخلوط کنید. اگر طعم شیرین کشمش را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن، از زغال اخته خشک استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ ورقه شده هم به مواد بیفزایید.

برای تهیه سس سالاد، ماست یونانی را با چنگال بزنید تا یکدست شود و حالت خامه بگیرد؛ سپس آن را با روغن زیتون، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. استفاده از سرکه به جای آبلیمو هم مطلوب است.

سس را روی سالاد بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بریزید و با هر نوع سبزی که دوست دارید، تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کرم بروله، دسر فرانسوی

چهارشنبه 16 بهمن 1398
11:31
مجله دلتا

کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که روکش کاراملی دارد.
کرم بروله



[ بازدید : 120 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

اشکنه ، خوراک سنتی ایرانی

چهارشنبه 16 بهمن 1398
11:24
مجله دلتا

اشکنه از غذاهای قدیمی ایرانی است که در گذشته در روزهای سرد سال یا زمان‌هایی که غذای بدون گوشت مقوی می‌خواستند، طبخ می‌شد.
اشکنه

اشکنه در واقع نوعی خوراک است که انواع گوناگونی دارد و در هر شهری به یک شکل تهیه می‌شود؛ البته نوع رایج این غذا اشکنه پیاز است که با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ درست می‌شود.

مواد لازم تهیه اشکنه :

  • پیاز: ۲ عدد
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: یک قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه :

پیاز را خرد کرده و با کره سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس شنبلیله خشک را که از قبل در آب خیس کرده‌اید، به پیاز داغ افزوده و با آن تفت دهید.

در کاسه‌ای آرد را با مقداری آب حل کنید تا رقیق و یکدست شود. مراقب باشید آرد گوله گوله نشود. آرد رقیق شده را با نمک، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی به پیاز و شنبلیله بیفزایید.

سیب‌زمینی‌ها را پس از پوست گرفتن، نگینی خرد کرده و با مقداری آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سیب‌زمینی‌ها با شعله ملایم بپزند. وقتی غذا آماده شد، دو عدد تخم‌مرغ را در کاسه‌ای شکسته و با چنگال هم بزنید تا حالت چسبندگی آن‌ها از بین برود و خوب رقیق شود. بعد همین طور که مواد در قابلمه در حال جوشیدن هستند، تخم‌مرغ‌ها را افزوده و سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. پس از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.

اشکنه پیاز

در صورت تمایل می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه بشکنید. در این صورت اصلا مواد را هم نزنید تا تخم‌مرغ‌ها درسته پخته شوند.

اشکنه را در کاسه مناسبی بریزید و با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 97 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا

چهارشنبه 16 بهمن 1398
11:10
مجله دلتا

کیک شکلاتی نوتلا نوعی کیک ساده است که با نوتلا درست می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد.
کیک شکلاتی نوتلا

کیک شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار است؛ به‌خصوص اگر با نوتلا درست شود. کیک شکلاتی نوتلا با یک نوشیدنی گرم، میان وعده‌ای مطلوب برای روزهای سرد است.

مواد لازم تهیه کیک شکلاتی نوتلا :

  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • نوتلا: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • شیر: یک پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • روغن مایع: سه چهارم پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا :

شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا خوب حل شوند؛ سپس برای یکنواخت شدن از صافی رد کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید. با دور تند همزن، سفیده را با نیمی از شکر مخلوط کنید تا حجم آن چند برابر شود و کاملا پف کند؛ طوری که وقتی ظرف را برعکس کنید از ظرف نریزد. زرده‌ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ، کشدار و کرم رنگ شوند.

مخلوط شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با مخلوط زرده ترکیب کرده و با همزن بزنید؛ سپس روغن، آرد و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید. در آخر سفیده پف کرده را به مایه کیک افزوده و با لیسک تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

کیک نوتلا

داخل قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید. مایه را در قالب ریخته و آن را ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک آماده شود. برای اطمینان از پختن کیک، چنگال یا خلال دندان در آن فرو کنید؛ اگر از مایه به آن‌ها نچسبید، کیک آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانید و با انواع میوه و شکلات تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کوکوی مرغ و پنیر، غذای فوری و خوشمزه

چهارشنبه 16 بهمن 1398
11:00
مجله دلتا

کوکوی مرغ و پنیر نوعی فست فود خوشمزه و مناسب سرو در مهمانی‌ها است.
کوکوی مرغ و پنیر

کوکوی مرغ و پنیر غذایی سبک است که به راحتی تهیه می‌شود و پیشنهاد خوبی برای برنامه غذایی کودکان و نوجوانان است. این کوکو به دلیل استفاده از سبزیجات معطر در آن، عطر خوبی دارد و بسیار خوش‌طعم است.

مواد لازم تهیه کوکوی مرغ و پنیر :

  • مرغ چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سفید: یک پیمانه
  • پنیر پیتزا: یک پیمانه
  • پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر :

در کاسه‌ای مرغ چرخ کرده را با آرد سفید مخلوط کنید. تخم مرغ، پنیر پیتزا، پیازچه و جعفری خرد شده را به مخلوط افزوده و خوب ورز دهید؛ سپس پودر سیر، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به ترکیب اضافه کنید تا مواد طعم بگیرند. مایه کوکو را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.

در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. دست را خیس یا چرب کرده، از مایه کوکو برداشته و شکل دهید. این کوکو را به هر شکلی که دوست دارید، می‌توانید در دست فرم دهید و درست کنید؛ حتی می‌توانید تمام مایه را در تابه بریزید تا قالبی درست شود. کوکوها را در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها برشته و طلایی شوند. در صورت تمایل می‌توانید این کوکو را به صورت توپک شکل دهید و به عنوان فینگر فود سرو کنید.

این کوکو را می‌توان با انواع پوره، سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده سرو کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دیگچه مشهدی، دسر خراسانی

چهارشنبه 16 بهمن 1398
10:52
مجله دلتا

دیگچه مشهدی دسر معروف استان خراسان است که بیشتر به عنوان نذری درست می‌شود. این دسر را به راحتی می‌توان در لبنیات فروشی‌های استان خراسان پیدا کرد.
دیگچه مشهدی



[ بازدید : 106 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خرما پلو اهوازی با مرغ

چهارشنبه 16 بهمن 1398
10:38
مجله دلتا

خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می‌شود.
خرما پلو



[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

نان دارچینی ، گرم و مقوی

چهارشنبه 16 بهمن 1398
10:29
مجله دلتا

نان دارچینی از نان‌های خوشمزه خانگی است.
نان دارچینی

نان دارچینی از نان‌های مقوی و خوشمزه‌ای است که در وعده های صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. این نان طبع گرمی دارد و مناسب روزهای سرد سال است. نان دارچینی با مایه خمیر درست شده و ماندگاری زیادی دارد.

مواد لازم تهیه نان دارچینی :

  • مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: نصف پیمانه
  • شکر: ۶۰ گرم
  • آرد: ۳۵۰ گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد

مواد لازم تهیه لایه میانی :

کره: ۷۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۵ قاشق سوپ‌خوری
کره برای رومال کردن به میزان لازم

نان دارچینی خانگی

طرز تهیه نان دارچینی :

مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر خوب مخلوط کنید؛ سپس آن را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

آرد را دو بار الک کرده و با نمک و بقیه شکر مخلوط کنید.

کره و زرده تخم مرغ را با همزن ترکیب کرده و با مایه خمیر عمل آمده به مخلوط آرد بیفزایید.

خمیر را خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود؛ سپس آن را یک ساعت و نیم کنار بگذارید تا استراحت کند.

برای مواد میانی، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

رول نان دارچینی

خمیر نان را باز کرده و روی آن کره آب شده بمالید؛ سپس از مواد میانی روی تمام سطح آن بریزید. و از جهت عرض آن به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید.

رول‌های نان را ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند؛ پس از پخت، آن‌ها را از فر بیرون آورده و با برس روی رول‌ها کره آب شده بمالید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان خانگی خوشمزه دیگر ” نان شیرمال خانگی “ را مطالعه کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پیتزا مارگاریتا ، اصیل و ساده

شنبه 12 بهمن 1398
16:37
مجله دلتا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را در مجله دلتا بخوانید.
پیتزا مارگاریتا



[ بازدید : 126 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

شیرینی ساق عروس ، ویژه جشن ها

شنبه 12 بهمن 1398
16:27
مجله دلتا

طرز تهیه شیرینی ساق عروس را در مجله دلتا بخوانید.
شیرینی ساق عروس



[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]