​طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو

شنبه 2 اسفند 1399
15:06
مجله دلتا

کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که بسیار کم کالری و سیر کننده است. این سبزی پرخاصیت یکی از مهم‌ترین انتخاب‌ها برای تهیه غذای رژیمی است.

لازانیای رژیمی

کدو سبز برای افرادی که می‌خواهند رژیم لاغری داشته باشند بسیار با اهمیت است چرا که با مصرف آن می‌توانند بهترین نتیجه را برای داشتن تناسب اندام و سلامتی به دست آورند. در ادامه مطلب طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه لازانیای رژیمی

مواد لازم

  • گوشت گاو بدون چربی : ۵۰۰ گرم
  • نمک : یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • سیر : ۳ حبه
  • ریحان خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • فلفل سیاه : به اندازه کافی
  • کدو سبز : ۳ عدد
  • پنیر ریکوتا : ۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • پنیر موزارلا : ۴ فنجان

طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو

  • در یک ماهیتابه متوسط گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک تفت دهید.

  • سپس پیاز، سیر و روغن زیتون را اضافه کرده و ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

  • گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سیاه و قرمز، ریحان خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و بازهم مخلوط را تفت دهید.

  • شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مخلوط شما حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با درب بسته آهسته بجوشد. توجه داشته باشید که سس شما باید غلیظ باشد، پس به مخلوط آب اضافه نکنید.

  • هنگامی که سس در حال جوش خوردن است وقت آن رسیده که کدوها را برش بزنید.

  • بعد از برش مقداری نمک به کدو زده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه در ظرف باقی بماند.

  • کدو سبز هنگام پختن مقدار زیادی آب پس می‌دهد این کار باعث می‌شود رطوبت کدو گرفته شود.

  • فر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه و با درجه ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • در یک ظرف متوسط تخم‌مرغ و پنیرهای خرد شده را مخلوط کنید.

  • در این مرحله مانند لازانیا یک لایه سس، پنیر و یک لایه کدو را درون ظرف پیرکس قرار دهید.

  • بعد از اینکه لایه آخر از کدو را قرار دادید، وقت آن رسیده است که سس و پنیر باقی مانده را روی کدو بریزید.

  • روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید، بعد از ۲۰ دقیقه فویل را باز کنید تا آب روی غذا گرفته شود. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید. حالا لازانیای رژیمی شما آماده است.

  • می‌توانید غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

شنبه 2 اسفند 1399
14:55
مجله دلتا

خوراک نخود فرنگی از غذاهای خوشمزه و اشتها برانگیزی است که هرکسی را وسوسه می‌کند تا یک بار هم که شده برای تهیه این خوراک دست به کار شود.

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

در آشپزی به سبک هندی غذاهای خوشمزه‌ای پخته می‌شود که آنقدرها تند نیست و با خیال راحت می‌توانید آن را مطابق با ذائقه خود آماده و سرو کنید. تعداد مواد اولیه این خوراک هندی نسبت به دیگر غذاها زیاد است، اما خیلی سریع آماده می‌شود. طرز تهیه خوراک نخود فرنگی را در مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم

  • گوشت قرمز چرخ کرده ۹۰۰ گرم
  • روغن ¼ پیمانه
  • سیر تازه ریز شده ۶ الی ۹ حبه
  • فلفل چیلی سبز ۳ الی ۶ عدد
  • نخود فرنگی ۵۰۰ گرم
  • گشنیز تازه ۱ دسته
  • فلفل هالاپینو یا جالاپینو ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
  • ادویه مخلوط گرام ماسالا ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک ۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر کاری ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زیره سبز ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر شنبلیله خشک ¼ قاشق مرباخوری
  • پودر فلفل قرمز ¼ قاشق مرباخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق مرباخوری

خوراک نخود فرنگی و گوشت

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

  • ابتدا تمامی ادویه جاتی که نیاز به خرد شدن دارند به صورت ریز خرد کرده و در ظرفی مناسب روی شعله ملایم بدون روغن تفت دهید.
  • پیاز را در تابه‌ای به طور جداگانه تفت داده و سیر، زنجبیل و فلفل چیلی را به آن اضافه کنید. وقتی مواد به خوبی تفت خورد، ادویه‌جات تفت‌خورده را به مواد اضافه کنید.
  • زمانی که مواد به ته ظرف چسبید مقداری آب اضافه کنید. آب ظرف که تبخیر شد، دوباره آب بیشتری از مرحله قبل اضافه کنید این کار را ۳ بار انجام دهید. به طور کلی این کار ۱۵ دقیقه وقت می‌برد.
  • در ظرف دیگر گوشت را تفت داده و به آن ادویه گرام ماسالا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مجددا تفت دهید.
  • مواد پیاز و نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید.
  • گوجه فرنگی رنده‌شده را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تمام ترکیب مواد چند دقیقه به آرامی پخته و نخود فرنگی‌ها کاملا نرم و قابل جویدن شوند. چنانچه تمایل به اضافه کردن پودر شنبلیله دارید همزمان با اضافه کردن گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
  • در این مرحله برگ گشنیز را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند.
  • در مرحله آخر، در تابه را بگذارید تا خوراک روی شعله جا بیفتد و نخودفرنگی خوب بپزد.

بسته به ذائقه می‌توانید از سیب زمینی و سویا به جای گوشت استفاده کنید. همچنین خوراک نخود فرنگی را می‌توانید با نان‌های محلی یا به عنوان خورشت در کنار برنج سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 78 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت کوکو کلم بروکلی

شنبه 2 اسفند 1399
14:41
مجله دلتا

از خواص کلم بروکلی می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به هضم غذا، کمک به سلامت مغز و کبد، اشاره کرد. این کوکو برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است.

کوکو کلم بروکلی

کوکو کلم بروکلی یکی از انواع کوکوهای مقوی است. شاید برای شما هم جالب باشد که از کلم بروکلی بتوانید کوکو تهیه کنید این کوکوی خوش‌رنگ که به سادگی تهیه می‌شود در عین حال بسیار مقوی است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کوکو کلم بروکلی رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوکو کلم بروکلی

  • کلم بروکلی ۱ پیمانه
  • هویج ریز رنده شده ۲ عدد متوسط
  • پیاز ریز رنده شده ۱ عدد متوسط
  • سبزیجات معطر ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ نگینی خرد شده ۳ عدد
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی

مرحله اول : آماده سازی کلم بروکلی

ابتدا کلم بروکلی را خوب شسته و یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاید زمانی که به جوش آمد کلم‌ها را در آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید تا کمی نرم شود و میکروب‌های آن از بین برود سپس آن را آب‌کشی کنید و اجازه دهید تا خنک شود سپس به قطعات کوچک‌تر ریز کنید.

مرحله دوم : مخلوط کردن مواد

تمام سبزیجات را داخل یک کاسه ریخته و کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید تخم‌مرغ، آرد و ادویه‌ها را افزوده و هم بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند.

مرحله سوم : سرخ کردن کوکو کلم بروکلی

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن ریخته تا داغ شود و با قاشق از مواد کوکو برداشته و داخل تابه سرخ کنید. زمانی‌که یک طرف کوکو پخته شد با کفگیر آن را برگردانید و خوب سرخ کنید می‌توانید روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید سپس به همراه سبزیجات مختلف و نان تازه میل کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کتلت سویا

شنبه 2 اسفند 1399
14:27
مجله دلتا

کتلت سویا از انواع شامی‌های بدون گوشت به شمار می‌رود و برای افرادی که منع مصرف گوشت دارند یک وعده غذایی مناسب است.

طرز تهیه کتلت سویا

کتلت سویا از شامی‌های خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از سویا در پخت آن، انتخاب بسیار مناسبی برای کسانی که به دنبال غذاهای سالم‌تری هستند، محسوب می‌شود. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کوکو سویا تهیه کنید. مجله دلتا را با طرز تهیه کتلت سویا دنبال کنید.

مواد لازم

  • پیاز ۱ عدد
  • سویا ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • جعفری ۵۰ گرم
  • قارچ بزرگ ۳ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

کتلت سویا

طرز تهیه کتلت سویا

  • ابتدا سویا را شسته و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. سیب زمینی را آب‌پز کنید. جعفری را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه به پیازی که از قبل رنده کرده و آب آن را گرفته‌اید اضافه کنید.
  • قارچ‌ها را شسته و با یک دستمال کاملا خشک کنید. هر کدام از قارچ‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
  • در تابه‌ای کوچک کمی روغن بریزید. قارچ‌ها را در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا قارچ‌ها خنک شوند. سپس قارچ‌ها را ریز خرد کرده و به جعفری و پیاز اضافه کنید.
  • سیب زمینی آب‌پز شده را رنده کرده و به مواد بیفزایید.
  • سویا را آبکش کرده، چرخ کنید و با تخم‌مرغ‌، آرد و نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید.
  • مواد را کاملا مخلوط کنید تا یک‌دست شود، سپس به اندازه یک فلافل از مایه کتلت بردارید و در روغن داغ هر دو طرف کتلت را سرخ کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 68 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خورشت به آلو با مرغ، خوشمزه و مجلسی

شنبه 2 اسفند 1399
14:22
مجله دلتا

به خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورشت می‌توانید از این خواص بهره‌مند شوید. از مهم‌ترین خواص میوه به می‌توان به سم‌زدایی کبد، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون اشاره کرد.

خورشت به آلو با مرغ

میوه‌ به یکی از میوه‌های پاییزی است که به‌صورت خام طعم بی‌نظیری دارد؛ اما شاید پختن خورشت با آن برای عده‌ معدودی خیلی دلچسب نباشد؛ با این حال این میوه در انواع خورشت و غذاها استفاده می‌شود و با ذائقه بسیاری از افراد جور در می‌آید. در این مطلب قصد داریم تا شما را با یکی از انواع غذاهای خوشمزه با به یعنی خورشت به آلو با مرغ آشنا کنیم؛ پس با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو با مرغ

  • میوه به ۱ عدد متوسط
  • سینه مرغ به مقدار لازم
  • آلو ۱۰ عدد
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

دستور تهیه

۱. میوه به را به خوبی شسته و آن را به صورت مکعبی یا با قالب، برش بزنید. برای آن‌که به‌های برش خورده سیاه نشوند می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف آب بریزید.

۲. پیاز را نیز خرد یا خلال کنید و آن را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در انتها روغن پیاز‌ها را بگیرید.

۳. به‌های خود را از آب خارج کرده و آب آن را بگیرید؛ سپس آن‌ها را در همان روغنی که پیازها را با آن سرخ کردید، برای مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید. این کار باعث می‌شود که به‌ها در خورشت له نشوند.

۴. حال نوبت به سرخ کردن مرغ‌ها می‌رسد. در ابتدا بهتر است مرغ‌ها را آب‌پز کنید و سپس آن‌ها را با زعفران یا زردچوبه و نمک سرخ کنید.

۵. پیاز و رب را با هم مخلوط کنید و در قابلمه مورد نظرتان بریزید. تا زمانی که رب کاملا سرخ شود به تفت دادن ادامه دهید و پس از آن فلفل را به آن اضافه کنید. سپس مرغ و بعد از یک دقیقه به را به ظرف اضافه کنید. دو دقیقه بعد نیز آلوهای شسته شده را به ظرف اضافه کنید.

۶. حال به مقدار لازم یعنی به مقداری که آب فقط روی مواد را بگیرید، آب داغ یا آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

۷. اجازه دهید خورشت به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم گاز پخته شود.

خورشت به آلو با مرغ شما آماده است. ممکن است برخی از افراد این غذا را به‌صورت شیرین دوست داشته باشند. در این صورت هنگام سرخ کردن رب گوجه، یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 81 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آش سنگ سیر غذای خوشمزه کردی

شنبه 2 اسفند 1399
14:13
مجله دلتا

در ایام گذشته این آش با گوشت خرگوش تهیه می‌شده است ولی امروزه بیشتر با گوشت بوقلمون و غاز تهیه می‌شود و برای این آش بیشتر از کشک محلی گوسفندی استفاده می‌شود که طعم و مزه بی‌نظیری به این آش می‌دهد.

آش سنگ سیر

آش سنگ سیر یکی از آش‌های بسیار خوشمزه کردی است که بیشتر در زمستان و روزهای سرد تهیه می‌شود. آش سنگ سیر سرشار از کلسیم است این آش مقوی و خوشمزه را حتما تهیه کنید. امروز در مجله دلتا آش سنگ سیر بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش سنگ سیر

  • سینه و ران بوقلمون ۵۰۰ گرم
  • کشک ۲۵۰ گرم
  • سیر رنده شده ۳۵ گرم
  • ماش ۱ پیمانه
  • برنج گرده محلی ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • آب‌جوش ۸ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک، فلفل‌سیاه، فلفل‌قرمز، زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم

طرز تهیه آش سنگ سیر

مرحله اول : پخت گوشت

ابتدا داخل یک قابلمه با حجم مناسب کره را ریخته تا ذوب شود سپس ۱ عدد پیاز خرد شده نگینی شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. پس از آن سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.

مرحله دوم : پخت گوشت

گوشت ترکیبی از بوقلمون را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کاملا سرخ شود سپس به آن ۱ عدد برگ بو و نمک اضافه کنید و ۸ لیوان آب را بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم به مدت سه ساعت پخته و نرم شود.

مرحله سوم : پخت برنج و ماش

بعد از پخت گوشت آن را به همراه برگ بو از داخل آب جدا کنید. ماش را از قبل به مدت ۲ ساعت بگذارید تا خیس بخورد سپس داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد و رنگ سیاه آن خارج شود سپس آبکش کنید و به همراه برنج که از قبل شسته‌اید داخل آب گوشت بریزید. سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برنج و ماش نیز پخته شود.

مرحله چهارم : تهیه گوشت قلقلی بوقلمون

گوشت سینه و ران را داخل غذاساز ریخته و له کرده سپس به آن ۲ عدد پیاز رنده شده را اضافه کنید. در مرحله بعد به آن فلفل‌سیاه، فلفل‌قرمز و نمک افزوده خوب ورز دهید تا منسجم شود سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.

مرحله پنجم : تهیه آش سنگ سیر

برنج و ماش باید کاملا پخته شود و اصلا نباید آبکی باشد. کشک را که از قبل با مقداری آب ولرم رقیق کرده‌اید به مخلوط ماش و برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس به همراه پیاز داغ فراوان و گوشت قلقلی‌های سرخ شده سرو کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 117 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی

شنبه 2 اسفند 1399
14:07
مجله دلتا

اسکندر کباب از شناخته‌شده‌ترین و قدیمی‌ترین غذاهای ترکیه است که مزه خاص آن به مذاق کباب‌دوستان ایرانی نیز خوش آمده است.

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

ترکیه مهد غذاهای خوشمزه و لذیذی است که اغلب با طبع ما ایرانی‌ها جور درمی‌آید. اسکندر کباب نیز از این غذاهاست که همیشه با ماست سرو می‌شود و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده می‌شود. این کباب ترکی خوشمزه را که از معروف‌ترین غذاها در استانبول است، می‌توان در منزل هم تهیه کرد. با طرز تهیه اسکندر کباب ترکی همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم

  • فیله گوشت گاو یا گوسفند ۹۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه ۳ عدد
  • فلفل تند سبز خرد شده ۲ عدد
  • نان پیتا یا نان معمولی کوچک ۶ عدد
  • ماست ساده ۵۰۰ گرم

اسکندر کباب

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

  • از روز قبل مواد طعم‌دهنده گوشت را تهیه کنید و بگذارید گوشت تا صبح داخل آن‌ها باقی بماند. برای این کار، پیاز را رنده کنید یا داخل غذاساز بریزید و خرد کنید طوری که تقریبا مایع شود. پیاز را از یک صافی ریز رد کنید و آبش را داخل یک کاسه غیر فلزی بریزید.
  • گوشت را به صورت ورقه‌های باریک ببرید. ورقه‌ها را با گوشتکوب تا جای ممکن نازک کنید و به صورت مستطیل‌های تقریبا ۴ در ۵ سانتیمتری ببرید.
  • آب پیاز را در کاسه بزرگی با فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. ورقه‌های گوشت را داخل آن بریزید طوری که همه‌ ورقه‌ها از مواد پوشیده شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
  • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه سس، روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید. رب گوجه، پودر فلفل قرمز، کمی نمک و فلفل سیاه را به روغن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. ۲ پیمانه آب روی آن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر روی شعله باقی بماند.
  • نان را به شکل مربع‌های کوچک (حدودا ۳ سانتیمتر) ببرید و روی سینی فر بگذارید. سپس آن‌ها را ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.
  • کمی روغن زیتون کف تابه‌ای بریزید و ورقه‌های گوشت را روی شعله زیاد سرخ کنید (برای هر طرف حدوداً دو دقیقه کافی است). مراقب باشید بیش از حد گوشت‌ها را سرخ نکنید. در گوشه‌ای از تابه، گوجه‌های نصف شده و فلفل‌ها را هم سرخ کنید.
  • وقتی همه چیز آماده شد، اسکندر کباب ترکی را در بشقاب‌های بزرگ یا دیس بچینید. اول از همه نان‌های گرم شده را کف ظرف بچینید (گوشه‌ای از ظرف را برای ماست خالی بگذارید). سپس ورقه‌های گوشت را به همین ترتیب روی نان‌ها قرار دهید. می‌توانید برای طعم بیشتر یک قاشق کره آب‌شده هم روی کباب‌ بریزید. فلفل و گوجه را وسط ظرف یا در گوشه‌ای از آن بگذارید. سس گوجه تهیه شده را نیز روی کباب بریزید و در آخر، کنار ظرف چند قاشق ماست بریزید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سوپ گندم؛ پیش‌غذای ساده و سریع

شنبه 2 اسفند 1399
14:02
مجله دلتا

سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.

سوپ علاوه بر این‌که به خاطر مواد تشکیل دهنده‌اش برای بهبود بسیاری از بیماری‌ها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز می‌شود، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که ته دل‌تان را می‌گیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری می‌کند. انواع و اقسام سوپ و طرز تهیه آن‌ها در آشپزخانه‌های کشورهای مختلف دنیا وجود دارد و کمتر پیش می‌آید با استقبال روبرو نشود. طرز تهیه سوپ گندم را در مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم

  • گندم پوست کنده یک پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • سینه مرغ یک عدد
  • هویج یک عدد
  • جعفری خرد شده ۳ پیمانه
  • ساقه کرفس یک عدد
  • رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
  • نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

سوپ-گندم

طرز تهیه سوپ گندم

  • گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.
  • استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکه‌های مرغ را به پیاز افزوده و کمی تفت دهید.
  • سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ را ورقه‌ای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.
  • در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
  • در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.
  • سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت لازانیا رولی

شنبه 2 اسفند 1399
13:36
مجله دلتا

لازانیا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها از بهترین و شیک‌ترین غذاها به‌شمار می‌رود.

لازانیا رولی

لازانیا رولی ، یکی از روش‌های آسان برای تهیه لازانیا این غذای محبوب در سراسر دنیا است. لازانیا رولی را می‌توانید هم در فر و هم در ماهیتابه دو طرفه تهیه کنید. امروز در مجله دلتا لازانیا رولی با سس بشامل را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • لازانیا ۱ بسته
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل لازانیا رولی

  • شیر ۱ لیوان
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا رولی

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس به سیر پوره شده اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود در ادامه گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها و آویشن افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفل‌دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یک‌دست شود در انتها کمی نمک را به همراه رب افزوده و تفت دهید.

داخل یک تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و به تدریج شیر گرم را به آن اضافه کنید و در انتها کمی نمک و فلفل افزوده و زمانی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید.

یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید تا گرم شود و به جوش بیاید. مقداری نمک و روغن را داخل آب ریخته بعد از به جوش آمدن ورقه‌های لازانیا را داخل آب ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.

ورقه‌های لازانیا را روی تخته یا میز کار قرار دهید و سپس روی ورقه‌ها کمی سس به همراه مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید و به آرامی رول کنید و داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب کردید قرار دهید.

تمام خمیر لازانیا را به صورت رولی تهیه و داخل ظرف قرار دهید و روی لازانیاها سس سفید را به همراه پنیر پیتزا ریخته و در فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید در انتهای پخت روی فر را روشن کرده تا سطح پنیر طلایی شود. همچنین می‌توانید در ماهیتابه دوطرفه این غذا خوشمزه را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 73 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت املت مرغ و سبزیجات

شنبه 2 اسفند 1399
13:25
مجله دلتا

املت از آن غذاهای فوری و خوشمزه است که طعم آن تکراری نمی‌شود.

املت مرغ و سبزیجات

انواع املت را می‌توانید به عنوان یک غذای سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات را به شما آموزش می‌د‌هیم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

هویج: ۲ عدد

کدو سبز: ۱/۲ عدد

پیاز: ۱/۲ عدد

پیازچه: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۱ عدد

کره: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به دلخواه

انواع املت

طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات

  • سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه مرغ‌ها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
  • سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقی‌مانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.
  • تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از املت پخش کنید. نیم دیگر املت را روی آن برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبه‌های املت به هم بچسبد. پس از یک دقیقه املت را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانه‌های مفصل و املت هستید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه «املت فلفل سبز و سیب زمینی» را در مجله آشپزی بخوانید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]