طرز تهیه ترش تره

جمعه 14 آذر 1399
18:06
مجله دلتا

ترش تره غذایی خوشمزه و خوش‌طعم است که با سبزیجات محلی، تخم‌مرغ، سیر و آب نارنج پخته می‌شود.

ترش تره

گیلان غذاهای محلی زیادی دارد و ترش تره یکی از غذاهای این خطه است. ترش تره که در واقع نوعی خورشت است، با نان یا کته خورده می‌شود. این غذا طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در منزل آماده کرده و از آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه ترش تره با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه ترش تره

  • برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزی مخصوص: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آبغوره یا آب نارنج به میزان لازم

طرز تهیه ترش تره

طرز تهیه ترش تره

سیر را له کرده و با نمک و زردچوبه تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را در سیر شکسته، آنها را خوب هم بزنید و تابه را از روی شعله بردارید.

در قابلمه‌ای برنج را با یک لیوان آب تا جایی بپزید که له شود. بعضی به جای برنج از آرد استفاده می‌کنند. سبزی مخصوص ترش تره شامل تره، جعفری، اسفناج، نعناع، گشنیز و چوپاق است. چوپاق سبزی محلی شمالی است که می‌توانید آن را از عطاری تهیه کنید.

سبزی‌های خرد شده را به برنج له شده بیفزایید. نصف لیوان آب به مخلوط برنج و سبزی افزوده و در قابلمه را ببندید. پس از گذشت چند دقیقه رنگ سبزی‌ها تغییر می‌کند. در این مرحله نمک، فلفل و آب نارنج یا آبغوره را به خورشت افزوده، پس از اینکه خورشت چند جوش زد، مخلوط تخم‌مرغ و سیر را به آن اضافه کنید.

ترش تره آماده است. می‌توانید این خورشت خوشمزه را در کنار کته و نان یا ماهی شور و ماهی دودی و انواع مخلفات گیلانی مانند سیر و باقالی خام میل کنید.

خورشت ترش تره

نکات پخت ترش تره

این خورشت نباید آبکی باشد. بنابراین بهتر است در تهیه آن از آرد یا برنج استفاده کنید.

ترشی اصلی این غذای محلی آب نارنج است.

اگر تمایل دارید می‌توانید تخم‌مرغ را در اواخر پخت در خورشت بشکنید. در این صورت باید سیر را با سبزیجات مقداری تفت داده و سپس به خورشت بیفزایید.

اگر سبزیجات محلی در دسترس ندارید، می‌توانید آنها را حذف یا فقط از اسفناج استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید چند عدد گوجه سبز به این خورشت خوشمزه اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خورشت “طرز تهیه خورشت گوجه سبز” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خورشت جوجه غوره بادمجان

جمعه 14 آذر 1399
17:50
مجله دلتا

خورشت جوجه غوره بادمجان، انتخاب خوبی برای افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و به خورشت بادمجان علاقه‌مند هستند.

خورشت جوجه غوره بادمجان

بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. غذاهای متنوع و گوناگونی با بادمجان درست می‌شود و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. جوجه غوره بادمجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت جوجه غوره بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه خورشت جوجه غوره بادمجان

  • مرغ خرد شده یا جوجه: یک کیلو
  • بادمجان: یک کیلو
  • پیاز: ۲ عدد
  • غوره: یک پیمانه
  • رب‌ گوجه‌فرنگی به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌های دل‌خواه به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی حلقه شده: ۲ عدد برای تزیین
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی: یک عدد برای تزیین

جوجه غوره بادمجان

طرز تهیه خورشت جوجه غوره بادمجان

بادمجان‌ها را پوست گرفته، بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آنها برود و کاملا خشک شود؛ در‌این‌صورت پس از سرخ شدن، روغن کمتری به خود می‌گیرد. پس از خشک شدن، آنها را در روغن سرخ کرده، کنار بگذارید.

پیازها را نگینی خرد و سرخ کرده، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌های دل‌خواه را اضافه ‌کنید. تکه‌های کوچک مرغ یا جوجه را با مواد تفت ‌دهید. در قابلمه را بگذارید تا جوجه‌ها کمی آب بیندازد؛ سپس مقداری آب در قابلمه ریخته، شعله را زیاد ‎کنید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم ‌کنید تا خورشت آرام بجوشد و جوجه‌ها پخته شود.

غوره‌ها را در تابه‌ای کوچک با کمی روغن تفت ‌دهید. در تابه‌ای دیگر بادمجان‌های سرخ شده را بچینید. کمی از آب خورشت روی آنها ریخته و در تابه را بگذارید. حدود نیم ساعت زمان ‌دهید تا آب خورشت به خورد بادمجان‌ها رفته و کمی پخته شود.

کمی قبل از سرو، غوره‌های تفت داده شده و زعفران دم‌کرده را به خورشت اضافه ‌کنید. بادمجان‌های آماده را در ظرف دل‌خواه بچینید و پس از اینکه آب خورشت جمع شد و جا افتاد، آن را در ظرف کنار بادمجان‌ها بریزید. گوجه‌فرنگی و فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده را کمی در روغن تفت داده، برای تزیین روی خورشت بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خورشت “طرز تهیه خورشت گوجه سبز” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه بریانی مرغ

جمعه 14 آذر 1399
17:42
مجله دلتا

بریانی هندی یکی از غذاهای معروف هندوستان است که با برنج و مرغ طبخ شده و علاوه بر هند با روشی تقریباً مشابه در کشورهای عربی و جنوب شرقی آسیا نیز تهیه می‌شود.

طرز تهیه بریانی مرغ

غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان درسراسر دنیا مشهورند. اگر عاشق غذاهای تند و تیز و پرادویه هستید، با طرز تهیه بریانی مرغ هندی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای بریانی مرغ

  • سینه مرغ ۴۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
  • زیره ½ قاشق چای‌خوری
  • سیر و زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر چیلی قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره ۱ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • برگ بو خشک شده ۲ عدد
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • بادیان ستاره‌ای ۲ عدد
  • هل سیاه ۲ عدد
  • هل سبز ۴ عدد
  • میخک ۵ عدد
  • فلفل سیاه ۱۰ عدد
  • نمک به مقدار کافی
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل چیلی سبز ۲ عدد
  • گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • گشنیز خرد شده ۱ ساقه

مواد لازم برای پلو:

  • برنج ۲ پیمانه
  • آب ۶ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین ۱ عدد

بریانی-مرغ-هندی

طرز تهیه بریانی مرغ

  • پیاز ها را خلالی برش بزنید و با روغن سرخ کنید.
  • هنگامی که پیازها کمی طلایی مایل به قهوه ای رنگ شدند، دانه های زیره را اضافه کنید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با هم تفت دهید و سپس پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و در کناری بگذارید.
  • در همان روغنی که پیاز را تفت دادید، سیر و زنجبیل رنده شده و مرغ را بریزید. مدت ۱ تا ۲ دقیقه مرغ را تفت دهید تا رنگ پوست آن کمی تغییر کند.
  • همه ادویه ها را به تابه اضافه و با مرغ مخلوط کنید. مدت ۱۰ دقیقه روی شعله نسبتا کم بپزید.
  • در این مرحله از تهیه بریانی مرغ باید ماست، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با مخلوط کن میکس کنید تا حدی که مایعی نرم و روان به دست بیاید.
  • مخلوط گوجه فرنگی را به همراه نمک و مرغ مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا حدی که مخلوط روغن بیندازد و با آن پخته شود. در آخر، گشنیز خرد شده، فلفل چیلی سبز و گرام ماسالا را به مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با هم تفت دهید.
  • برای آماده کردن برنج، از یک ساعت یا نیم ساعت قبل برنج را شسته و خیس دهید. در یک قابلمه ۶ پیمانه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، نمک، سرکه، چوب دارچین و برنج را اضافه کنید. مدت ۷ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که برنج کاملا پخته شود، روی حرارت زیاد قرار دهید. برنج را در ظرف بکشید و در کناری قرار دهید.
  • برای شکل دادن به برنج، یک کاسه متوسط بردارید که برای دو نفر کافی باشد. یک کیسه فریزر یا سلفون در کاسه قرار دهید تا برنج راحت خالی شود.
  • مقداری زردچوبه یا رنگ خوراکی در کاسه بریزید. برنج را در کاسه ریخته و خوب فشار دهید تا منسجم شود. کف و دور کاسه را به اندازه ۳ یا ۴ سانتی متر با برنج بپوشانید. مطمئن شوید که برنج ها خوب بهم چسبیده باشند.
  • بریانی مرغ را در مرکز برنج بریزید و روی آن را با برنج به طور کامل بپوشانید. محکم فشار دهید تا هنگام برگرداندن برنج و بریانی از هم جدا نشود.
  • کاسه را در ظرف سرو برگردانید و سلفون را از آن جدا کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذا با بادمجان “طرز تهیه یتیمچه” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 91 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه یتیمچه

جمعه 14 آذر 1399
17:35
مجله دلتا

یتیمچه یکی از انواع غذاهای نانی است که با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه شباهت بسیاری نیز به خوراک بادمجان دارد.

روش پخت یتیمچه

یتیمچه یک غذای نونی ساده مناسب برای شام و ناهار است که در شهر‌های مختلف ایران آن را به صورت متنوع، با گوشت یا بدون گوشت درست می‌کنند. روش پخت یتیمچه را در بخش آشپزی مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم

  • بادمجان بزرگ ۶ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

روش پخت یتیمچه

  • بادمجان‌ها را پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد کنید.
  • روی بادمجان‌ها نمک بپاشید تا تلخی بادمجان از بین برود. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بادمجان‌ها را بشویید تا نمک روی آنها غذا را شور نکند. می‌توانید بادمجان‌ها را در آب و نمک قرار دهید و بعد از ۳۰ دقیقه بشویید.
  • پیاز و گوجه را به صورت نگینی یا حلقه‌ای برش بزنید. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید.
  • پیاز و سیر خرد شده را جداگانه برای چند دقیقه در روغن تفت دهید. وقتی طلایی شدند از ماهیتابه خارج کنید.
  • بادمجان را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. پس از بادمجان نوبت به سرخ کردن گوجه ها می‌رسد. گوجه را نیز تا وقتی که آبش گرفته شود، تفت دهید.

هر یک از این مواد باید به صورت مجزا تفت داده شود؛ زیرا زمان آماده شدن هر یک با دیگری متفاوت است.

  • همه مواد را همراه با کمی آب، نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه‌ای بریزید و اجازه دهید برای نیم ساعت با هم بپزند.
  • بعد از اینکه غذا پخته شد و لعاب انداخت آن را در ظرف مناسبی کشیده و همراه با نان سنگک، انواع ترشی، سبزی خوردن، کشک و نعناع‌داغ سرو کنید.

خوراک یتیمچه

چند نکته:

برای پخت یتیمچه، بهتر است از بادمجانی استفاده کنید که پوستی سیاه و براق داشته و کم دانه باشد.

یتیمچه کدو اصالتا شیرازی است؛ اما پخت یتیمچه کدو و بادمجان در شهرهای دیگر نیز متداول است. در این روش کدو نیز به مواد اولیه اضافه می‌شود و آن را نیز مانند سایر مواد اولیه تفت می‌دهند.

یتیمچه؛ به طور سنتی غذایی بدون گوشت است اما می‌توانید مقداری گوشت یا مرغ نیز تفت دهید و به غذا اضافه کنید.

در برخی از انواع یتیمچه مخصوصا یتیمچه کاشان از سیب زمینی نیز استفاده می‌شود. در صورت تمایل یک عدد سیب زمینی را برش دهید و به مواد اولیه اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع دمی “طرز تهیه دمپختک” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 84 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

چهارشنبه 12 آذر 1399
11:27
مجله دلتا

خورشت داود پاشا از غذاهای خوش‌خوراک ترکی است که می‌تواند به‌عنوان یکی از گزینه‌های سرو در مجالس و مهمانی‌ها در نظر گرفته شود.

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

خورشت داوود پاشا از معروف‌ترین غذا‌های کشور ترکیه است که به دلیل شباهت طعم و رنگش با فسنجان در ایران نیز طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با طرز تهیه خورشت داود پاشا بخش آشپزی مجله دلتا را دنبال کنید.

مواد لازم

(مناسب برای ۶ نفر)

  • گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
  • پیاز رنده شده: ۲ عدد
  • پودر نعناع خشک: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • رب انار ملس: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • آب:۱ لیوان
  • نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
  • کره: مقداری

خورشت داوود پاشا

طرز تهیه خورشت داود پاشا

  • ابتدا گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی بریزید و با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و دارچین مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
  • دست خود را مرطوب کرده و مایه گوشت را به شکل توپ‌هایی به اندازه گردو درآورده و در یک بشقاب بچینید.
  • سپس روی آن را با لایه‌ای از سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
  • در این میان یک عدد پیاز را رنده کرده و با مقداری کره تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس کوفته قلقلی‌ها را افزوده و به همراه پیاز سرخ کنید.
  • در ادامه پودر نعناع را افزوده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود، حالا رب انار را اضافه کرده و یک لیوان آب بریزید و مواد را به آرامی زیر و رو کنید تا سس به خورد گوشت برود.
  • بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کرده و اجازه دهید برای نیم ساعت روی حرارت بماند تا گوشت بپزد و سس غلیظ شود.
  • بعد از جا افتادن خورشت، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت تمایل با چند برگ ریحان و گشنیز یا در پاییز با دانه‌های انار تزیین کرده و با برنج سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت انواع خورشت “طرز تهیه خورشت کدو سبز” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه دمپختک

چهارشنبه 12 آذر 1399
11:22
مجله دلتا

دمپختک یا دمی باقالی یکی از غذا‌های تهرانی است که بسیار پرطرفدار بوده و با پیاز و سالاد شیرازی سرو می‌شود.

طرز تهیه دمپختک

در تهیه دمپختک از گوشت استفاده نمی‌شود بنابراین یک غذای گیاهی بوده و برای کسانی که در استفاده از گوشت محدودیت دارند بسیار مناسب است. اگرچه ممکن است طرز تهیه دمپختک بسیار ساده به نظر برسد اما مثل همه غذا‌ها برای خوشمزه‌تر شدن آن باید فوت و فن‌هایی را بدانید. با بخش آشپزی مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • برنج ۳ پیمانه
  • باقالی زرد خشک ۱/۵ پیمانه
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری پُر
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دمی باقالی

طرز تهیه دمپختک

  • برنج را از ۳ ساعت قبل و باقالی‌ها را از ۴ ساعت جلوتر خیس کنید.
  • پیاز داغ را آماده کنید. پیاز داغ باید کاملا ریز و خشک باشد بنابراین وقتی پیاز‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کردید، در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. سپس آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.
  • در قابلمه‌ای، باقالی را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید.
  • داخل تابه مقداری روغن ریخته و زردچوبه را به آن اضافه کنید وقتی بوی خامی زردچوبه گرفته شد پیاز داغ را نیز به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
  • باقالی، نیمی از مخلوط پیاز داغ و زردچوبه را به برنج اضافه کنید روی شعله زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملا تبخیر شود.
  • هنگامی که آبِ برنج تبخیر شد، درِ قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.
  • زمانی که پلو آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیاز داغ را با کمی از پلو مخلوط و سرو کنید.
  • این غذا معمولا با سالاد شیرازی سرو می‌شود. بعضی از افراد در کنار دمپختک از نیمرو نیز استفاده می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع پلو “طرز تهیه قنبرپلو شیرازی” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کوکوی نودل و طرز تهیه آن

سه شنبه 11 آذر 1399
12:50
مجله دلتا

کوکوی نودل یک غذای بسیار مناسب برای شام یا میان‌وعده به ویژه برای کودکان است.

طرز-تهیه-کوکوی-نودل

کوکو یکی از ساده‌ترین غذاهای سرخ کردنی ایرانی است که در پخت آن دست شما برای خلاقیت کاملا باز است و با تغییر مواد تشکیل‌دهنده آن می‌توانید کوکوهای متنوع و جالبی درست کنید. نودل نیز یک غذای رشته‌ای آسیایی است که در آشپزی کشورهای شرق آسیا زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین با استفاده از دستور پخت کوکوی نودل می‌توانید یک وعده غذایی کامل با مواد مغذی متنوع درست کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • سینه مرغ یک عدد
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • پیازچه ۲ یا ۳ ساقه
  • گشنیز یک دسته کوچک
  • جعفری یک دسته کوچک
  • پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • قارچ ۶ عدد
  • نودل آماده ۲ بسته
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستورپخت-کوکوی-نودل

دستور پخت کوکوی نودل

  • برای تهیه کوکوی نودل ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز درشت، نمک، فلفل، زردچوبه و یا هر طعم‌دهنده دلخواهی در قابلمه بریزید و یک لیوان آب اضافه کرده و صبر کنید تا مرغ به مدت یک ساعت بپزد.
  • مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و بعد از سرد شدن، آن‌ را به صورت دلخواه کاملا خرد کنید. برای این کار می‌توانید مرغ را ریش‌ریش کنید یا آن را در خردکن بریزید. هر چه مرغ ریزتر باشد، به خوشمزه‌تر شدن و بافت بهتر کوکو کمک می‌کند.
  • قارچ‌ها را به‌خوبی بشویید و ریز خرد کنید. در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و قارچ و مرغ خردشده را با حرارت کم سرخ کنید. سپس جعفری، گشنیز و پیازچه را خرد کنید و به مرغ اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر سرخ کنید.
  • در مرحله بعد نودل آماده را در یک قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب جوش آمد نودل‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید و بگذارید سرد شود.
  • زمانی که نودل خنک شد، آن را در یک ظرف بریزید، تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید و با نمک، فلفل و زرچوبه به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • وقتی همه مواد آماده شد به سراغ آخرین مرحله دستور پخت کوکو نودل بروید که سرخ کردن است. در یک تابه بزرگ روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مخلوط نودل و تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و سپس مخلوط مرغ و قارچ را روی آن بریزید و در نهایت پنیر پیتزا را اضافه کنید.
  • چند ثانیه اول حرارت را زیاد کنید تا تخم‌مرغ ببندد. سپس کوکو را برش دلخواه بزنید و در تابه را روی آن گذاشته و حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کاملا سرخ شود. می‌توانید تابه را در انتها در فر بگذارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع کوکو “طرز تهیه کوکو تن ماهی” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 154 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران

سه شنبه 11 آذر 1399
12:44
مجله دلتا

کدو پلو، یکی از ده‌ها پلو مخلوط ایرانی است که بسیار ساده و سریع آماده می‌شود و شامی عالی در فصل کدو حلوایی است.

طرز تهیه کدو حلوایی پلو مازندرانی

از ایام قدیم کدو حلوایی در شمال کشور بسیار محبوب بوده و به تنهایی یا در غذاهای مختلف از آن استفاده می‌کرده‌اند. در مازندران، غذای معروفی با کدو حلوایی تهیه می‌شود که به «کیی پلا» یا کدو پلو معروف است و عطر و طعم بی‌نظیری دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کدو حلوایی پلو مازندرانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد خرد شده
  • پیاز ۱ عدد
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام نصف پیمانه
  • خلال پسته یک سوم پیمانه
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • کره ۲۵ گرم
  • زرشک نصف پیمانه
  • زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

کدو حلوایی پلو

طرز تهیه کدو حلوایی پلو مازندرانی

  • کدو حلوایی را به شکل مکعب‌های ۲ در ۲ سانتی‌متری خرد کنید و در نیمی از کره و روغن، با مقداری دارچین و یک قاشق از شکر سرخ کنید. کدوهایی که به این اندازه برش خورده‌اند، حین سرخ شدن می‌پزند و برای روی پلو مناسب هستند. در صورتی که می‌خواهید کدو را لای پلو قرار دهید، لازم است آن را به قطعات بزرگ‌تر برش بزنید تا حین سرخ کردن نیم‌پز شوند و ادامه‌ پخت آن‌ها همراه با برنج صورت گیرد.
  • وقتی کدوها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و پیاز را که به صورت نگینی ریز خرد کرده‌اید، در همان تابه تفت دهید تا کاملا طلایی شود.
  • بعد از طلایی شدن پیازها، مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و با حرارت بالا، به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها کاملا بپزند.
  • بعد از ۱۰ دقیقه نوبت اضافه کردن ادویه‌ها و سپس زعفران است. اگر تمایل دارید که مرغ و کدو را لابه‌لای برنج دم کنید، نیمی از زعفران دم کرده را برای روی برنج نگه‌دارید؛ در غیر این صورت همه‌ زعفران را در این مرحله اضافه کنید.
  • بادام‌ را به مدت ۱۵ دقیقه در گلاب خیس کنید. سپس جدا کنید و با مابقی کره و کمی روغن تفت دهید.
  • در این مرحله، خلال پسته را در گلاب خیس کنید و مانند مرحله قبل، بعد از ۱۵ دقیقه جدا کنید و در تابه تفت دهید.
  • زرشک را شسته و ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید و در همان تابه با مابقی شکر در حرارت ملایم تفت دهید و کنار بگذارید.
  • برنج را آبکش کرده و با ته‌دیگ دلخواه‌ دم کنید. سپس ترکیب مرغ و کدو به همراه خلال بادام و پسته و زرشک را روی برنج آماده شده بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “ته چین شوید باقالی با مرغ” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 100 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی

دوشنبه 10 آذر 1399
16:40
مجله دلتا

خوراک ماهی تیلا پیا یک غذای پرخاصیت است و گوشت آن پروتئین، اسیدهای چرب غیر اشباع، امگا ۳ و امگا ۶ مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

طرز تهیه خوراک-ماهی-تیلا-پیا-

خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی یک غذای خوشمزه است که برای تهیه آن، ماهی همراه با سس مخصوص در فر گریل می‌شود. ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را می‌توانید به عنوان شام یا ناهار و با سالاد یا نان تست و سیب زمینی گریل شده سرو کنید. طرز تهیه خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را همین‌جا در بخش آشپزی مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم

  • برگ گشنیز تازه ۱ پیمانه
  • برگ جعفری تازه ۱ پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو رنده شده ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
  • زنجبیل تازه ریز خردشده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک دریایی ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • گوجه فرنگی گیلاسی از وسط نصف‌شده ۲ پیمانه
  • کنسرو ذرت ۱ تا ۱/۲ پیمانه
  • ماهی تیلا پیا ۴ عدد

خوراک ماهی

طرز تهیه خوراک ماهی تیلا پیا

  • فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گشنیز، جعفری، روغن زیتون، پوست لیموی تازه، آب لیمو و زنجبیل در یک مخلوط کن با هم مخلوط کنید.
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک به این سس اضافه کنید.
  • یک کاسه بردارید و گوجه فرنگی و ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • هر دو طرف ماهی را به سسی که در مرحله دوم آماده کردید آغشته کنید.
  • ماهی را همراه با گوجه و ذرت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

خوب است بدانید مصرف به اندازه این ماهی سلامت قلب و مغز را حفظ کرده و از ابتلا به بیماری‌های عصبی و افسردگی جلوگیری می‌کند. این ماهی همچنین با افزایش کارایی گلبول های سفید، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. این ماهی حاوی مقداری سلنیوم بوده که عملکرد غده تیروئید را نیز بهبود می‌بخشد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی “سالاد تن ماهی؛ مدیترانه‌ای و اشتهاآور” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزی‌ها

دوشنبه 10 آذر 1399
16:34
مجله دلتا

شیله عدس از غذاهای خوش رنگ و لعاب و سنتی شهر تبریز است که به عنوان پیش‌غذا نیز می‌توان آن را سرو کرد.

طرز تهیه آش-شیله-عدس

آش شیله عدس از غذاهای شهر تبریز و آذربایجان شرقی است که به دلیل وجود عدس و بلغور گندم با تقویت سیستم دفاعی، بدن شما را در برابر بیماری‌های ویروسی مقاوم می‌کند. همچنین مصرف روزانه عدس به‌عنوان یک منبع عالی از فیبر باعث سیری طولانی مدت و به مرور زمان موجب کاهش وزن می‌شود. با مجله دلتا و طرز تهیه آش شیله عدس همراه باشید.

مواد لازم

  • عدس ۱ پیمانه
  • بلغور گندم ۲۵۰ گرم
  • برنج ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • آب مرغ ۱ لیوان
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • تره نصف پیمانه
  • آب ۱ لیوان
  • پیازچه ۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

آش-شیله

طرز تهیه آش شیله عدس

  • ابتدا کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید.
  • بعد از سرخ شدن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید تا خامی آنها گرفته شود.
  • آب، آب مرغ، نمک و عدس را نیز به قابلمه اضافه و اجازه دهید تا عدس‌ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
  • بعد از این که عدس نیم پز شد، بلغور گندم و برنج را به ظرف اضافه و هم بزنید تا آش ته نگیرد.
  • بعد از کمی زمان که برنج نیم پز شد، پیازچه ریز شده و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش شیله عدس کاملا جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش “آش گندم ، مقوی و پر خاصیت” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]