دستور پخت املت مرغ و سبزیجات

شنبه 2 اسفند 1399
13:25
مجله دلتا

املت از آن غذاهای فوری و خوشمزه است که طعم آن تکراری نمی‌شود.

املت مرغ و سبزیجات

انواع املت را می‌توانید به عنوان یک غذای سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات را به شما آموزش می‌د‌هیم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

هویج: ۲ عدد

کدو سبز: ۱/۲ عدد

پیاز: ۱/۲ عدد

پیازچه: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۱ عدد

کره: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به دلخواه

انواع املت

طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات

  • سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه مرغ‌ها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
  • سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقی‌مانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.
  • تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از املت پخش کنید. نیم دیگر املت را روی آن برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبه‌های املت به هم بچسبد. پس از یک دقیقه املت را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانه‌های مفصل و املت هستید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه «املت فلفل سبز و سیب زمینی» را در مجله آشپزی بخوانید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 106 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت پیتزا یونانی

شنبه 2 اسفند 1399
13:18
مجله دلتا

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئن هستید از مواد مرغوب استفاده می‌کنید و غذای سالمی برای خانواده خود تهیه خواهید کرد.

پیتزا یونانی

پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه است که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و یکی از مهم‌ترین نکات تهیه پیتزا یونانی، عمق کم آن است که مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمی‌گیرند و در تابه‌های کم عمق تهیه می‌شود و مواد آن کاملا سلیقه‌ای است. امروز در مجله دلتا پیتزا یونانی مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا یونانی

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • جوش‌شیرین ۱ قاشق چایخوری
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پیتزا یونانی

  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • زیتون سیاه ۱۰ عدد
  • پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری
  • گوجه ۱ عدد
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • سس کچاب به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

دستور پخت پیتزا یونانی

ابتدا ماست را با جوش‌شیرین مخلوط کنید تا جوش‌شیرین فعال شود و ماست پف کند سپس به آن تخم‌مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید باید به مقداری آرد اضافه کنید تا خمیر جمع شود نباید بیش از اندازه آرد اضافه کنید وقتی خمیر جمع شد به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید. خمیر پیتزا ما حاضر است.

زیتون، گوجه، فلفل دلمه و پیاز را ریز خرد کنید. پنیر را رنده کنید. خمیر پیتزا را داخل تابه مورد نظر باز کنید و سس کچاب را با کمک قلم‌مو روی خمیر بزنید سپس کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد از آن همه مواد خرد شده را روی خمیر بریزید.

روی خمیر پونه‌کوهی خشک را به همراه پودر سیر بریزید و در آخر آن را با پنیر پیتزا کاور کنید. فر را از قبل گرم کرده و تابه پیتزا را داخل فر قرار دهید و دمای را روی ۱۸۰ درجه و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید. در انتهای پخت ۲ دقیقه روی خمیر را گریل کنید. به همین راحتی پیتزا یونانی ما حاضر است.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 54 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کتلت بادمجان

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:59
مجله دلتا

کتلت بادمجان یکی دیگر از خانواده‌های کتلت‌ها است که مانند دیگر کتلت‌ها از طعم بی‌نظیری برخوردار است.

کتلت بادمجان

کتلت بادمجان یک وعده غذایی کامل برای نهار و شام است. کتلت بادمجان شبیه کباب ساده تهیه می‌شود که بسیار آسان است. شما می‌توانید این غذا را در کمترین زمان تهیه و سرو کنید. در اینجا کتلت بادمجان را به صورت کبابی آموزش می‌دهیم که دارای طعمی عالی و دلپذیر است و ذهن افراد را به سمت کباب‌های آتشی می‌برد در ادامه مطلب طرز تهیه کتلت بادمجان را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه کتلت بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان : دو عدد
  • سیب‌زمینی آب‌پز : سه عدد
  • پیاز : یک عدد
  • تخم‌مرغ : یک عدد
  • جعفری خردشده : یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : ۳۰ گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • آرد سوخاری : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان

  • در ابتدا برای کندن پوست بادمجان‌ها آن‌ها را روی اجاق کبابی کنید .
  • سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید.
  • بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
  • برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید.
  • در نهایت نمک و فلفل و ادویه‌ها را اضافه کنید.
  • مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 70 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:53
مجله دلتا

این کدو بیشتر در شمال ایران و به خصوص مازندران محبوب است و انواع غذاهایی هم که با آن پخته می‌شود، بیشتر از این خطه می‌آیند.

بورانی کدو حلوایی

بورانی خوراکی است که می‌توان آن را یکی از غذاهای سنتی ایران نامید، چراکه از مدت‌ها قبل انواع بورانی در سفره‌های ایرانی وجود داشته است. بورانی از ترکیب ماست و ادویه با صیفی‌جات و سبزیجاتی مانند خیار، کدو سبز، اسفناج، بادمجان و… تهیه می‌شود و به عنوان یک پیش غذا یا همراه با غذا مصرف می‌شود. طرز تهیه بورانی کدو حلوایی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

مواد لازم

  • پوره‌ کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان
  • ماست: ۳ لیوان
  • روغن: ۱ قاشق مرباخوری
  • دانه خردل: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زیره: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

  • برای تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید و بعد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آن را در قابلمه‌ای همراه با آب بریزید و اجازه دهید خوب بپزد.
  • کدو ‌حلوایی‌های پخته شده را با قاشق از پوست جدا کنید و آن‌ها را در دستگاه غذاساز بریزید یا با استفاده از چنگال آن را له کنید تا تبدیل به پوره شود.
  • حالا ماست را در ظرف بزرگی بریزید و پوره‌ کدو حلوایی را به آن اضافه کنید.
  • روغن را در یک تابه بریزید. بعد از داغ شدن روغن روی حرارت، دانه‌های خردل را هم به آن اضافه کنید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
  • دانه‌ خردل را به همراه پودر زیره و نمک و فلفل به ظرف ماست و کدو حلوایی اضافه کنید و خوب هم بزنید. بورانی کدو حلوایی شما آماده است.
  • بهتر است بعد از تهیه بورانی آن را در ظرف در داری بریزید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌های آن به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و جا بیفتد.
  • برای اینکه کدو حلوایی طعم بهتری بگیرد، می‌توانید آن را به جای آب‌پز کردن، کبابی کنید.
  • اگر طعم دانه‌ خردل را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید و از دارچین برای طعم‌دار کردن این بورانی استفاده کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

فیله مرغ با سس سیر

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:49
مجله دلتا

خوراک فیله مرغ طعم‌دار شده با سیر و رزماری یکی از غذاهای باب طبعی است که نمی‌توان به راحتی از سرو آن چشم‌پوشی کرد.

خوراک فیله مرغ رستورانی

هرچند فیله مرغ را به صورت گریل، تنوری، سوخاری و در انواع سالاد و پاستا می‌توانید استفاده کنید، اما یک روش پخت خوشمزه فیله مرغ طبخ آن با سس سیر و رزماری است، دستور پختی لذیذ و رستورانی. طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم

(مناسب برای ۶ نفر)

  • فیله مرغ ۱۲ عدد
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده ۱۰ حبه
  • جعفری ساطوری خرد شده ۱ لیوان
  • رزماری ۳ شاخه
  • کره ۷۰ گرم
  • پودر دانه فلفل سیاه تازه ۲ قاشق چایخوری

مرغ-با-سس-سیر

طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی

  • برای گرفتن بوی زهم مرغ آن را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید. کف تابه رژیمی یا چدنی را با کمی روغن یا کره چرب کنید و سپس فیله‌ها را در تابه بچینید و گریل کنید.
  • وقتی دو طرف فیله‌ها گریل شد سیر له شده و شاخه‌های رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • در یک ماهیتابه آرد نشاسته ذرت را بریزید و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • آبلیمو و آب مرغ را به مواد اضافه کنید. مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوامی رقیق‌تر از فرنی برسد، سپس سس آماده شده را روی فیله‌های مرغ سرخ شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • لیموترش‌ها را نازک برش زده و روی مرغ‌ها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 69 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کباب کوبیده در فر

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:40
مجله دلتا

طرز تهیه کباب کوبیده در فر بسیار آسان است و نیازی به منقل و زغال و دود ندارد.

طرز تهیه کباب کوبیده

زندگی آپارتمان نشینی باعث شده بیشتر افراد حیاط و بالکنی برای درست کردن کباب روی منقل و زغال نداشته باشند. اما به راحتی می‌توانید کباب کوبیده را با همان عطر و طعم داخل فر درست کنید. طرز تهیه کباب کوبیده در فر فوت و فن‌هایی دارد که در مجله دلتا می‌خوانید.

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره و زعفران: به میزان لازم
  • دنبه: ۱۰۰ گرم در صورت تمایل

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

  • پیاز را در ظرفی رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.
  • گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران آب شده را در ظرف بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اگر تمایل دارید از دنبه در کباب کوبیده استفاده کنید، آن را از قبل با گوشت چرخ کنید و کمی ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.
  • گوشت مزه‌دار شده را در ظرف در بسته بریزید و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا گوشت استراحت کند.
  • روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و سطح آن را کمی چرب کنید.
  • گوشت را روی سینی فر پهن کرده، آن را برش بزنید و با کمک دست به شکل دلخواه فرم دهید.
  • با استفاده از قلم‌مو یا فرچه، مقداری کره آب شده و زعفران روی کباب‌ بزنید.
  • فر را از قبل گرم کرده و سینی را در آن بگذارید. بگذارید کباب‌ها ۲۰ دقیقه در فر بپزند.
  • در نیمه پخت بهتر است یک بار آن‌ها را پشت و رو کنید تا تمام قسمت‌های کباب کاملا پخته شود.
  • کباب کوبیده آماده است. می‌توانید روی آن سماق بپاشید و با برنج زعفرانی یا نان سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

حلیم شیر؛ انتخابی مقوی برای صبحانه

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:34
مجله دلتا

حلیم شیر به دلیل داشتن مقدار زیاد شیر کالری و کلسیم فراوانی را در خود گنجانده است. این غذا مقوی ترین وعده صبحانه برای مصرف کودکان جهت رشد و تقویت بدن آنان است.

حليم شير

حلیم شیر یکی از حلیم‌های معروف مردم استان اصفهان است. در فرهنگ غذایی کشور ما حلیم به دلیل مقوی بودن و خواص بسیاری که دارد بیشتر در وعده صبحانه به مصرف می‌رسد. انواع حلیم در شهرها با دستورهای پخت متفاوتی با انواع حبوبات، گوشت، ادویه و … پخته می‌شوند. در ادامه طرز تهیه حلیم شیر را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه حلیم شیر

مواد لازم

  • گندم پوست کنده، خیسانده: ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • شیر: ۲ لیتر
  • پیاز: ۱ عدد
  • کره: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • پودر دارچین: به میزان لازم
  • شکر: به میزان لازم

طرز تهیه حلیم شیر

  • گوشت را با پیاز چهار قاچ و اندکی نمک در ۶ پیمانه آب بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
  • وقتی آب جوش آمد، کف گوشت را بگیرید و سپس حرارت را کم کنید.
  • در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد.
  • گندم را با ۳ لیتر آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • در قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را به اندازه‌ای تنظیم کنید که جوش بزند، ولی سر نرود.
  • در این مرحله گندم را در ظرف دیگری ریخته و اجازه دهید آن هم با آب کافی بپزد. (نسبت به حجم گندم دو برابر آن آب بریزید.)
  • ۳ ساعت فرصت دهید تا گندم خوب بپزد.
  • در این فاصله گاهی هم بزنید و اگر آب آن کم شد، کمی آب جوش اضافه کنید.
  • گندم پخته را با گوشت کوب یا غذاساز به شکل پوره درآورده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • گوشت را از آب بیرون آورده، استخوان آن را بگیرید.
  • سپس با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش شود (گوشت را هرگز چرخ کنید).
  • گوشت ریش ریش شده را به گندم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حلیم باز به جوش آید.
  • آب و نمک حلیم را اندازه کنید.
  • چون حلیم معمولا با شکر خورده می‌شود باید کم نمک باشد.
  • اگر حلیم شل بود حرارت را کمی زیاد کنید و حلیم را هم بزنید تا سفت شود.
  • پس از پخت کامل مواد و غلظت دلخواه حلیم را در ظرف سرو بکشید و آن را با کره آب کرده و پودر دارچین تزیین کنید و همراه با یک ظرف شکر سر سفره بگذارید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 64 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک جگر مرغ؛ خوشمزه و سریع

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:29
مجله دلتا

جگر مرغ سرشار از پروتیین است و برای بدن بسیار مفید است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتیین دارد که اسید آمینه‌های ضروری بدن را تامین می‌کند.

خوراک جگر مرغ

خوراک جگر مرغ یک غذای ساده و فوری بوده که برای غذای اصلی عالی است. مواد اولیه این غذا را بر حسب سلیقه خود و اعضای خانواده‌تان می‌توانید تغییر دهید. این غذا را می‌توانید به عنوان ناهار یا شام همراه با برنج یا نان سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خوراک جگر مرغ را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

مواد لازم

  • جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

  • ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  • سپس هویج‌های رنده شده را اضافه و مواد را سرخ کنید.
  • نمک و فلفل بیفزایید.
  • جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربیاورید.
  • آن‌ها را با پیاز و هویج مخلوط کرده و در تابه را بگذارید.
  • در آخر مقداری رب گوجه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • در نهایت کمی آب روی مواد ریخته و سپس درِ ماهیتابه را بگذارید.
  • اجازه بدهید خوراک جگر به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 53 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت کشک بادمجان لقمه‌ای

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:24
مجله دلتا

نام کشک بادمجان را در همه جای ایران می‌توان دید ولی ریشه این غذا برای اصفهان است و همواره غذای سنتی این شهر محسوب می‌شود.

دستور پخت کشک بادمجان

کشک بادمجان لقمه‌ای یکی از روش‌های سرو است که شما می‌توانید به صورت تک نفره کشک بادمجان را تهیه کنید. شاید همه شما تهیه کشک بادمجان را بلد باشید ولی به صورت لقمه‌ای بسیار جذاب و خوردن آن آسان‌تر است. شما برای تهیه این غذا باید ابتدا نان تارت را تهیه کنید سپس کشک بادمجان‌ها را داخلش ریخته و به دلخواه تزئین کنید. برای دستور پخت کشک بادمجان لقمه‌ای همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان لقمه‌ای

  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر قند ۷۰ گرم
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • کره ۱۷۰ گرم
  • شیر سرد ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • بادمجان ۵ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۶ حبه
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • کشک ۱/۲ پیمانه
  • نعنا داغ ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز داغ، سیر داغ و گردو برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه‌ای

  • ابتدا کره سرد را داخل یک کاسه ریخته و به آن آرد و وانیل اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مانند خرده نان شود سپس زرده‌های تخم‌مرغ و شیر سرد را اضافه کنید تا مانند خمیر جمع شود.
  • مواد تارت را بعد از شکل گرفتن داخل یک کیسه نایلون قرار دهید و به‌مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس بین دو کیسه فریزر قرار دهید و وردنه بکشید. بعد از آن خمیر را روی قالب تک نفره تارت انداخته و اضافه‌های خمیر را بگیرید و خمیر کف قالب تارت را با چنگال چند سوراخ بزنید که موقع پخت پف نکند سپس در فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد از آن از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
  • بادمجان‌ها را پوست بگیرد و خرد کنید سپس داخل تابه سرخ کنید. بادمجان‌ها را بعد از سرخ شدن با کمک گوشت‌کوب له کنید.
  • داخل یک تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیازها را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید. در مرحله بعد سیرها را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کرده سپس بادمجان‌های پوره شده را اضافه کنید و کمی که تفت خورد عصاره گوشت یا آب قلم را اضافه کنید و مقداری آب بریزید و اجازه دهید که آب آن کشیده شود. در انتهای پخت نعناع داغ را تهیه کنید، داخل کشک بادمجان ریخته و هم بزنید.
  • کشک بادمجان را با کمی آب رقیق کنید و به مواد فوق اضافه کنید. وقتی آب اضافه آن کشیده شد و کشک بادمجان غلیظ شد غذای ما حاضر است با کمک قاشق کشک را داخل تارت‌ها ریخته و به دلخواه روی آن پیاز داغ، گردو و کشک را می ریزیم.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 62 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه جوجه کباب در فر

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:15
مجله دلتا

امروزه اکثر افراد در آپارتمان‌ها زندگی می‌کنند، بنابراین امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب برای آن‌ها وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر نیز تهیه کرد.

جوجه کباب در فر

دیابت از آن جمله بیماری‌هایی است که نیاز به رژیم غذایی خاصی دارد، هر چند چه مبتلا به دیابت باشید و چه نباشید رعایت یک رژیم غذایی سالم با حداقل میزان قند سلامت شما را تضمین می‌کند. برای جبران حذف قند از رژیم غذایی افراد دیابتی بهتر است پروتئین را جایگزین کنید و میزان مصرف روغن را به حداقل برسانید. طرز تهیه خوراک سیب‌زمینی و جوجه کباب در فر و مزه دار کردن جوجه کباب به عنوان یک وعده غذای ایده‌آل برای افراد دیابتی را در مجله دلتا بخوانید.

مزه دار کردن جوجه کباب

مواد لازم

  • مرغ: یک عدد کامل
  • ریحان: یک دسته
  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
  • لیموترش: دو عدد
  • سیب‌زمینی کوچک: نیم کیلوگرم
  • سیر: ۱۰ حبه

طرز تهیه مزه دار کردن جوجه کباب در فر

  • برای درست کردن خوراک سیب زمینی و جوجه کباب در فر ابتدا فر را روشن کنید و روی درجه ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. مرغ را تمیز کنید و بشویید و دو قاشق روغن زیتون را با یک برس روی سطح آن بمالید.
  • ریحان‌ها را پاک کنید و بشویید و بگذارید خشک شوند. شکم ‌مرغ را باز کنید و ریحان‌ها را در آن قرار دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه و قرمز روی سطح و داخل شکم مرغ بمالید.
  • بهتر است برای این خوراک از سیب‌زمینی‌های کوچک استفاده کنید. سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و اگر ریز هستند آن‌ها را پوست بگیرید. اگر سیب زمینی‌ها درشت هستند بسته به اندازه آن‌ها به دو یا ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • سیب‌زمینی‌ها را با پوست هم می‌توانید استفاده کنید اما پوست سیب‌زمینی را حتما با یک برس از گل و لای پاک کنید و خوب بشویید. سینی فر را کمی با روغن زیتون چرب کنید و مرغ را وسط سینی فر بگذارید.
  • برای مزه‌دار کردن جوجه کباب اطراف مرغ را با سیب‌زمینی و حبه‌های پاک شده سیر پر کنید. لیموترش‌ها را حلقه حلقه کنید، مقداری را داخل شکم مرغ بگذارید و بقیه را در روی سطح مرغ و سیب‌زمینی‌ها بچینید.
  • باقی‌مانده روغن زیتون را روی مرغ و سیب‌زمینی‌ها بریزید. سینی فر را داخل فر بگذارید و دما را کم کنید. دما را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا بپزد. برای این‌که تمام قسمت‌های مرغ خوب بپزد و طلایی شود هر ۱۵ دقیقه یک بار مرغ را در سینی زیر و رو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 68 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]