پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

دوشنبه 20 بهمن 1399
14:10
مجله دلتا

پیتزا سوسیس و قارچ از ساده‌ترین پیتزاهایی است که می‌توانید از آن به‌عنوان گزینه شام و ناهار استفاده کنید.

طرز-تهیه-پیتزا-سوسیس-و-قارچ

پیتزا سوسیس یکی از قدیمی‌ترین و نوستالژیک‌ترین پیتزاهای دنیا و در واقع نسل نخست پیتزاها است. این پیتزا با مرغ، قارچ، کالباس، پیاز حلقه شده، گوجه فرنگی و … تهیه می‌شود. با طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ و فوت و فن پخت آن همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی ۱ بسته
  • خمیر پیتزای ایتالیایی ۱ بسته
  • سوسیس ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ پیمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز ۱ پیمانه
  • سس چیلی ۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان ۵۰ گرم
  • گوجه گیلاسی ۸ عدد
  • زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیتزا-سوسیس

طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ

  • شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس‌ها را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • خمیرها را به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
  • سس چیلی را روی خمیرها (تا نزدیک لبه‌های آن) پخش کنید. پودر پنیر پارمسان را روی لایه سس پخش کنید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزاها بریزید و بقیه پنیرها را روی مخلوط سوسیس بریزید. گوجه گیلاسی و زیتون‌های برش خورده را روی پیتزا بچینید.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به‌مدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی شود.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 57 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از همیشه

چهارشنبه 15 بهمن 1399
16:04
مجله دلتا

تاریخچه تاس کباب با گوشت شکار به زمان صفویه برمی‌گردد و در کتاب‌های تاریخی به بهانه‌های مختلف در مورد غذایی به اسم تاس کباب صحبت شده است.

تاس کباب آسان

«تاس‌ کباب قاجاری» یکی از غذاهای مورد علاقه ناصرالدین شاه قاجار بوده و آن را معمولا با گوشت شکار درست می‌کردند. تاس‌ کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته ربطی به هیچ‌گونه کباب کوبیده و تابه‌ای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می‌شود. با طرز تهیه تاس کباب آسان همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب :

  • گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • به: ۱ عدد
  • هویج: ۳ عدد
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذا‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه تاس کباب آسان :

۱. ابتدا همه مواد را به تکه‌های کوچک‌تر بریده، به طور مثال گوشت و سیب زمینی را به ۴ تکه تقسیم کنید. هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای ببرید و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

۲. قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه‌های گوشت قرار دهید. روی تکه‌های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی‌های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا کشیده شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 77 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ سوخاری در فر؛ رژیمی و ترد!

چهارشنبه 15 بهمن 1399
15:59
مجله دلتا

مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود.

مرغ سوخاری در فر

این غذای خوشمزه که در سراسر دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می‌شود در دسته بندی غذاهای فست فود قرار می‌گیرد. مرغ سوخاری به واسطه خرده نان حسابی ترد شده خوشمزه و خوش طعم است. برای تهیه مرغ سوخاری در فر همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

  • ۲ پیمانه خرده نان
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۸ عدد بالای ران مرغ بدون پوست و چربی

مرغ سوخاری رژیمی

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

  • فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک عدد توری بزرگ را روی یک سینی بگذارید، روی آن با روغن آشپزی اسپری کنید.
  • خرده نان را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن روغن بپاشید و مخلوط کنید تا نرم شود.
  • پاپریکا، آویشن، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را روی این مخلوط بریزید.
  • در یک کاسه دیگر سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل را هم بزنید تا زمانی که کمی کف کند.
  • برای درست کردن یک تکه مرغ ابتدا دو طرف مرغ را در سفیده تخم مرغ، سپس در ظرف مخلوط خرده نان و ادویه غلتانده و همزمان خرده نان‌ها را روی آن فشار دهید تا به مرغ بچسبند.
  • پس از این‌‌که همه قطعات مرغ را به این ترتیب آماده کردید، روی توری آماده شده بگذارید و بین آن‌ها به صورت یکسان فضایی خالی بگذارید.
  • مرغ‌ها را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا زمانی که روی آن طلایی شود، بپزد. این زمان حدود ۵۰ دقیقه طول می‌کشد.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 149 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ ناردونی زعفرانی

چهارشنبه 15 بهمن 1399
15:54
مجله دلتا

مرغ ناردونی از غذاهای شمالی اصیل است که در روزهای سرد به سفره‌های ایرانی رنگ و رو می‌دهد.

طرز-تهیه-مرغ-ناردونی

مرغ ناردونی یا خورشت ناردون یکی از غذاهای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل انار، طبخ آن بیشتر می‌شود. از آن‌جا که در تهیه این غذا می‌توان از ناردون (دانه انار خشک) استفاده کرد، در تمام ماه‌های سال قابل طبخ است. با مجله دلتا و طرز تهیه مرغ ناردونی همراه باشید.

مواد لازم

  • گوشت مرغ ۱ کیلوگرم (ران یا سینه)
  • انار دانه شده ۲ عدد
  • سیر رنده شده ۴ حبه
  • پیاز ریز خرد شده ۲ عدد متوسط
  • رب انار ۳ قاشق غذاخوری
  • آب انار ۱ فنجان
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پودر فلفل پاپریکا ½ قاشق چای‌خوری
  • پودر گشنیز ½ قاشق چای‌خوری
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

مرغ-ناردونی-زعفرانی

طرز تهیه مرغ ناردونی

  • برای تهیه مرغ ناردونی زعفرانی لازم است مرغ را مزه‌دار کنید. روی مرغ مقداری نمک، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، پودر گشنیز، پودر فلفل پاپریکا، نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، روغن زیتون و هر ادویه‌ای که دوست دارید بریزید. در ظرف را بگذارید و حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.
  • بعد از مزه‌دار شدن مرغ، آن را در مقداری کره تفت دهید. دو عدد پیاز متوسط را ریز خرد کنید و در قابلمه‌ای که می‌خواهید خورشت ناردون را درست کنید، بریزید. پیازها را با کمی کره تفت دهید، پیازها که سبک شدند و حالت کاراملی پیدا کردند، حبه‌های سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  • تکه‌های مرغ‌های تفت داده شده را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • رب انار را اضافه کنید. کمی رب انار را با مخلفات داخل قابلمه هم بزنید و بلافاصله آب انار را اضافه کنید. شعله گاز را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا خورشت کم‌کم جا افتاده و خورشت به روغن بیفتد.
  • یک ساعت برای پخت خورشت مرغ ناردون کافی است. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت دانه‌های انار را به خورشت اضافه کنید. برای این‌که رنگ دانه‌های انار تغییر نکند و قرمزی خود را از دست ندهند، بعد از اضافه کردن دانه‌های انار در قابلمه خورشت را نگذارید.
  • مرغ ناردون یک خورشت ملس با سس غلیظ است و نباید آبکی باشد. این خورشت را با برنج سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 73 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه استیک ماهی

سه شنبه 14 بهمن 1399
17:03
مجله دلتا

استیک ماهی یکی از سالم‌ترین غذاها و محبوب‌ترین استیک‌ها در دنیا است.

طرز تهیه استیک ماهی

برای تهیه این غذا بهتر است سراغ ماهی کم تیغ بروید، بهترین نوع ماهی برای کباب کردن و استیک، ماهی شیر و سالمون است که هر کدام در دسترس بود را می‌توانید انتخاب کنید. در این مطلب از مجله دلتا به توضیح طرز تهیه استیک ماهی می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه استیک ماهی

  • ماهی شیر ۵۰۰ گرم
  • لیمو ترش تازه ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه ماهی و رزماری به مقدار لازم
  • تمر هندی ۵۰ گرم
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه استیک ماهی

طرز تهیه استیک ماهی

  • ماهی را به صورت فیله و طولی و یا به صورت عرضی و استیکی برش بزنید.
  • ماهی را داخل یک ظرف گذاشته و با مقداری نمک، فلفل سیاه، رزماری، سیرهای خرد شده و ادویه ماهی خوب ماساژ دهید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.
  • برای گریل کردن می‌توانید از تابه گریل به روی اجاق گاز یا دستگاه کباب پز استفاده کنید. داخل تابه گریل را با روغن زیتون کمی چرب کنید سپس ماهی را داخل تابه گریل قرار دهید تا حسابی پخته شوند.
  • تمرهندی را داخل آب‌جوش حل کنید و اجازه دهید تا حل شود سپس از صافی رد کنید. آب به دست آمده از تمر هندی را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و فلفل قرمز و رب به آب تمرهندی اضافه کنید و برای ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا سس غلیظ شود.
  • روی استیک ماهی لیمو ترش تازه ریخته و سس را کنار استیک بریزید و می‌توانید سبزیجات بخارپز مانند کلم بروکلی را کنار استیک ماهی سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب “ماهی سالمون با سالاد نودل” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 81 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه استیک ماهی

سه شنبه 14 بهمن 1399
17:03
مجله دلتا

استیک ماهی یکی از سالم‌ترین غذاها و محبوب‌ترین استیک‌ها در دنیا است.

طرز تهیه استیک ماهی

برای تهیه این غذا بهتر است سراغ ماهی کم تیغ بروید، بهترین نوع ماهی برای کباب کردن و استیک، ماهی شیر و سالمون است که هر کدام در دسترس بود را می‌توانید انتخاب کنید. در این مطلب از مجله دلتا به توضیح طرز تهیه استیک ماهی می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه استیک ماهی

  • ماهی شیر ۵۰۰ گرم
  • لیمو ترش تازه ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه ماهی و رزماری به مقدار لازم
  • تمر هندی ۵۰ گرم
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه استیک ماهی

طرز تهیه استیک ماهی

  • ماهی را به صورت فیله و طولی و یا به صورت عرضی و استیکی برش بزنید.
  • ماهی را داخل یک ظرف گذاشته و با مقداری نمک، فلفل سیاه، رزماری، سیرهای خرد شده و ادویه ماهی خوب ماساژ دهید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.
  • برای گریل کردن می‌توانید از تابه گریل به روی اجاق گاز یا دستگاه کباب پز استفاده کنید. داخل تابه گریل را با روغن زیتون کمی چرب کنید سپس ماهی را داخل تابه گریل قرار دهید تا حسابی پخته شوند.
  • تمرهندی را داخل آب‌جوش حل کنید و اجازه دهید تا حل شود سپس از صافی رد کنید. آب به دست آمده از تمر هندی را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و فلفل قرمز و رب به آب تمرهندی اضافه کنید و برای ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا سس غلیظ شود.
  • روی استیک ماهی لیمو ترش تازه ریخته و سس را کنار استیک بریزید و می‌توانید سبزیجات بخارپز مانند کلم بروکلی را کنار استیک ماهی سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب “ماهی سالمون با سالاد نودل” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه آدانا کباب؛ غذای محبوب ترکی

سه شنبه 14 بهمن 1399
16:58
مجله دلتا

آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب‌های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نام‌گذاری شده است.

طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب هر چند شبیه به کباب‌هایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو می‌شود. در این مطلب از مجله دلتا به طرز تهیه آدانا کباب می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه آدانا کباب

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه آدانا کباب

طرز تهیه

  • ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
  • فلفل دلمه‌ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید؛ سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
  • در صورتی که می‌خواهید آدانا کباب را با منقل درست کنید باید به گوشت کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم‌تر شود و از سیخ نریزد.
  • در صورتی که می‎‌خواهید آن را به صورت کباب‌تابه‌ای درست کنید نیاز نیست گوشت کباب را در یخچال قرار دهید.
  • پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل یا به صورت کباب‌تابه‌ای مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس کباب را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذا های ایرانی “طرز تهیه سبزی پلو با ماهی” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت بوقلمون بریانی

سه شنبه 14 بهمن 1399
16:51
مجله دلتا

بوقلمون بریانی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای گوشتی است. گوشت بوقلمون چربی اشباع بسیار کمی دارد.

بوقلمون بریانی

گوشت بوقلمون یکی از لذیذترین گوشت‌های قابل مصرف برای عموم اقشار جامعه است اما درست کردن یک خوراک بوقلمون خوشمزه کار آسانی نیست. در این نوشتار از مجله دلتا با طرز تهیه بوقلمون بریانی با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • کره: ۵۰ گرم
  • تره فرنگی: ۱ عدد
  • سیر: ۲ عدد
  • نان: ۱۴۰ گرم
  • سیب: ۱ عدد
  • مغز گردو: ۵۵ گرم
  • مریم گلی: ۲ قاشق
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • بوقلمون: ۱ عدد
  • آرد: ۲ قاشق
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • لوبیا سبز: به مقدار لازم
  • کدو تنبل: به مقدار لازم

طرز تهیه بوقلمون بریانی

طرز تهیه بوقلمون بریانی

  • ۲۰ گرم از کره را داخل یک ماهیتابه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
  • سیر و تره‌فرنگی را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید؛ سپس آن‌ها را درون ظرف دیگری بریزید و خمیر نان ریز شده، سیب، مریم گلی، گردو و تخم‌مرغ را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
  • مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  • فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
  • داخل شکم بوقلمون را با ترکیبی که قبلا حاضر کردیم پر کرده، پاهای بوقلمون را با نخ آشپزخانه به هم گره بزنید و بال‌ها را در قسمت زیر شکم جمع کنید.
  • ۱ تا ۲ لیوان آب مرغ درون ماهیتابه بریزید و بوقلمون را داخل آن قرار دهید. سینه بوقلمون باید به سمت بالا باشد.
  • بوقلمون را به مدت ۲ ساعت داخل فر گذاشته و هر ۳۰ دقیقه به آن سر بزنید.
  • بوقلمون بریانی را از فر خارج کرده و روی یک سینی بگذارید و آن را با سیب‌زمینی، کدو تنبل و لوبیا سبز سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذاهای خوشمزه “طرز تهیه بلدرچین سوخاری” را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 76 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پاستا فتوچینی با شیر و پنیر

سه شنبه 14 بهمن 1399
16:46
مجله دلتا

فتوچینی نوعی ماکارونی نواری شکل و ضخیم است.

طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر

فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای بسیار ساده اما لذیذ و خوشمزه است. این غذا با استفاده از پاستای فتوچینی، کره، شیر، جعفری و پنیر آماده می‌شود. فتوچینی را معمولا همراه با راگوی گوشت یا راگوی مرغ می‌خورند. در ادامه طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم

  • فتوچینی: ۳۴۰ گرم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب: ۱ پیمانه
  • جعفری: ۱/۴ پیمانه
  • پنیر: نصف لیوان

طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر

طرز تهیه فتوچینی

  • در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش، پاستای فتوچینی را کمی بپزید تا نیمه پخته شود.(حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه)
  • ۱ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
  • پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
  • در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با شعله کم بپزند.
  • پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اگر سس زیادی غلیظ بود، برای رقیق کردن آن از آب پاستا که از قبل نگه داشته بودید استفاده کنید.
  • اجازه دهید چند دقیقه‌ای مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
  • پس از پخت پاستا را با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذا مطلب طرز تهیه کیک مرغ را مطالعه کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 75 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

رشته پلو؛ خوشمزه‌ای برای میهمانی‌ها

دوشنبه 13 بهمن 1399
14:40
مجله دلتا

رشته پلو یکی از پلوهای اصیل و سنتی ایرانیان است که در اعیاد باستانی و مهمانی‌ها در انواع مختلف و متنوع سرو می‌شود.

طرز تهیه رشته پلو

رشته پلو با کشمش، خرما و گوشت چرخ‌کرده یک غذای اصلی فوق‌العاده خوشمزه و خوش عطر است که به راحتی و در کمترین زمان آماده می‌شود. با طرز تهیه رشته پلو با مجله دلتا همراه باشید.

 رشته پلو با خرما

مواد لازم

  • برنج ۲ پیمانه
  • رشته پلویی ۱۰۰ گرم
  • خرما ۱۰ عدد
  • کشمش نصف پیمانه
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه رشته پلو

  • پیش از شروع پخت رشته‌پلو، برنج را خوب شسته و دو پیمانه آب به همراه ۱ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد.
  • در یک قابلمه مناسب آب بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب به جوش بیاید. به آب جوش آمده مقداری نمک و کمی روغن مایع اضافه کنید. از آنجاکه رشته پلویی مقداری شور است، در میزان مصرف نمک در غذا دقت کنید تا خیلی شور نشود.
  • برنج را در قابلمه بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا برنج مقداری پخته شود. این زمان نسبی است و به جنس برنج بستگی دارد.
  • در ۵ دقیقه مانده به پختن برنج و آبکشی آن، رشته‌های پلویی را به سه قسمت تقسیم و سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید و با یک کفگیر برنج و رشته‌ها را هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
  • وقتی برنج آماده آبکشی شد، برنج و رشته را در یک صافی بریزید و آبکشی کنید.
  • در یک قابلمه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و به اندازه کف قابلمه نان لواش یا تافتون قرار دهید. می‌توانید به جای نان از سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید.
  • در ادامه برنج و رشته را به قابلمه اضافه کنید.
  • برای تزیین رشته‌پلو، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  • دارچین و زردچوبه را به پیاز افزوده و سپس کشمش و خرما را اضافه کنید و مقداری آن‌ها را تفت دهید.
  • می‌توانید زرشک و مغز پسته را نیز به این مواد اضافه کرده و تفت دهید.
  • به جای خرما می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده یا مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
  • به سلیقه خود مقداری از برنج را با زعفران دم شده مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]