قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی

چهارشنبه 8 بهمن 1399
14:01
مجله دلتا

خورشت بِه یا همان خورشت معروف به آلو یکی از خورشت‌های پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومه‌ به شناخته می‌شده است.

قلیه سیب و به

خورشت قلیه سیب و به از کتاب آشپزی ایرانی دوره صفوی که یکی از قدیمی‌ترین متون مکتوب آشپزی در ایران است گرفته شده، این قلیه در گذشته با کوفته ریزه و لپه هم درست می‌شده است و برای چاشنی آن آبغوره مورد مصرف قرار می‌گرفت. در ادامه طرز تهیه قلیه سیب و به را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه قلیه سیب و به

مواد لازم

  • دارچین: یک قاشق چایخوری
  • محلول زعفران دم شده : به مقدار کم
  • پیاز: دو عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آلو خیس شده: به میزان دلخواه
  • گوشت: به میزان دلخواه
  • سیب و به: به میزان دلخواه

طرز تهیه قلیه سیب و به

  • ابتدا گوشت خورشت را پخته و کنار بگذارید. سپس درون تابه مناسب کمی روغن بریزید و به ترتیب سیب و به را که به قطعات دلخواه برش زده‌اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو طرف آن کمی طلایی شود، سپس به آن دارچین و محلول زعفران دم شده را بیفزایید.
  • سپس به ترتیب سیب، به و پیاز را که از قبل سرخ شده و کنار گذاشته اید به قابلمه حاوی گوشت پخته شده و نمک و فلفل اضافه کنید.
  • در انتها آلو خیس شده را به خورشت اضافه کنید. طعم و بالانس کردن ترشی و شیرینی‌اش را شما می‌توانید با افزودن کمی آب لیمو ترش یا کمی عسل به جای شکر به خورشت تنظیم کنید.
  • زعفران دم شده را مجدداً در مراحل پایانی به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم جا بیفتد.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 106 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ تنوری؛ انتخابی سبک و لذیذ برای شام

چهارشنبه 8 بهمن 1399
13:55
مجله دلتا

در این غذا از روغن کمی استفاده می‌شود به همین دلیل به عنوان یک غذای سالم شناخته شده است.

مرغ تنوری

مرغ تنوری یک غذای اصلی خوشمزه و مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. این غذا به دلیل شکل ظاهری که دارد اشتهای بچه‌ها را می‌تواند تحریک کند و آن‌ها را به خوردن غذا تشویق کند. خود این خوراک به دلیل اینکه دارای ظاهری عالی و اشتهاآور است احتیاج به تزئین‌های سخت و مشکل ندارد و با کمی مواد اولیه غذا می‌توانید آن را تزئین کنید. در ادامه طرز تهیه مرغ تنوری را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه مرغ تنوری

مواد لازم

  • مرغ: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پاپریکا: به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ تنوری

  • پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سس، ماست، روغن زیتون و آب لیمو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • مرغ‌های تکه شده را به این مواد آغشته کنید(داخل این مواد بریزید) و در ظرف را بگذارید .
  • سپس ظرف را داخل یخچال به مدت ۷-۸ بگذارید تا مزه دار شود.
  • بعد از مزه‌دار شدن مرغ آن را از مواد جدا کنید.
  • داخل یک ظرف مناسب که قرار است داخل فر بگذارید یک قاشق کره آب کنید.
  • مرغ‌ها را داخل ظرف بچینید.
  • موادی که مرغ را داخل آن گذاشته بودید تا مزه دار شود به غیر از فلفل دلمه‌ای که از مواد جدا می‌کنید، کمی به آن‌ها آب اضافه کنید و بعد از صافی رد کنید تا پیاز جدا شود.
  • سپس روی مرغ‌ها بریزید تا جایی که تقریبا رویه مرغ را بگیرد.
  • فلفل دلمه‌ای‌هایی که جدا کرده بودید و یک هویج را حلقه‌ای کرده و روی مرغ و آب آن قرار دهید.
  • روی ظرف فویل بپیچید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.
  • پس از یک ساعت فویل را برداشته و روی مرغ‌ها را با قلم مو زعفران و کره بزنید و در فر دوباره قرار دهید و تا یک ساعت دیگر هم صبر کنید.
  • مرغ را هر از گاهی چک کنید و گاهی اوقات از مواد سس روی مرغ‌ها بریزید.
  • پس از دو ساعت مرغ شما آماده سرو است.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

میگو سوخاری با اسفناج؛ کم کالری و خوشمزه

چهارشنبه 8 بهمن 1399
13:48
مجله دلتا

اسفناج دارای کلسیم و پروتیین است و از این جهت جایگزینی مناسب برای لبنیات و گوشت در رژیم غذایی افراد گیاه‌خوار محسوب می‌شود.

میگو سوخاری با اسفناج

میگو سوخاری با اسفناج، با توجه به اسم این خوراک، مواد اصلی به کار رفته در آن میگو و اسفناج است. میگو یک غذای اصلی کم کالری دریایی محسوب می‌شود البته این برای زمانی است که با روغن کم طبخ شود. در ادامه طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج

مواد لازم

  • میگو: ۱۲ عدد
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه
  • زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • اسفناج: ۱۰۰ گرم (۲۰ برگ کامل)
  • آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج

  • در ابتدا باید پنیر، زردچوبه، آرد سوخاری، فلفل قرمز و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
  • در یک ظرف جداگانه تخم‌مرغ را شکانده و با چنگال خوب هم بزنید.
  • هر بار ابتدا میگوها را داخل تخم‌مرغ فرو کنید و سپس داخل مخلوط آرد سوخاری بغلطانید.
  • میگوها را در مدت زمان ۷ دقیقه با روغن فراوان سرخ کنید.
  • سپس برای گرفته شدن روغن اضافی میگوها آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه تمیز قرار دهید.
  • شیر را روی حرارت قرار داده و پیش از گرم شدن آرد را بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳ دقیقه بجوشد.
  • اسفناج را نیز جداگانه بپزید.
  • سپس پودر فلفل و زنجبیل را اضافه کنید.
  • مواد را از روی حرارت بردارید.
  • روغن زیتون را افزوده و اسفناج را در ظرف سرو کشیده و روی آن سس شیر که آماده کرده‌اید را بریزید.
  • سپس میگوهایی که آماده کرده‌اید را روی آن بچینید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 118 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کدو بره؛ غذای شمالی بی‌نظیر

چهارشنبه 8 بهمن 1399
13:28
مجله دلتا

مصرف کدوسبز برای کاهش وزن و کنترل چربی خون بسیار موثر است. کدوسبز منبع غنی ویتامین C، ویتامین A ، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود. کدو سبز مقدار قابل توجهی از منگنز و ویتامین B1 و B6 بدن را تامین می‌کند.

کدو بره

کدوبره یک غذای ساده مازندرانی است که مواد اولیه آن کدو سبز، تخم مرغ، گوجه و سیب زمینی است. تهیه این آشپزی ایرانی کمتر از ۴۰ دقیقه زمان می برد. برای خوشمزه‌تر شدن این خوراک می‌توانید روی آن کمی پنیر پارمزان یا پروسس رنده کنید. در ادامه طرز تهیه خوراک کدو بره را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک کدو بره

مواد لازم

  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • کدوی‌سبز: ۵ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • تخم‌مرغ: ۲ تا ۳ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه کدو بره

  • پیاز را خرد و سرخ کنید.
  • نمک و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • سیب زمینی نگینی را به پیاز داغ اضافه کرده و با همدیگر تفت دهید.
  • شعله گاز را روی حالت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ تا ۷دقیقه بگذارید.
  • کدوها را حلقه حلقه خرد کرده و پس از پخته شدن سیب زمینی‌ها به مواد اضافه کرده و برای چند دقیقه با یکدیگر سرخ کنید.
  • در این مرحله گوجه فرنگی‌های خرد شده و تخم مرغ‌ها را نیز روی آن‌ها ریخته و شعله را کمتر کنید.
  • در تابه را بگذارید و اجازه بدهید غذا روی شعله کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
  • پس از آماده شدن آن را سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک مرغ با پنیر خامه ای

دوشنبه 6 بهمن 1399
16:50
مجله دلتا

وقتی تصمیم بگیرید که برای یک روز خاص شام درست کنید اما فرصت کافی نداشته باشید، تنها گزینه پناه بردن به استفاده از دستورغذاهای با مرغ است.

خوراک مرغ با پنیر خامه ای

این غذا فوق العاده ساده و خوش طعم است که تکه‌های مرغ در سس پنیر خامه ای به همراه پیاز و قارچ قرار دارند و یک غذای معرکه می‌سازند. این غذای خوشمزه را برای غذای اصلی بپزید و در کنار خانواده خود لذت ببرید، در ادامه طرز تهیه خوراک مرغ با پنیر خامه ای را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک مرغ با پنیر خامه ای

مواد لازم

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • قارچ: ۸ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • مرغ: ۱ و ۱/۲ سینه مرغ بدون استخوان
  • نمک و فلفل سیاه: ۳/۴ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: ۱/۴ فنجان
  • پنیر موتزارلا: ۱/۲ یا۱/۴فنجان
  • پنیر خامه ای: ۶ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: دلخواه

طرز تهیه خوراک مرغ با پنیر خامه ای

  • یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از تغییر رنگ سیر خرد شده و قارچ را اضافه کنید. تفت دادن را ۴-۵ دقیقه ادامه بدهید.
  • حالا سینه مرغ نواری بریده شده، نمک و فلفل را درون تابه اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود.
  • حرارت تابه را کم کنید و پنیر خامه‌ای و آب‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید که چند دقیقه تکه‌های مرغ در سس خامه‌ای بپزد حالا زمانی که پنیر خامه‌ای کاملا آب شد، پنیر موزارلا را روی تمام قسمت‌ها بریزید. اجازه دهید که ۲ دقیقه تابه روی حرارت بماند.
  • مواد را در ظرفی که می‌خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

برگر بادمجان و پنیر، کبابی و خوشمزه

دوشنبه 6 بهمن 1399
16:42
مجله دلتا

گیاهخوار بودن بهانه خوبی برای کنار گذاشتن برگر نیست. اگر یک برگر دوست واقعی باشید، حتما می‌دانید که قرار نیست این ساندویچ‌های خوشمزه و هوس برانگیز تنها با گوشت آماده شوند

برگر بادمجان

همه چیز برای تهیه یک برگر گیاهی خوشمزه حاضر و آماده است؛ کافی است طرز تهیه این فست فود گیاهی را در این مطلب بخوانید. این برگر گیاهی را که در کمتر از بیست دقیقه آماده ‌می‌شود، می‌توانید با بادمجان، پنیر هالومی یا کبابی و سس هلندی بی‌نظیر پستو تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه برگر بادمجان را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه برگر بادمجان

مواد لازم

  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • بادمجان بزرگ: یک عدد
  • پنیر کبابی: ۱۷۰ گرم
  • نان برگر: شش عدد

طرز تهیه برگر بادمجان و پنیر کبابی خوشمزه

  • برای شروع بادمجان‌ها را بعد از این که شستید، ساقه‌شان را جدا کرده و به صورت حلقه‌های نسبتا نازک برش دهید.
  • روی ظرف گریل را با اسپری روغن زیتون حسابی چرب کنید و روی شعله بزرگ قرار دهید. وقتی ظرف گریل کاملا داغ شد، لایه‌های بادمجان را روی ظرف گریل بچینید و حدود ۵ تا ۶ دقیقه هر طرف را بپپزید تا زمانی‌که طلایی‌رنگ شوند. در صورت نیاز بیشتر روغن اسپری کنید تا بادمجان‌ها به ظرف نچسبند. بادمجان‌های پخته شده را به یک ظرف منتقل کنید.
  • پنیرهای هالومی را به صورت تکه‌های سه تا چهار سانتی برش دهید. ظرف گریل را دوباره با روغن چرب کنید و پنیر‌های هالومی را از هر طرف حدود یک تا دو دقیقه کبابی کنید. برای پخت پنیر کبابی می‌توانید از این سه راه کمک بگیرید.
  • نان‌ها را از وسط برش دهید و داخل آن سس پستو پخش کنید. برش‌های کبابی بادمجان و پنیر کبابی را داخل نان چیده و نوش جان کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

فلفل شکم پر با انواع پنیر؛ بمب ایتالیایی خوشمزه

دوشنبه 6 بهمن 1399
16:35
مجله دلتا

فلفل دلمه‌ای از خانواده فلفل‌هاست و در رنگ‌های مختلف نظیر سبز، قرمز، نارنجی و زرد وجود دارد. فلفل دلمه‌ای نه تنها خوشمزه است، بلکه خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. حفظ سلامت چشم، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با سرطان، کمک به سیستم عصبی، کاهش سرعت فرایند پیری و کمک به سلامت دستگاه گوارش تنها بخشی از خواص فلفل دلمه‌ای است

دلمه شکم پر

فلفل دلمه‌ای شکم پر از آن دسته از غذاهای آشپزی ملل خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. اگر این غذای مهیج را به سبک ایتالیایی و با پنیر بپزید، از طعم بسیار عالی آن شگفت زده خواهید شد. این غذای لذیذ را می‌توانید در خانه درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه فلفل شکم پر با انواع پنیر را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه دلمه شکم پر

مواد لازم

  • فلفل دلمه‌ای سبز: چهار عدد
  • برنج پخته: یک فنجان
  • پنیر رومانو: نصف فنجان
  • پنیر موزارلا: نصف فنجان
  • سیر: سه حبه
  • گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم
  • جعفری: یک چهارم فنجان
  • سس تند ایتالیایی: ۱۰۰ گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه فلفل شکم پر با انواع پنیر

  • فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. نیمی از پیاز خردشده و روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.
  • سپس عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده را به آن اضافه کرده، مخلوط سس به دست آمده را برای انتهای کار بگذارید.
  • مابقی پیاز خرد شده را در یک ماهیتابه ریخته و به همراه گوشت چرخ کرده، گوجه‌فرنگی خرد شده، سیر له شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل خوب تفت دهید. برنج پخته و پنیر موزارلا و پنیر رومانو رنده شده را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • سر فلفل دلمه‌ای را برش زده و کنار بگذارید. دانه‌های داخل فلفل دلمه‌ای را هم خارج کنید. سپس مخلوط سس و گوشت را با هم ترکیب کرده و داخل فلفل دلمه‌ای بریزید. در نهایت سر فلفل را روی آن بگذارید.
  • فلفل دلمه‌ای‌های شکم پر را روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و فلفل دلمه‌ای نرم شود. سپس سینی را از فر درآورده، فلفل‌های شکم پر را در ظرف دلخواه قرار داده و نوش جان کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

دوشنبه 6 بهمن 1399
16:27
مجله دلتا

اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.

این غذا که در دسته بندی آشپزی ایرانی قرار می‌گیرد یکی دیگر از غذاهای سنتی استان قم است. اشکنه انواع مختلفی دارد مانند اشکنه تخم مرغ، گوجه، پیاز و …. در ادامه طرز تهیه اشکنه سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

مواد لازم

  • تخم‌‌‌‌‌‌‌مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • نعناع: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

  • ابتدا سیب زمینی و پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید.
  • تا ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آید.
  • سپس نعناع خشک، زردچوبه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در آن بشکنید، بدون آنکه آن‌ها را هم بزنید.
  • وقتی تخم‌مرغ‌ها بسته شد، اشکنه آماده است.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 84 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه فلافل لبنانی

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:55
مجله دلتا

توپ‌های ترد و خوشمزه‌ای که در روغن سرخ و به نام فلافل معروف شده‌ است، یکی از فست‌فودهای پرطرفدار در دنیا است.

طرز تهیه فلافل لبنانی

فلافل از واژه Filfil با دو معنی «فلفل» و «پفکی» آمده است. ماده‌ اصلی این غذا نخود است و با ادویه و سبزیجات معطر مزه‌دار می‌شود. از آنجا که فلافل یک غذای محبوب در آشپزی ملل است، باعث پیدایش فلافل ایرانی شده که البته تفاوت چندانی هم با فلافل اصیل لبنانی ندارد. شاید شما نیز دوست داشته باشید طرز تهیه فلافل لبنانی را یاد بگیرید. با بخش آشپزی مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • نخود خیس خورده: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • سیر: ۳ حبه
  • گشنیز: ۱۰ شاخه
  • جعفری: ۱۰ شاخه
  • پودر انبه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  • پور زیره: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر جوز هندی: یک سوم قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم

فلافل-1

مواد لازم برای سس مخصوص فلافل لبنانی

  • ماست: ۴ قاشق غذاخوری
  • خیارشور: ۲ قاشق غذاخوری (ریز خردشده)
  • ارده: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۱ حبه
  • آب لیموترش تازه: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
  • زیره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سماق: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم

فلافل

طرز تهیه فلافل لبنانی

  • نخودها را حداقل از ۲۴ ساعت قبل با آب ولرم خیس کرده و در این فاصله ۲ الی ۳ بار آب آن‌ها را عوض کنید. سپس آن‌ها را با استفاده از غذاساز یا چرخ گوشت به شکل یک پوره در بیاورید.
  • بعد از این که نخودها کاملا له شد و به شکل پوره درآمد، جعفری، گشنیز، روغن زیتون، پیاز، سیر و ادویه‌ها را به آن اضافه و همه‌ مواد را با هم در غذاساز میکس یا مجددا چرخ کنید. در صورتی که از غذاساز استفاده می‌کنید مواد را طی دو مرحله به نخود اضافه کنید تا به دستگاه فشار نیاید.
  • وقتی مواد حالت خمیری پیدا کرد، آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. مواد را بچشید و نمک آن را اندازه کنید. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند.
  • در این فاصله سس فلافل را تهیه کنید. همه‌ مواد لازم سس را با هم مخلوط و در نهایت میزان نمک و ترشی آن را اندازه کنید.
  • بعد از یک ساعت مواد فلافل را از یخچال خارج کنید. در صورت تمایل می‌توانید ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر به مواد آن اضافه کنید. در اینجا نیاز به قالب مخصوص تهیه فلافل دارید. ابتدا قالب را درون روغن بزنید و سپس داخل آن را از مواد پر کنید.
  • در یک تابه روغن را با حرارت ملایم، داغ کرده و فلافل‌ها را به صورت غوطه‌ور سرخ کنید. در نهایت می‌توانید فلافل‌ها را روی حوله‌ کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 147 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آلبالو پلو با گوشت قلقلی

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:50
مجله دلتا

آلبالو پلو از غذاهای چشم‌نواز و پرطرفدار ایرانی است که اغلب برای پذیرایی در مهمانی‌ها پخته می‌شود.

آلبالو پلو با گوشت قلقلی

آلبالو پلو این غذای اصلی را می‌توان بر اساس سلیقه با گوشت چرخ کرده یا مرغ تهیه کرد که هر دو بسیار لذیذ است. در این غذا طعم ترش آلبالوی تازه با اضافه شدن شکر به ملس تبدیل و در کنار زعفران و گوشت به برنج اضافه می‌شود و نتیجه همانطور که انتظار دارید غذایی با رنگ و طعم بی‌نظیر خواهد بود. مجله دلتا را با طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی ورق بزنید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • آلبالوی بدون هسته: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۴۰۰ گرم
  • شکر: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان دلخواه
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان برای ته‌دیگ: به میزان لازم

آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی

  • ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده و بانمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. ترکیب را با دست خوب چنگ بزنید تا مواد به خورد گوشت بروند.
  • گوشت را به شکل کوفته‌های قلقلی کوچک در بیاورید و در تابه با کمی روغن تفت دهید. کوفته قلقلی‌ها را در تابه خوب هم بزنید تا همه طرف آن‌ها سرخ شود.
  • ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری شکر را در یک تابه به صورت لایه لایه روی آلبالوهای هسته گرفته شده بریزید. اجازه دهید آلبالوها در این حالت به مدت ۲ ساعت استراحت کنند و آب بیندازند.
  • پس از گذشتن دو ساعت، آلبالوها را بدون اضافه کردن آب برای مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید.
  • داخل قابلمه روغن بریزید و نان‌های برش زده شده را برای ته‌دیگ کف آن قرار دهید.
  • برنج آبکش شده، آلبالو، گوشت و زعفران دم کرده را لایه لایه در قابلمه بریزید.
  • در قابلمه را همراه با دم‌کنی بگذارید و آلبالو پلو را برای ۳۰ دقیقه دم کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 73 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]