طرز تهیه خورشت کرفس

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:40
مجله دلتا

خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد.

خورشت کرفس مجلسی

خورشت کرفس یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و به دلیل فیبر بالایی که دارد، یک غذای اصلی مفید محسوب می‌شود. اگر دستور پخت خورشت کرفس به درستی رعایت شود و غذا خوب جا بیفتد، به یکی از خوشمزه‌ترین خورشت‌ها تبدیل می‌شود. خورشت کرفس را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه کرد. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی دنبال کنید.

مواد لازم

  • کرفس: یک دسته کامل (به همراه برگ)
  • سبزی قورمه سرخ شده: یک قشق غذاخوری
  • جعفری: ۲۰۰ گرم
  • نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
  • گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی: نصف پیمانه
  • پیاز: ۳ عدد
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و ادویه گوشت به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی

  • پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد و سپس سرخ کنید تا به رنگ عسلی در آید. گوشت را با پیاز عسلی تفت دهید تا جایی که گوشت تغییر رنگ دهد.
  • بعد از این که گوشت تغییر رنگ داد، زردچوبه و ادویه خورشت را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • تا اندازه‌ای که آب روی گوشت‌ها را بگیرد، در قابلمه آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت خوب پخته شود.
  • آب لوبیا‌‌ها را که از شب قبل خیس خورده‌اند عوض کنید و اجازه دهید که با آب تازه بپزند.
  • جعفری تازه را تفت دهید و سپس سبزی قورمه سرخ شده را به آن اضافه کنید. در آخر نعنای خشک را به آن‌ها اضافه و شعله را خاموش کنید تا نعناع نسوزد. می‌توانید ابتدا برگ کرفس را به همراه جعفری تازه سرخ و سپس سبزی قورمه و نعناع را اضافه کنید.
  • وقتی گوشت کاملا پخت، کرفس و دیگر سبزیجات سرخ شده را به آن اضافه کنید.
  • در یک تابه‌ دیگر رب گوجه فرنگی و رب انار را با کمی روغن تفت دهید.
  • لوبیای پخته را آبکش و به همراه رب گوجه فرنگی و رب انار به خورشت اضافه کنید. نمک خورشت را در این مرحله تنظیم کنید. در صورتی که خورشت غلیظ شده بود، می‌توانید به آن کمی آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. از آنجا که لوبیا جز مواد اصلی این خورشت نیست، می‌توانید آن را از خورشت حذف کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک میگو زعفرانی

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:30
مجله دلتا

میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است، که با روش‌های مختلفی درست می‌شود.

طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی

برای تهیه میگو زعفرانی بهتر است که از قارچ هم استفاده کنید. قارچ طبیعتی سرد دارد و به شما کمک می‌کند که بتوانید اثرات گرم زعفران که چاشنی مهم میگو زعفرانی است را تعدیل بخشد. از طرفی خود میگو نیز طبیعتی گرم دارد بنابراین احساس می‌شود که استفاده از قارچ در تهیه میگو زعفرانی هم به طعم آن کمک می‌کند و هم به تعادل سردی و گرمی می‌انجامد. در این مطلب از مجله دلتا با طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی با ما همراه باشید.

خوراک میگو زعفرانی

زعفران یکی از عنصرهای تشکیل دهنده خوراک میگو زعفرانی به عنوان یک غذای اصلی است.

مواد لازم برای تهیه میگو زعفرانی

  • یک قاشق غذا خوری کره
  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • شش عدد قارچ
  • یک قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای
  • ۳۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۲۰ عدد میگو متوسط پوست کنده شده
  • سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
  • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • زعفران
  • دو قاشق غذاخوری خرد شده ریحان تازه
  • یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان

طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی

طرز تهیه میگو زعفرانی:

برای مرحله اول نیاز به ده دقیقه زمان دارید. ابتدا کره را در تابه می‌اندازیم و روی اجاق قرار می‌دهیم کره را آب می‌کنیم و قارچ و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه می‌کنیم تا با هم مخلوط شوند. باید رنگ قارچ قهوه‌ای شود. همانطور که گفتیم این مرحله ده دقیقه طول می‌کشد. روی شعله دیگر اجاق، باید یک قابلمه را به میزان مورد نیاز آب کنید و سیب زمینی‌ها را داخل آن بیندازید و بگذارید حدود سه دقیقه جوش بخورد. بعد از سه دقیقه زیر اجاق را خاموش کنید.

در ادامه باید میگوها را در ظرفی بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ میگو به صورتی تمایل پیدا کند. بعد از این می‌توانید خامه ترش، فلفل قرمز و زعفران را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن این موارد کمی مواد را به هم می‌زنید و صبر می‌کنید که کمی جوش بخورد و داخل میگوها خوب پخته شود.

پس از جوش خوردن، ادویه‌جات را باید به خوراک میگو زعفرانی‌ اضافه کنید تا بتوانید طعم واقعی آن را ببینید.

بعد از اینکه این مراحل طی شدند می‌توانید پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگو‌ها را هر کدام جداگانه در ظرف بکشید و به دلخواه با سبزیجات و ترشیجات و زیتون تزیین کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 78 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ را به سبک ایتالیایی بپزید

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:22
مجله دلتا

مرغ ایتالیایی از سری غذاهای محبوب با پخت آسان برای پذیرایی و از غذاهای با ارزش غذایی بالا است.

مرغ ایتالیایی

گذشتن از غذا‌های ایتالیایی کار هر کسی نیست و بی‌شک استفاده از چاشنی‌های درست و به جا غذای یک آشپز را منحصر به فرد می‌کند. در این نوشتار از مجله دلتا با طرز تهیه مرغ ایتالیایی همراه ما باشید.

مرغ ایتالیایی

یک بشقاب مرغ ایتالیایی خوشمزه چیزی جز عطر دلنشین گیاهان خشک با پنیر و روغن زیتون و نمک و فلفل نمی‌خواهد. در ادامه طرز تهیه مرغ ایتالیایی را به عنوان یک غذای اصلی بخوانید.

مواد لازم:

  • یک فنجان پنیر رنده شده پارمسان
  • ۲ قاشق غذاخوری پونه خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه یا ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک
  • ½ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل
  • ۳ قاشق غذاخوری مارگارین آب شده
  • ۴ عدد سینه مرغ نصفه بدون پوست

مرغ ایتالیایی

طرز تهیه:

  • برای شروع حبه سیر را پوست کنده و به کمک گوشت‌کوب له کنید. گیاهان خشک را هم به کمک دست پودر کرده و با هم مخلوط کنید. در همین فاصله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا قبل از پخت و پز حسابی گرم شود.
  • سینه‌های مرغ را بعد از شست‌وشو داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.
  • این مرحله نوبت آماده کردن چاشنی مرغ ایتالیایی است. یک کاسه متوسط بردارید. پنیر، پودر گیاهان معطر، سیر له شده و روغن زیتون را داخل کاسه با هم مخلوط کنید.
  • بعد از اینکه سینه‌های مرغ کاملا خشک شدند، شکافی را با استفاده از چاقو در آن‌ها ایجاد کنید. هر سینه مرغ را با یک‌چهارم از مواد چاشنی آماده شده پر کنید.
  • سینی فر را خوب چرب کنید و سینه‌های مرغ را داخل سینی بچینید. مقداری از باقیمانده پودر گیاهان معطر را همراه نمک، فلفل و روغن زیتون روی سینه‌های مرغ بپاشید.
  • سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سینه‌های مرغ طلایی‌رنگ شوند؛ در این مرحله غذای شما آماده است.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سوپ قارچ پیش غذایی خوش‌مزه!

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:15
مجله دلتا

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ‌های مجلسی محسوب می‌شود که به عنوان یک پیش غذا و میان وعده خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ بهترین غذا یا میان‌وعده برای این فصل است و جز غذاهای است که در گروه آشپزی آسان قرار می‌گیرد؛ به‌خصوص که کرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمی‌دارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم. با مطلب « طرز تهیه سوپ قارچ » همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

  • قارچ : ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • هویج متوسط: ۲ عدد
  • تره فرنگی: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شیر: ۲۵۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ قارچ

  • ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید و در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.
  • پیاز را با کره کمی تفت دهید تا کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید تا مخلوط پیاز و زردچوبه یک‌دست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج خرد شده را پس از این‌که پیاز نرم شد به قابلمه اضافه کنید.
  • ۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت دهید، سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد یا رنده کنید. بعد از ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه کنید.
  • بعد از نرم شدن قارچ، آرد سفید در آب جوش حل شده را به قابلمه اضافه می‌شود.
  • در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می‌کنیم. ۵ دقیقه بعد از به جوش آمدن مواد، شیر و خامه مخلوط شده به قابلمه اضافه می‌شود.
  • پس از اضافه شدن مخلوط شیر و خامه مراقب سرریز شدن سوپ باشید. ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و دیگر در قابلمه را نگذارید تا سوپ جا بیفتد. پس از این‌که سوپ آماده شد آن‌ را با قارچ تزیین کرده و سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سوپ زنجبیل و هویج؛ انتخابی مقوی و لذیذ

يکشنبه 5 بهمن 1399
16:05
مجله دلتا

عجیب نیست که در آخرین روزهای زمستان، نگران ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا یا حتی ویروس خطرناکی مثل کرونا باشید. این روزها بیشتر از هر زمانی به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با ویروس‌های مزاحم نیاز دارید. پس سعی کنید با خواب کافی و تغذیه مناسب، احتمال هجوم ویروس‌ها به بدنتان را پایین بیاورید.

سوپ زنجبیل و هویج

سوپ زنجبیل و هویج از آن دسته سوپ‌های خوشمزه و ویژه‌ای است که علاوه بر طعم خاص، جزو آشپزی آسان قرار می‌گیرد. این سوپ یک پیشنهاد ایده‌آل برای پیش‌غذا در میز شماست که طعم و خواص آن شما و دیگران را شگفت زده می‌کند. در ادامه طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج

مواد لازم

  • کره پاستوریزه: ۵۰ گرم
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • زنجبیل: یک چهارم لیوان
  • سیر: چهار حبه
  • آب‌مرغ: غلیظ دو لیوان
  • هویج: یک لیوان
  • سرکه قرمز: سه قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر کاری: نوک قاشق چایخوری
  • پیازچه: دو ساقه

طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج

  • در یک قابلمه مناسب، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز کمی سبک شد، سیر و زنجبیل رنده‌شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • آب‌مرغ، هویج و سرکه قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، شعله را کمتر کنید و به هویج برای پختن فرصت دهید. بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه برای پختن هویج و قوام آمدن مواد وقت لازم دارید.
  • قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد از دمای جوش بیرون آمدند، با غذاساز سوپ را یک‌دست کنید. سپس نمک، فلفل و آب‌لیمو را هم به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. می‌توانید این سوپ را با خامه‌ترش تزیین کنید یا اینکه به ریختن پیازچه‌های تازه‌ای که ریز خرد کرده‌اید اکتفا کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 76 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی

يکشنبه 5 بهمن 1399
15:52
مجله دلتا

مادران در دوران بارداری باید مکمل‌هایی حاوی اسید فولیک، امگا۳، آهن، مولتی ویتامین و… مصرف کنند. ماهی سالمون با عدس و تره‌فرنگی بشقابی حاوی از تمامی این مکمل‌ها است.

ماهی سالمون با عدس

ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی یک بشقاب پر از پروتئین و فیبر است که برای غذای اصلی انتخاب عالی بوده و روش کلاسیکِ فرانسوی آن بسیار لذیذ است. در ادامه طرز تهیه ماهی سالمون با عدس و تره‌فرنگی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی

مواد لازم

  • عدس: ۲/۳ پیمانه
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • پیازچه خرد شده: ۱/۵ پیمانه
  • سیر له شده: ۱ حبه
  • آب مرغ: ۲/۵ پیمانه
  • ساقه کرفس: ۲ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
  • شاخه آویشن: ۳ عدد
  • جعفری: به مقدار لازم
  • برگ بو: ۱/۲
  • فیله ماهی سالمون: ۴ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • تره: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی

  • ابتدا عدس‌ها را در یک قابلمه آب‌جوش ریخته و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بجوشد.
  • در حالی‌که عدس‌ها می‌پزند، دو قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه‌ای بزرگ با شعله متوسط گرم کنید.
  • پیازچه‌های خرد شده را درون روغن به مدت ده دقیقه سرخ کنید تا زمانی که طلایی شوند و سپس سیر را اضافه کنید.
  • آب مرغ، عدس‌های آب کش شده، کرفس، هویج، رب گوجه، شاخه‌های آویشن، جعفری و برگ بو را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی باهم مخلوط شوند.
  • درِ ماهیتابه را بگذارید، شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا آب مرغ بجوشد و قل بزند.
  • در حالی‌که مواد می‌پزند، فر را در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
  • دو طرف ماهی سالمون را روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بزنید و در ماهیتابه‌ای با روغن کم و حرارت زیاد تفت دهید.
  • سه دقیقه زمان دهید تا یک طرف آن به رنگ قهوه‌ای در آید و سپس به آرامی فیله را برگردانید و دو دقیقه زمان دهید تا طرف دیگر نیز به رنگ قهوه‌ای درآید.
  • حال ماهیتابه حاوی سالمون را در فر قرار دهید و بگذارید تا ماهی حدود ۶ الی ۸ دقیقه مغزپخت شود.
  • زمانی که عدس‌ها در آب‌مرغ به خوبی پخته شدند برگ بو و شاخه‌های آویشن را خارج کنید و کمی نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد شده را به موادتان اضافه کنید.
  • سپس چند قاشق از مواد را در بشقاب بریزید و سالمون را روی آن قرار دهید.
  • جعفری و تره را روی آن بپاشید و گرم سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کیک مرغ

يکشنبه 5 بهمن 1399
15:42
مجله دلتا

کیک مرغ غذایی ساده و خوشمزه است که ظاهر شیکی دارد و مناسب سرو در مهمانی‌ها است.

کیک مرغ

کیک مرغ غذایی ساده و سبک است که زینت‌بخش میزهای مهمانی به عنوان غذای اصلی است و می‌توان آن را در برنامه غذایی جا داد. برای آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ با مجله دلتا همراه باشید.

طرز تهیه کیک مرغ

مواد لازم

  • سینه‌مرغ: ۲ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • خیارشور: یک پیمانه
  • پیازچه: یک پیمانه
  • ماست غلیظ و سس مایونز: به میزان لازم
  • نان تست: ۱۶ عدد
  • جعفری: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • گردو: در صورت تمایل

طرز تهیه کیک مرغ

  • مرغ را با سیر و پیاز بپزید تا خوش‎عطر شود. آن را ریش‌ریش کنید. خیارشور و پیازچه خرد شده را به مرغ اضافه کنید. مقداری ماست غلیظ و مایونز بریزید. بهتر است نسبت مایونز به ماست، دو یا سه برابر باشد، یعنی به ازای هر قاشق ماست غلیظ، ۲ تا ۳ قاشق مایونز استفاده شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری گردوی نگینی هم به مواد بیفزایید. مقدار خیارشور و پیازچه را هم بنا به سلیقه می‌توانید کم و زیاد کنید. در آخر کمی جعفری ساطوری شده هم به مواد اضافه کنید.
  • حالا دور قهوه‌ای نان‌های تست را گرفته و آن‌ها را کنار هم بچینید؛ به طوری که در هر ردیف ۴ عدد نان تست کنار هم به صورت مربع باشد. می‌توانید پس از چیدن نان‌ها کنار هم، آن‌ها را گرد هم برش بزنید.
  • ردیف اول نان‌ها را در ظرف سرو بگذارید. مقداری از مواد را روی نان‌ها بریزید. این کار را تا سه ردیف ادامه دهید. لایه آخر کیک مرغ با نان تست تمام می‌شود. در پایان دور تا دور کیک مرغ را با مخلوط ماست و مایونز بپوشانید. با کمی خلاقیت و سلیقه می‌توانید این غذا را به زیبایی تزیین کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 63 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورشت کدو با مرغ

يکشنبه 5 بهمن 1399
15:37
مجله دلتا

کدو از سبزیجاتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها است و علاوه بر خاصیت غذایی، فواید درمانی نیز به آن تعلق گرفته است.

خورشت کدو

از جمله خورشت‌هایی که با پرخاصیت‌ترین مواد غذایی و با طعم، رنگ و بوی عالی پخته می‌شود، می‌توان به خورشت کدو با مرغ اشاره کرد. این خورشت دو ماده غذایی از گروه ویتامین و سبزیجات دارد که سرشار از مواد مغذی بوده و برای غذای اصلی انتخابی عالی است. در ادامه طرز تهیه خورشت مرغ و کدو را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خورشت کدو با مرغ

مواد لازم

  • کدو سبز کوچک: ۵ الی ۶ عدد
  • سینه‌مرغ: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • پیاز: ۱ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کدو با مرغ

  • ابتدا کدوها را پوست کنده و آن ها را نمک پاشی کنید.
  • پس از اینکه آب آن کشیده شد آن‌ها را در ماهیتابه‌ای با مقداری روغن قرار دهید، حرارت را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کدوها به طور کامل بپزند و در اصطلاح مغر پخت شوند.
  • بهتر است هر از گاهی کدوها را زیر رو کنید تا دو طرفش طلایی شود.
  • پس از سرخ شدن کدوها آن‌ها را در ظرف دیگری گذاشته و سپس مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه درون تابه بگذارید و آن‌ها را تفت دهید تا به طور کامل سرخ شوند.
  • بعد از سرخ شدن مرغ مقداری پیاز را که از قبل رنده کرده‌اید با مقداری ادویه و رب در تابه سرخ کنید.
  • سپس دو لیوان آب به مواد اضافه کرده و مرغ را نیز به آن بیفزایید و بگذارید تا همراه مواد بپزد.
  • بعد از کم شدن مقداری از آب خورشت، کدوها را نیز اضافه کرده و در آخر مقداری آبغوره به این مواد بیفزاید.
  • بعد از جا افتادن خورشت آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 68 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سوپ سیب زمینی ایرلندی

يکشنبه 5 بهمن 1399
15:29
مجله دلتا

ترکیب این مواد مختلف برای طبخ و آماده سازی این سوپ خوشمزه و پرطرفدار بسیار عالی و باب سلیقه اکثر افراد خواهد بود. از این رو می توانید این پیش غذای ساده و راحت را در فصل پاییز و زمستان طبخ و سرو نمایید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سوپ سیب زمینی

سوپ می‌تواند ساده‌ترین پیش‌غذا آشپزی ملل باشد؛ معجون گرمی که با ترکیب سبزیجات و حتی گوشت‌ آماده می‌شود و طعم خوبش را هم مدیون همین ترکیب نسبتا شلوغ و متنوع است. با این وجود وقتی به کشورهای مختلف سفر می‌کنید، طعم متفاوت این معجون‌های گرم توجه‌تان را جلب می‌کند. در ادامه طرز تهیه سوپ سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب زمینی:‌ سه عدد
  • آب مرغ: چهار پیمانه
  • پیاز: دو عدد
  • تره: برگ
  • برگ کرفس: سه شاخه
  • سبزی خشک: ( نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه)یک قاشق چایخوری
  • برگ بو: یک پر
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • شیر: دو پیمانه
  • خامه: یک پیمانه
  • کره: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

  • کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد.
  • سیب‌زمینی، آب مرغ، شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید.
  • آتش را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.
  • برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکه‌های سیب‌زمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.
  • فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید.
  • ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 66 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ خامه‌ای؛ ایتالیایی خوشمزه و سریع

يکشنبه 5 بهمن 1399
15:14
مجله دلتا


مرغ خامه‌ای غذایی ایتالیایی است که به راحتی با سینه‌مرغ و قارچ آماده می‌شود. می‌توانید با نان باگت به صورت ساندویچ نیز آن را سرو کنید.

مرغ خامه ای

مرغ جز گوشت‌های سفید است در نتیجه خوردن آن برای بدن بسیار مفید است. و آشپزها از این گوشت برای پخت انواع غذاها استفاده می‌کنند. شما می‌توانید فقط با استفاده از مرغ و چند ماده افزودنی مانند ادویه‌ها یک غذای کامل و خوشمزه درست کنید. مرغ خامه ای یکی از انواع خوراک‌هایی است که با استفاده از مرغ تهیه می‌شود و به عنوان غذای اصلی بسیار محبوب است. در ادامه طرز تهیه مرغ خامه ای را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه مرغ خامه ای

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد
  • روغن: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • سس ایتالیایی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس پاستای آلفردو: ۱ فنجان

طرز تهیه انواع طبخ مرغ

طرز تهیه مرغ خامه ای

  • ابتدا مرغ‌ها را روی یک تخته بگذارید و با گوشتکوب مقداری آن را بکوبید تا ضخامتش به ۱.۵ سانتی متر برسد.
  • در یک ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود.
  • سپس مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
  • در یک کاسه سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کنید تا یک‌دست شود.
  • سس مواد آماده شده را در ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد.
  • سپس حرارت را کم کنید و به مدت ٨ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا کمی بجوشد.
  • با اینکار مرغ‌ها به خوبی مزه‌دار می‌شوند.
  • بعد از این زمان مرغ خامه ای شما آماده سرو است.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 63 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]