مرغ ترش؛ خوشمزه شمالی

سه شنبه 30 دی 1399
14:45
مجله دلتا

مرغ ترش یکی از خوش‌مزه‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای محلی شمالی و خورشتی محبوب است.

مرغ ترش

مرغ ترش از غذاهای محلی شمالی و نوعی خورشت لذیذ است. تهیه این غذا در گیلان و مازندران کمی متفاوت بوده، مازندرانی‌ها معمولا مرغ ترش را به ‌صورت کبابی درست می‌کنند، این غذای خوشمزه و ترش را می‌توانید برای غذای اصلی درست کنید و لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مجله دلتا همراه باشید.

طرز تهیه مرغ ترش

مواد لازم

  • مرغ: یک کیلو
  • سیر: ۴ حبه
  • پیاز: ۲ عدد
  • فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • لپه: ۲۰۰ گرم
  • گشنیز، جعفری و تره: یک کیلو
  • سبزی محلی خالواش: نیم کیلو
  • نعناع تازه: ۳ شاخه
  • لیموعمانی یا رب انار: در صورت تمایل

طرز تهیه مرغ ترش

  • برای پخت مرغ ترش ترکیب دقیق سبزی مهم است؛ گشنیز، جعفری و تره باید به نسبت مساوی خرد شده باشد.
  • سبزی خالواش، سبزی اصلی این غذا است که اگر به آن دسترسی نداشتید، می‌توانید مقدار نعناع را بیشتر کنید.
  • سبزی‌ها را شسته و ساطوری خرد کنید؛ سپس جداگانه سرخ کنید.
  • مرغ را پس از شستن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.
  • لپه‌ را پس از خیس خوردن، جداگانه پخته و آب آن را دور بریزید.
  • پیازها را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید، کمی زردچوبه به پیاز سرخ شده افزوده تا طعم خامی آن گرفته شود.
  • تکه‌های مرغ و لپه را اضافه کرده و با پیاز سرخ شده تفت دهید. سیر را جداگانه رنده و سرخ کنید؛ سپس آن را به مواد داخل قابلمه بیفزایید.
  • سپس زمانی که مرغ‌ها کمی سرخ شد، سبزی را اضافه کنید.
  • مقداری آب‌جوش در قابلمه بریزید. کمی شعله را زیاد کنید تا خورشت به قل خوردن بیفتد؛ سپس شعله را کم کنید تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد.
  • برای چاشنی مرغ ترش می‌توانید یک ساعت مانده به پایان پخت، لیموعمانی یا دو قاشق غذاخوری رب‌انار اضافه کنید.
  • گیلانی‌های قدیمی یک یا دو عدد تخم‌مرغ را هم می‌زدند و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت به خورشت اضافه می‌کردند. البته افزودن تخم‌مرغ هم کاملا اختیاری است.
  • این غذا را می‌توانید با کته ساده یا زعفرانی در کنار مخلفات محلی سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آش رشته؛ نماد خوشمزه ایرانی

سه شنبه 30 دی 1399
14:40
مجله دلتا

آش رشته یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و پای ثابت مناسبت‌های مختلف است که در همه فصل‌های سال طرفداران خود را دارد.

آش رشته

طرز تهیه آش رشته که شاید محبوب‌ترین آش آشپزی ایرانی باشد، بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید آشی خوشمزه و مقوی تهیه کنید. این آش به دلیل داشتن حبوبات مختلف سرشار از پروتیین است و ارزش غذایی بالایی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه این آش خوشمزه و فوت و فن‌های پخت آن آشنا شوید.

طرز تهیه آش رشته

مواد لازم

  • نخود: ۲۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۲۰۰ گرم
  • عدس: ۱۵۰ گرم
  • پیاز: ۵ عدد
  • نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
  • رشته آش: ۵۰۰ گرم
  • سبزی آش: یک کیلو
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: ۵ حبه
  • کشک: ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته

  • پیازها را به صورت خلالی خرد و سرخ کرده و به آن زردچوبه بزنید. وقتی پیاز داغ آماده شد، قبل از اینکه تابه را از روی شعله بردارید، نعناع خشک را اضافه کرده تا کمی سرخ شود.
  • حبه‌های سیر را رنده یا له کرده و کمی تفت دهید.
  • نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید را در قابلمه بپزید. چون زمان طبخ عدس از نخود و لوبیا کمتر است، آن را جداگانه بپزید.
  • وقتی حبوبات پخته شدند، همه را در یک قابلمه ریخته و روی شعله متوسط بگذارید.
  • سبزی آش را به حبوبات افزوده و وقتی نیم‌پز شد، رشته را خرد کرده و به آن بیفزایید.
  • وقتی رشته پخت، پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ را با مقداری نمک و فلفل در آش بریزید. مراقب باشید نمک زیاد نباشد، چون رشته و کشک نمک دارد و ممکن است آش شور شود.
  • وقتی آش آماده شد، آن را با کشک، پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزیین کرده، بقیه کشک را در ظرفی بریزید و کنار آش سرو کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 91 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک شوید باقالی؛ خوشمزه شمالی

سه شنبه 30 دی 1399
14:32
مجله دلتا

باقالی که یکی از منابع تامین پروتئین است به تنهایی می‌تواند جذب ویتامین فراوانی داشته باشد. علاوه بر این موارد کلسیمی که در باقالی نهفته است باعث جلوگیری از پوکی استخوان می‌شود و فشار خون بالا را کاهش می‌دهد.

خوراک شوید و باقالی

خوراک شوید و باقالی (خشکاویج) از خوراک‌هایی است که افراد در کنار پلو میل می‌کنند و عده‌‌ای نیز آن را همراه با نان به عنوان غذای اصلی مصرف می‌کنند. این خوراک بی‌نظیر نزد ایرانیان به خصوص گیلانی‌ها معروف است، در ادامه طرز تهیه خوراک شوید و باقالی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک شوید و باقالی

مواد لازم

  • باقالی: ۴۰۰ گرم
  • شوید تازه خرد شده: ۱ پیمانه
  • پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • پودرسیر: به میزان لازم
  • زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک شوید و باقالی

  • ابتدا باقالی را پاک کنید و پوست آن را بگیرید.
  • آن را در قابلمه بریزید و با آب کافی بگذارید تا بپزد.
  • شوید و پیاز داغ را به باقالی پخته شده اضافه کنید و با کمی زردچوبه بگذارید تا پخته شوند.
  • با پختن خوراک مقداری پودر سیر (یا خود سیر) و نمک را به آن اضافه کنید و در نهایت کره را به آن بیافزایید.
  • پس از چند دقیقه جوشیدن، تخم‌مرغ‌ها را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا در قابلمه و روی مواد ببندد.
  • بعد از پختن تخم‌مرغ و کم شدن آب خوراک می‌توانید خوراک را سرو و نوش جان کنید.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید


[ بازدید : 81 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پیتزا مخلوط؛ لذیذ ایتالیایی را به خانه بیاورید!

يکشنبه 28 دی 1399
22:21
مجله دلتا


پیتزا مخلوط، پیتزای پرطرفداری است که از مواد مختلفی تشکیل شده است.

پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط یکی از پیتزاهایی است که اکثر افراد آن را دوست دارند و در دسته آشپزی ملل قرار دارد. البته تهیه پیتزا خانگی لطف خاص خود را دارد و بسیار دلچسب است. برای آشنایی با طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مجله دلتا همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مواد لازم

  • سوسیس: ۲۰۰ گرم
  • کالباس: ۲۰۰ گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • زیتون سیاه: ۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • ریحان: تازه به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم

مواد لازم تهیه سس پیتزا

  • سیر: یک حبه
  • پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
  • پونه خشک: نصف قاشق چایخوری
  • ریحان خشک: نصف چایخوری
  • گوجه‌فرنگی: ۴۰۰ گرم
  • شکر: نصف قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه سس پیتزا

  • گوجه‌فرنگی‌ها را پوره کرده و کنار بگذارید.
  • پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید؛ سپس پوره گوجه‌فرنگی را به آن‌ها اضافه کنید.
  • پونه، ریحان، شکر، آویشن، نمک و فلفل را به مواد افزوده، سس را روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
  • این سس را می‌توانید یک هفته در یخچال و دو ماه در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه پیتزا مخلوط

  • سوسیس و کالباس را در اندازه دلخواه خرد کنید.
  • پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را به شکل خلالی یا حلقه‌ای برش بزنید.
  • سوسیس، کالباس، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای برش خورده را در تابه بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
  • قارچ، زیتون سیاه، ذرت پخته شده، برگ ریحان خرد شده یا سبزیجات دلخواه را به مواد بیفزایید.
  • خمیر پیتزا یا خمیر جادویی را در سینی فر و روی یک ورقه آلومینیومی بگذارید. با لیسک مقداری روغن زیتون روی خمیر پیتزا بمالید؛ این کار باعث تردی پیتزا می‌شود.
  • یک قاشق از سس پیتزا روی خمیر پخش کنید؛ سپس یک لایه پنیر پیتزا، یک لایه از مواد و دوباره یک لایه پنیر پیتزا بریزید.
  • پیتزا را در فر بگذارید و وقتی پنیر پیتزا طلایی رنگ و خمیر آن کمی قهوه‌ای شد، آن را از فر بیرون آورید.
  • وقتی پیتزا کمی خنک شد، آن را برش داده و سرو کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 112 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس

يکشنبه 28 دی 1399
22:16
مجله دلتا


گراتن به غذایی گفته می‌شود که در ظرف‌های گود و پنیر طلایی شده روی آن سرو می‌شود. در اصل گراتن فرانسوی است و در فر درست می‌شود.

گراتن سوسیس و سیب‌زمینی یک خوراک لذیذ برای عاشقان ترکیب سنتی سوسیس و سیب‌زمینی است که در دسته آشپزی ملل قرار می‌گیرد. گراتن سوسیس و سیب‌زمینی را در ظرف‌های پیرکس و سرامیک می‌توانید با استفاده از سوسیس تفت داده شده، سیب‌زمینی رنده شده، تخم‌مرغ و پنیر چدار تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس

مواد لازم

  • سیب‌زمینی: ۷۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد
  • سیر له کرده: ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای زرد خرد شده: ۱ عدد
  • کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
  • سوسیس حلقه‌ای خرد شده: ۴ عدد
  • ژامبون رشته‌ای خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • کنسرو گوجه فرنگی: ۱ قوطی ۲۰۰ گرمی
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • پودر چیلی: به میزان لازم
  • پنیر گودای رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم
  • آرد سمولینا: ۵۰ گرم (یک‌دوم پیمانه)
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • تره خرد کرده: ۵۰ گرم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس

  • سیب زمینی‌ها را بپزید و مراقب باشید له نشود.
  • آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • سپس ۳ قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
  • سپس حرارت را اندکی زیاد کنید، فلفل‌ها، ذرت، سوسیس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید.
  • حال گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.
  • اکنون صبر کنید تا مواد بپزد و اندکی غلیظ شود.
  • سپس نمک، فلفل و پودر چیلی را به آن اضافه کنید.
  • پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به ضخامت ۵ میلیمتر، ورقه‌ای خرد کنید.
  • حالا ظرف نسوز بردارید و آن را با باقی‌مانده روغن چرب کنید.
  • سپس نیمی از ورقه‌های سیب‌زمینی را کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط سبزی و سوسیس را روی آن بریزید.
  • آن‌گاه مایه پنیری را اضافه و صاف کنید و با باقی‌مانده مخلوط سبزی و سوسیس روی این مایه را بپوشانید.
  • اینک باقی‌مانده ورقه‌های سیب‌زمینی را به گونه‌ای که لبه آن‌ها روی هم قرار بگیرد، روی گراتن بچینید و پنیر گودا بگذارید.
  • اکنون گراتن را به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مایه پنیری

  • زرده‌های تخم‌مرغ، پنیر، آرد سمولینا، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
  • سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
  • حالا سفیده‌های زده شده را به مایه پنیری اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
  • سپس تره را به آن اضافه کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 82 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه

يکشنبه 28 دی 1399
22:11
مجله دلتا


اسفناج حاوی مواد معدنی چون ویتامین A، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، پروتئین و… است، از این رو این مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در اسفناج باعث حفظ سلامتی قلب، درمان بی‌خوابی، خواص ضد سرطان و ضد التهاب، رفع کم خونی، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی و… خواهد شد.

کوکو اسفناج

کوکو اسفناج، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار مغذی ایرانی است. دلیل مغذی و سالم بودن این کوکوی خوشمزه و محبوب، به خاطر وجود اسفناج و خواص زیاد این سبزی است و این غذا را می‌توانید برای غذای اصلی هم درست کنید، در ادامه می‌توانید طرز تهیه کوکو اسفناج را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه کوکو اسفناج

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذا خوری
  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • نمک، زرد چوبه و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • پیازچه: ۱ عدد
  • زرشک و گردو: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو اسفناج

  • ابتدا اسفناج‌ ها را شسته و سپس آن‌ها را روی حرارت کم بگذارید تا کمی بپزند و نرم شود.
  • پس از اینکه اسفناج ‌ها نرم شد و آب آن گرفته شد آن‌ها را ریز خرد کنید. (در صورتی که دوست داشته باشید می‌توانید پیازچه‌ ها را نیز خرد و در این مرحله با اسفناج ‌ها مخلوط کنید.)
  • تخم مرغ ‌ها را در ظرفی نسبتا بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. (خوب هم زدن تخم مرغ‌ها به پف کردن کوکو کمک می‌کند.)
  • سپس آرد را به تخم مرغ‌‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط کنید تا گلوله نشود.
  • پس از اینکه خوب مخلوط شد، اسفناج‌‌ها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
  • کمی روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از داغ شدن روغن، مایع کوکو را کف آن پهن کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف و یک‌دست کنید و روی شعله‌ متوسط بگذارید.
  • پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را به شکل دلخواه برش دهید.
  • سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

يکشنبه 28 دی 1399
22:07
مجله دلتا


ماهی در درمان بسیاری از امراض از جمله کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی، کاهش قند خون، جلوگیری از افسردگی و نیز بهبود خواب موثر است. بدون شک طبخ ماهی در کنار قارچ، طعم و خاصیت بهتری به خوراک می‌بخشد.

خوراک ماهی

خوراک ماهی و قارچ یکی از خوراکی‌های خوشمزه و مفید است که می‌توانید به عنوان غذای اصلی بپزید. این خوراک یکی از غذاهای خوشمزه و رژیمی است. در ادامه طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

مواد لازم

  • فیله ماهی: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۶ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

  • در تابه‌ای مناسب با مقدار کمی روغن، پیاز و قارچ‌های خرد شده را تفت دهید.
  • بعد از تفت دادن مواد، فلفل دلمه‌ای و همچنین گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و مجددا مشغول تفت دادن شوید.
  • سپس ماهی‌ها را در ظرف دیگری کمی سرخ یا کبابی کنید و بعد به مواد بالا اضافه کنید و مجدد با آن‌ها تفت دهید.
  • ادویه‌های لازم را به همراه جعفری و رب گوجه‌فرنگی داخل تابه ریخته و یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا مواد کمی جا بیفتد.
  • بعد از چند دقیقه می‌توانید غذا را سرو کرده و نوش جان کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه میگو کبابی

يکشنبه 28 دی 1399
21:58
مجله دلتا


میگوکبابی نوعی غذای دریایی است که می‌توان آن را باکباب‌پز یا فر درست کرد.

میگو کبابی

میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است، که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و گزینه مناسبی برای غذای اصلی است. برای میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشت‌تر هستند، چون میگوهای ریز در زمان کباب شدن خشک و سفت می‌شوند. برای آشنایی با طرز تهیه میگو کبابی با مجله دلتا همراه باشید.

طرز تهیه میگو کبابی

مواد لازم

  • میگو: یک کیلو
  • کره: ۵۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن‌زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه میگو کبابی

  • میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در کاسه بزرگی بریزید. آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. جعفری را ساطوری و سیر را ریز رنده کرده و روی میگوها بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • روی کاسه را با سلفون پوشانده و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد میگوها برود و مزه‌دار شود.
  • سپس آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و سیخ بکشید. اگر می‌خواهید میگو را در فر کباب کنید، می‌توانید سیخ نکرده و روی سینی فر بچینید.
  • روغن‌زیتون و کره آب شده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و با یک قلم‌مو روی میگوهای سیخ شده بکشید تا چرب شود. سیخ‌ها را روی کباب‌پز بچینید تا میگوها کباب شوند.
  • هنگام کباب کردن میگوها چند بار روی آن‌ها را با مخلوط روغن‌زیتون و کره چرب کنید. این کار باعث می‌شود میگوها خشک نشده و بسیار لذیذ شود. پس از کباب کردن، میگوها را با سس مخصوص سرو کنید.
  • یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را با ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ترکیب کنید؛ سپس مقداری پودر سیر، فلفل قرمز و نمک به مخلوط بیفزایید.
  • در آخر مقدار خیلی کمی شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم به مواد سس افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر دوست دارید سس تند شود، مقدار بیشتری فلفل قرمز و فلفل سیاه به سس اضافه کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 99 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کباب کوبیده در فر

يکشنبه 28 دی 1399
21:53
مجله دلتا


طرز تهیه کباب کوبیده در فر بسیار آسان است و نیازی به منقل و زغال و دود ندارد.

طرز تهیه کباب کوبیده

زندگی آپارتمان نشینی باعث شده بیشتر افراد حیاط و بالکنی برای درست کردن کباب روی منقل و زغال نداشته باشند. اما به راحتی می‌توانید کباب کوبیده را با همان عطر و طعم داخل فر درست کنید. طرز تهیه کباب کوبیده در فر فوت و فن‌هایی دارد که در مجله دلتا می‌خوانید.

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره و زعفران: به میزان لازم
  • دنبه: ۱۰۰ گرم در صورت تمایل

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

  • پیاز را در ظرفی رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.
  • گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران آب شده را در ظرف بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اگر تمایل دارید از دنبه در کباب کوبیده استفاده کنید، آن را از قبل با گوشت چرخ کنید و کمی ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.
  • گوشت مزه‌دار شده را در ظرف در بسته بریزید و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا گوشت استراحت کند.
  • روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و سطح آن را کمی چرب کنید.
  • گوشت را روی سینی فر پهن کرده، آن را برش بزنید و با کمک دست به شکل دلخواه فرم دهید.
  • با استفاده از قلم‌مو یا فرچه، مقداری کره آب شده و زعفران روی کباب‌ بزنید.
  • فر را از قبل گرم کرده و سینی را در آن بگذارید. بگذارید کباب‌ها ۲۰ دقیقه در فر بپزند.
  • در نیمه پخت بهتر است یک بار آن‌ها را پشت و رو کنید تا تمام قسمت‌های کباب کاملا پخته شود.
  • کباب کوبیده آماده است. می‌توانید روی آن سماق بپاشید و با برنج زعفرانی یا نان سرو کنید.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 78 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خوراک جگر مرغ؛ مقوی و سریع

يکشنبه 28 دی 1399
21:47
مجله دلتا


جگر مرغ سرشار از پروتیین است و برای بدن بسیار مفید است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتیین دارد که اسید آمینه‌های ضروری بدن را تامین می‌کند.

خوراک جگر مرغ

خوراک جگر مرغ یک غذای ساده و فوری بوده که برای غذای اصلی عالی است. مواد اولیه این غذا را بر حسب سلیقه خود و اعضای خانواده‌تان می‌توانید تغییر دهید. این غذا را می‌توانید به عنوان ناهار یا شام همراه با برنج یا نان سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خوراک جگر مرغ را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

مواد لازم

  • جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

  • ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  • سپس هویج‌های رنده شده را اضافه کرده و مواد را سرخ کنید.
  • نمک و فلفل بیفزایید.
  • جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربیاورید.
  • آن‌ها را با پیاز و هویج مخلوط کرده و در تابه را بگذارید.
  • در آخر مقداری رب گوجه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • در نهایت کمی آب روی مواد ریخته و سپس درِ ماهیتابه را بگذارید.
  • اجازه بدهید خوراک جگر به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد.


با مجله آشپزی دلتا همراه باشید



[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]