پلو با مرغ زعفرانی , مخلوط پلویی هیجان انگیز

يکشنبه 20 تير 1400
11:07
مجله دلتا

خواص قارچ بسیار فراوان است، از جمله اینکه برای پیشگیری از کلسترول بالا، سرطان سینه و پروستات و دیابت خیلی مفید است و به کاهش وزن و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن هم کمک می‌کند.
قارچ پلو

قارچ پلو با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه، هیجان‌انگیز و رنگارنگ است که با قارچ تهیه می‌شود. شما می‌توانید از انواع سبزیجات در تهیه این پلو استفاده کنید. قارچ پلو یکی از راحت‌ترین و سریع‌ترین راه‌های تهیه یک نهار خوشمزه است. شما می‌توانید از سینه مرغ یا ران مرغ در تهیه این غذا استفاده کنید. میزان قارچ‌ها به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و بهتر است از قارچ تازه و سفید استفاده شود. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو با مرغ

  • برنج ۳ پیمانه
  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • سینه مرغ یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • سیر ۲ حبه
  • آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ پلو با مرغ زعفرانی

مرحله اول

ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سیر را پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله دوم

سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به قطعات ریزتر خرد کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس کمی زعفران، فلفل سیاه و نمک بیفزایید و تفت دهید تا کم کم مرغ‌ها پخته و نرم شوند. در ادامه فلفل دلمه‌ای را نیز نگینی ریز خرد کنید و با مرغ تفت دهید.

مرحله سوم

قارچ‌ها را خوب بشویید و خرد کنید. روی قارچ‌ها آب لیمو ترش بریزید و قارچ‌ها را به تابه مرغ اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. بهتر است حرارت بالا باشد تا آب قارچ زودتر کشیده شود. سپس مواد را از روی شعله بردارید.

مرحله چهارم

برنج را روی حرارت قرار دهید تا کم کم به‌جوش بیاید، بعد از اینکه برنج نرم شد آن را آبکش کنید و کف قابلمه ته‌دیگ مورد نظر را قرار دهید. می‌توانید از قارچ‌های خرد شده هم برای ته‌دیگ استفاده کنید. در ادامه نیمی از برنج را بریزید و بعد مواد میانی تهیه شده را اضافه کنید و روی مواد کمی زعفران بریزید و مابقی برنج را بریزید. قارچ پلو با مرغ را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا پخته و دم بکشد. پلوی خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.

نکات کلیدی

  • می‌توانید نیمی از مواد میانی را نگه دارید و در انتها روی پلو بریزید.
  • به دلخواه کمی پودر پاپریکا بیفزایید.
  • افزودن آبلیمو باعث می‌شود رنگ قارچ‌ها سیاه نشود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کته سیر، غذای خوشمزه و پرخاصیت را مطالعه کنید.


[ بازدید : 28 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سس سالسای ویژه

شنبه 19 تير 1400
11:24
مجله دلتا

با اینکه ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی‌ها به آن تعریف جدیدی داده‌اند. هرقدر پیتزا ایتالیایی سبک و ساده است، پیتزای مکزیکی سنگین و پر از مخلفات است.
پیتزا

در مکزیک این پیتزا را با نان تورتیلا می‌پزند و مانند اکثر غذاهای مکزیکی روی آن لوبیا و میزان زیادی فلفل چیلی تند می‌ریزند که ممکن است با ذائقه‌ همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل ما با کمی تغییر در دستور پخت پیتزا مکزیکی ، به روش ویژه‌ خودمان رسیده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این روش را امتحان کنید؛ بی‌شک یکی از خوشمزه‌ترین پیتزاهایی خواهد بود که تاکنون امتحان کرده‌اید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • ذرت ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا (ترکیب موزارلا و چدار) ۵۰۰ گرم
  • ترشی فلفل هالوپینو به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای خلال شده نازک یک عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر سیر، زیره، پودر پاپریکا، پودر پیاز، اورگانو، فلفل چیلی، آویشن و نمک به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالسا

  • گوجه‌ فرنگی خرد شده ۴ عدد
  • پیاز خرد شده نصف یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده کوچک یک عدد
  • سیر له شده یک قاشق مرباخوری
  • کره ۳۰ گرم
  • آویشن، اورگانو، پودر پاپریکا و نمک به میزان لازم
  • سس کچاپ ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس سالسا برای پیتزا مکزیکی

کره را در تابه آب کنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن گوجه‌ فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پودر پاپریکا، اورگانو، آویشن و نمک را هم اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا گوجه‌فرنگی و فلفل بپزند. بعد از پختن سبزیجات، کچاپ را اضافه و نمک سس را اندازه کنید. سس سالسا را کنار بگذارید تا خنک و برای استفاده کردن روی پیتزا آماده شود.

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

مرحله اول

برای شروع گوشت چرخ کرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. در آخر نمک آن را تنظیم کنید و گوشت را از روی حرارت بردارید. خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی‌متر روی کاغذ روغنی چرب شده باز کنید. می‌توانید روی خمیر را در همین حالت بپوشانید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه استراحت و پف کند.

مرحله دوم

سس سالسا را به‌آرامی روی خمیر بمالید. بعد یک لایه پنیر و یک لایه از گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید. سپس قارچ ورقه ورقه شده، فلفل دلمه‌ای خلالی شده و ذرت را روی پیتزا قرار دهید.

مرحله سوم

در آخر دوباره کمی پنیر روی پیتزا بریزید و آن را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید. به پیتزا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت بدهید. بعد از آن گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید برای ۵ الی ۱۰ دقیقه روی پیتزا برشته شود. بعد از خارج کردن از فر، روی پیتزا را با فلفل هالوپینو تزئین و آن را سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب تست قارچ، پیش غذایی هیجان‌انگیز را مطالعه کنید.


[ بازدید : 31 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

شنیسل مرغ با پنیر , یک طعم متفاوت و جذاب

شنبه 19 تير 1400
11:17
مجله دلتا

شنیسل در کشور خاستگاه آن یعنی آلمان به معنای برش یا اسلایس است. این برش گوشت پیش از سرخ شدن با روش‌های مختلفی که معمول‌ترین آن‌ها قرار دادن گوشت داخل پودر سوخاری است آماده پخت می‌شود. سپس داخل روغن مرغوب که خوب داغ شده سرخ می‌شود.
شنیسل مرغ

نظرتان درباره یک وعده خوشمزه مثل شنیسل مرغ با پنیر چیست؟ شنیسل را می‌توان در دسته غذاهای محبوب و کم دردسری قرار داد که امروزه هم به صورت آماده و هم به روش سنتی خانگی قابل تهیه است. در ادامه با طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر موزارلا همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای شنیسل مرغ با پنیر

  • سینه مرغ (۲۰۰ گرم) ۴ عدد
  • نمک ساده یا نمک دریایی به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر سوخاری ۲ فنجان
  • گوجه گیلاسی نرم ۴۰۰ گرم
  • فلفل چیلی قرمز یک عدد
  • پنیر موزارلا ۲۲۵ گرم
  • آرد همه منظوره نصف فنجان
  • فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
  • شیر یک چهارم فنجان
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
  • بالزامیک غلیظ یک چهارم فنجان
  • لیمو ترش یک عدد

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر

مرحله اول

قبل از انجام هر کاری باید فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس در همین حین که فر در حال گرم شدن است سینه‌های مرغ را با استفاده از گوشت‌کوب یا بیفتک نازک کنید تا به یک چهارم ضخامت اولیه خود برسند. یک کاسه متوسط بردارید و آرد را داخل آن بریزید و نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه دیگر بشکنید. سپس شیر را اضافه کنید. با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. پودر سوخاری را داخل یک کاسه جداگانه بریزید. اکنون باید سه کاسه مجزا حاوی مخلوط آرد، مخلوط شیر و تخم مرغ و پودر سوخاری داشته باشید. حالا یکی از سینه‌های مرغ را بردارید و ابتدا داخل مخلوط آرد قرار دهید. مرغ را زیر و رو کنید تا کاملاً به آرد آغشته شود.

مرحله سوم

سپس، مرغ را مستقیم وارد مخلوط شیر و تخم مرغ کنید. در نهایت، مرغ را وارد کاسه آخر یعنی کاسه‌ای که حاوی پودر سوخاری است کنید. با دست پودر سوخاری را روی مرغ فشار دهید تا به خوبی به مرغ بچسبد. مراحل ذکر شده را به همان ترتیب برای تکه‌های دیگر مرغ تکرار کنید.

یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید. هنگامی که روغن گرم شد، شنیسل‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید. هنگامی که یک طرف شنیسل طلایی و ترد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به همان مقدار سرخ شود. شنیسل‌ها را پس از پخته و سرخ شدن از ماهیتابه خارج کنید و روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله چهارم

گوجه گیلاسی را داخل یک کاسه بریزید. گوجه‌ها را با استفاده از یک چنگال له کنید. بالزامیک غلیظ را به گوجه‌ها اضافه کنید. سپس فلفل چیلی قرمز را ریز خرد کنید و به باقی مواد اضافه کنید. پوست لیمو را رنده کنید و یک قاشق غذاخوری از آن را داخل کاسه حاوی سس بریزید. سس را هم بزنید. به مقدار دلخواه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

شنیسل مرغ را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید. سپس روی آن مقداری پنیر موزارلا بریزید و سینی را داخل فرِ از پیش گرم شده بگذارید. پس از ۱۲-۱۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید. شنیسل را داخل بشقاب قرار دهید و همراه با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوش‌عطر را مطالعه کنید.


[ بازدید : 45 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

چطور خوراک زبان لذیذ درست کنیم؟

شنبه 19 تير 1400
11:08
مجله دلتا

خوراک زبان با سس قارچ یکی از خوش‌مزه‌ترین و لذیذترین غذاهای گوشتی است که طرز تهیه ساده و آسانی دارد.
خوراک

زبان یکی از لذیذترین و لطیف‌ترین گوشت‌ها است. خوراک زبان با سس گوجه فرنگی و جعفری یا سس قارچ، یک شام عالی برای پذیرایی از مهمانان است. همچنین خوراک زبان به صورت ساندویچ شده، یک غذای لذیذ و بسیار مقوی برای کودکان و خانواده است. طرز تهیه خوراک زبان برخلاف آن‌چه به نظر می‌رسد، بسیار ساده است. کافی است مراحل زیر را قدم به قدم پیش بروید تا در انتها غذای بسیار لذیذی را داشته باشید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک زبان گوساله

  • زبان گوساله یک عدد
  • چوب دارچین یک عدد
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • فلفل فرنگی (شیرین و آسیاب شده) یک قاشق چایخوری
  • آلو به مقدار لازم
  • برگ بو ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل سیاه (تازه و آسیاب شده) یک قاشق چایخوری
  • سیب زمینی و هویج (درشت خرد شده) به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک زبان گوساله

مرحله اول

زبان را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و مقداری آب روی آن بریزید، تا آب روی زبان گوساله را کاملا بپوشاند. قابلمه را روی شعله بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. کف تشکیل شده روی آب را با قاشق بردارید و دور بریزید. برگ بو، سیر، یک عدد پیاز پوست گرفته، یک چوب دارچین، پودر فلفل سیاه تازه و پودر فلفل فرنگی شیرین را به زبان اضافه کنید.

مرحله دوم

پس از گذشت دو ساعت، زبان گوساله را برگردانید تا سمت دیگرش هم بپزد. در این مرحله می‌توانید مقداری هویج و سیب‌زمینی درشت خرد شده را همراه با آلو به خوراک اضافه کنید. البته اگر دوست دارید خوراک زبان‌ شما کلاسیک‌تر باشد، نیازی به اضافه کردن این دورچین‌ها ندارید.

مرحله سوم

پس از پختن کامل زبان (دو ساعت بعد) آن را روی سطحی قرار دهید تا خنک شود. پس از سرد شدن زبان، با نوک چاقو شکافی روی پوست آن ایجاد کنید. به کمک شکاف پوست زبان را بکنید. بعد از جدا کردن کامل پوست زبان، آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید و سس مورد نظرتان را روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را به همراه پوره سیب زمینی به عنوان دورچین سرو کنید. خوراک زبان لذیذ و خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.

نکات طرز تهیه خوراک زبان

  • خوراک زبان را با سس قارچ یا با سس قرمز تند سرو کنید.
  • بهتر است از زبان گوساله جوان و کم‌چرب استفاده کنید.
  • قبل از پخت چربی انتهای زبان را جدا کنید.
  • قبل از پخت زبان را خوب بشویید تا لزجی آن برطرف شود و پرزهای سطح آن را با برس تمیز کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوش‌عطر را مطالعه کنید.


[ بازدید : 28 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

کیک شیربرنج ، یک دسر مخصوص چینی

شنبه 19 تير 1400
10:58
مجله دلتا

شیر برنج، یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه آسیای شرقی است که در هر کشور به روش متفاوتی تهیه می‌شود.
دسر

کیک شیر برنج یکی از کیک‌های ساده و معروف چینی است که بیشتر در جشن سال نو چینی‌ها تهیه و سرو می‌شود. چینی‌ها از یک نوع برنج به نام sweet rice برای پخت این کیک استفاده می‌کنند. اما شما می‌توانید این کیک را با برنج خرد شده نیز بپزید. تهیه این دسر اصلا سخت نیست و تنها کافی است طبق مراحلی که گفته‌ایم پیش بروید تا یک کیک شیر برنج خوشمزه و متفاوت خلق کنید. با طرز تهیه کیک شیر برنج چینی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شیر برنج

  • ساقه وانیل یک عدد
  • پوست لیمو یک قاشق مرباخوری
  • شکر ۱۲۵ گرم
  • پودر پودینگ وانیلی یک قاشق غذاخوری
  • پنیر کوارک کم چرب ۲۵۰ گرم
  • تمشک قرمز ۲۵۰ گرم
  • برنج نیم‌دانه ۲ پیمانه
  • شیر کم چرب ۴۰۰ میلی‌لیتر
  • مارگارین ۷۵ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • شکر دانه درشت یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شیر برنج چینی

مرحله اول

ابتدا ساقه وانیل را از درازا ببرید. مغز آن را با نوک کارد بتراشید. شیر کم چرب، ساقه و مغز وانیل و پوست لیمو را در یک قابلمه با آب بجوشانید؛ سپس برنج را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید برنج به آرامی بپزد. ساقه وانیل و پوست لیمو را از قابلمه خارج کنید.

مرحله دوم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب کیک را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید. در یک کاسه مارگارین را با شکر مخلوط کنید و آن را به‌قدری هم بزنید تا کف کند. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده سپس زرده تخم مرغ را به مارگارین اضافه کنید. پودر پودینگ وانیلی و بیکینگ پودر را با آن‌ها مخلوط کنید. شیر برنج و پنیر کوارک را کم‌کم به کرم تخم مرغی اضافه کنید.

مرحله سوم

در یک کاسه جدا، سفیده تخم مرغ‌ها را با آبلیمو مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا سفت شده و پف کند. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف خمیر را داخل قابلمه بریزید. تمشک‌ها را تمیز بشویید و پس از خشک شدن روی خمیر کیک بریزید. سپس بقیه مایه کیک شیر برنج را روی آن بریزید و برای روی دسر از باقی‌مانده تمشک‌ها استفاده کنید.

مرحله چهارم

قالب کیک شیر برنج خود را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در قسمت میانی فر بگذارید تا خوب پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. پس از سرد شدن شکر دانه درشت و میوه‌هایی مثل شاه‌توت و توت‌فرنگی را روی دسر خود بریزید و آن را سرو کنید. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوش‌عطر را مطالعه کنید.


[ بازدید : 26 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]

مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوش عطر

شنبه 19 تير 1400
10:50
مجله دلتا

امروز یک ترکیب فوق العاده برای مزه‌دار کردن مرغ به شما آموزش خواهیم داد که بهتر است از یک مرغ با وزن کوچک یا ران مرغ برای تهیه آن استفاده کنید.
مرغ برشته

مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که برای تهیه نیاز به کمی حوصله و ترکیب کردن مواد دارد. شما برای تهیه مرغ برشته باید از فر استفاده کنید ولی اگر فر ندارید می‌توانید روی گاز خودتان فر دست‌ساز بسازید؛ برای این کار دو قابلمه را داخل هم قرار دهید. بهتر است جنس قابلمه رویی باشد چون گرما را زودتر منتقل می‌کند. دقت کنید کف قابلمه‌ها نباید با هم برخورد داشته باشند. امروز در مجله دلتا مرغ برشته شده زعفرانی خوشمزه در فر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ برشته در فر

  • ران مرغ ۴ عدد
  • ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه یک سوم قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز یک سوم قاشق چایخوری
  • فلفل پاپریکا یک سوم قاشق چایخوری
  • پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز یک قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل یک قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای تهیه سبزیجات
  • سیر ۵ حبه
  • پیاز ۲ عدد
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • کدو سبز ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • سبزی معطر مانند رزماری و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ برشته زعفرانی در فر

مرحله اول

ابتدا داخل یک کاسه ماست، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیمو ترش، تمام ادویه‌ها، زعفران، نمک و روغن زیتون را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سس مخصوص طعم‌دار کردن مرغ ما آماده است.

مرحله دوم

ران مرغ را خوب بشویید و با دستمال خشک کنید تا مرطوب نباشد. سپس با چاقو روی ران خط‌های عمیق ایجاد کنید تا سس بتواند آن را به خوبی مزه‌دار کند. حالا ران مرغ را داخل سس بزنید و آن را با سس خوب کاور کنید. سپس داخل یک کاسه گذاشته و روی آن را بپوشانید. برای ۲ الی ۳ ساعت به مواد استراحت دهید تا مزه‌دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید سبزیجات را آماده کنید، دقت کنید همه سبزیجات باید به یک اندازه خرد شوند. سیب زمینی را خوب بشویید و با پوست خرد کنید. در ادامه همه سبزیجات را خوب خرد کرده و داخل کاسه سس بریزید و سبزیجات معطر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبزیجات با باقی مانده سس مزه‌دار شوند.

مرحله چهارم

حالا سبزیجات مزه‌دار شده را کف سینی فر بریزید و توری مخصوص فر را روی سینی قرار دهید. روی کل سینی را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده برای نیم ساعت در دمای ۲۲۰ درجه قرار دهید. سپس فویل را برداشته و دوباره سینی را برای ۴۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید تا مرغ پخته و طلایی شود. مرغ برشته و خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 26 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

ماهی هندی خوشمزه به روش سرآشپز

پنجشنبه 17 تير 1400
13:15
مجله دلتا

غذاهای هندی به‌قدری معروف هستند که خیلی‌ها هند را بعد از تاج محل به غذاهای تند و پر ادویه‌اش می‌شناسند.
ماهی

استفاده از ادویه در خوراک کشورهای جنوب شرقی آسیا و همین‌طور جنوب کشور خودمان بسیار رایج و با ذائقه ساکنین این مناطق بسیار سازگار است. اما در این مطلب از مجله دلتا می‌خواهیم به نقل از سرآشپز هندی، جهان که سال‌هاست در ایران زندگی می‌کند و به خوبی با ذائقه ایرانی آشنایی دارد، طرز تهیه ماهی دو پیازه را آموزش دهیم. خوردن ماهی دو پیازه سرآشپز جهان همان لذت غذاهای هندی را دارد و استفاده از فلفل و ادویه‌جات کم‌تر در این غذا آن را با طبع ایرانی سازگار می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ماهی دو پیازه هندی

  • برنج ۳۰۰ گرم
  • فیله ماهی ۵۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۵۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
  • گشنیز (خرد شده) ۵۰ گرم
  • آبلیموی تازه به مقدار لازم
  • ادویه شامل (جوز هندی، دارچین، زیره، پودر کاری، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک) به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص

مرحله اول

پیاز خرد شده را سرخ می‌کنیم، ترکیب ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی را رنده می‌کنیم و به همراه رب به ماهیتابه اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا ترکیب خوش‌رنگ و بوی ادویه، پیاز و گوجه‌فرنگی‌ را می‌چشیم و بعد از اطمینان از مزه‌دار شدن آن برای هر نفر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از تفت دوباره مواد، دو قاشق آبلیموی تازه (به ازای هر نفر یک قاشق) اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سس مخصوص ماهی ما آماده شود.

طرز تهیه ماهی دو پیازه

مرحله اول

به مدت هفت ساعت فیله‌های ماهی را داخل نمک، زردچوبه و فلفل می‌خوابانیم، سپس آن را سرخ می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نیم‌پز شود. سپس ماهی را داخل سینی فر قرار داده، مقدار کمی از سسی که درست کرده‌ایم را روی ماهی می‌ریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

برنج را به شیوه دلخواه دم می‌کنیم و وقتی آماده شد داخل بشقاب می‌کشیم، کنار آن دو برش لیمو ترش تازه می‌گذاریم و روی آن گشنیز خرد شده و پیاز سرخ شده می‌ریزیم. در یک بشقاب جدا یک تکه فیله ماهی سرخ شده می‌گذاریم و روی آن ۵۰ گرم از سس مخصوص می‌ریزیم و روی آن مقداری پیاز سرخ شده قرار می‌دهیم. ماهی دو پیازه به روش سرآشپز هندی آماده است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا با میگو، یک غذای ایتالیایی جذاب را مطالعه کنید.


[ بازدید : 46 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ماهی هندی خوشمزه به روش سرآشپز

پنجشنبه 17 تير 1400
13:15
مجله دلتا

غذاهای هندی به‌قدری معروف هستند که خیلی‌ها هند را بعد از تاج محل به غذاهای تند و پر ادویه‌اش می‌شناسند.
ماهی

استفاده از ادویه در خوراک کشورهای جنوب شرقی آسیا و همین‌طور جنوب کشور خودمان بسیار رایج و با ذائقه ساکنین این مناطق بسیار سازگار است. اما در این مطلب از مجله دلتا می‌خواهیم به نقل از سرآشپز هندی، جهان که سال‌هاست در ایران زندگی می‌کند و به خوبی با ذائقه ایرانی آشنایی دارد، طرز تهیه ماهی دو پیازه را آموزش دهیم. خوردن ماهی دو پیازه سرآشپز جهان همان لذت غذاهای هندی را دارد و استفاده از فلفل و ادویه‌جات کم‌تر در این غذا آن را با طبع ایرانی سازگار می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ماهی دو پیازه هندی

  • برنج ۳۰۰ گرم
  • فیله ماهی ۵۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۵۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
  • گشنیز (خرد شده) ۵۰ گرم
  • آبلیموی تازه به مقدار لازم
  • ادویه شامل (جوز هندی، دارچین، زیره، پودر کاری، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک) به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص

مرحله اول

پیاز خرد شده را سرخ می‌کنیم، ترکیب ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی را رنده می‌کنیم و به همراه رب به ماهیتابه اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا ترکیب خوش‌رنگ و بوی ادویه، پیاز و گوجه‌فرنگی‌ را می‌چشیم و بعد از اطمینان از مزه‌دار شدن آن برای هر نفر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از تفت دوباره مواد، دو قاشق آبلیموی تازه (به ازای هر نفر یک قاشق) اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سس مخصوص ماهی ما آماده شود.

طرز تهیه ماهی دو پیازه

مرحله اول

به مدت هفت ساعت فیله‌های ماهی را داخل نمک، زردچوبه و فلفل می‌خوابانیم، سپس آن را سرخ می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نیم‌پز شود. سپس ماهی را داخل سینی فر قرار داده، مقدار کمی از سسی که درست کرده‌ایم را روی ماهی می‌ریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

برنج را به شیوه دلخواه دم می‌کنیم و وقتی آماده شد داخل بشقاب می‌کشیم، کنار آن دو برش لیمو ترش تازه می‌گذاریم و روی آن گشنیز خرد شده و پیاز سرخ شده می‌ریزیم. در یک بشقاب جدا یک تکه فیله ماهی سرخ شده می‌گذاریم و روی آن ۵۰ گرم از سس مخصوص می‌ریزیم و روی آن مقداری پیاز سرخ شده قرار می‌دهیم. ماهی دو پیازه به روش سرآشپز هندی آماده است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا با میگو، یک غذای ایتالیایی جذاب را مطالعه کنید.


[ بازدید : 36 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

قاتق گوشت ، غذای محبوب کرمانی ها

پنجشنبه 17 تير 1400
13:09
مجله دلتا

برای شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شهر کرمان را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یک‌بار آن را امتحان کنید.
قاتق

قاتق گوشت یکی از خوراک‌های بسیار قدیمی است که در اطراف کرمان تهیه می‌شود. این غذا مانند فلافل است که با گوشت ترکیب شده است. در تهیه اصلی این غذا مواد اصلی را باید در هاون‌های بزرگ سنگی آن‌قدر کوبید تا حسابی حالت چسبندگی پیدا کنند و طعم‌هایشان با هم ترکیب شود. اما از آن‌جا که هاون سنگی بزرگ در دسترس همه نیست می‌توانید به غذاساز اکتفا کنید و این خوراک خوشمزه کرمانی را تجربه کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قاتق گوشت

  • نخودنصف پیمانه
  • پیاز ۲ عدد
  • چهار زیره (زیره سیاه، زیره سبز، بادیان رومی و تخم شبت) یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
  • سیب زمینی مکعبی خرد شده یک عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • ترخون خشک ۳ قاشق سوپخوری
  • گوشت چرخ‌ کرده ۲۵۰ گرم

طرز تهیه قاتق گوشت

مرحله اول

نخود خیس خورده و آبکش شده را همراه یک عدد پیاز چهار قسمت شده در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا به شکل بلغور در آید. گوشت چرخ کرده را همراه چهار زیره و کمی نمک ورز دهید، سپس نیمی از زردچوبه و مقداری فلفل سیاه را به آن بیفزایید و با دست ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کنند.

مرحله دوم

از مایه آماده شده به اندازه‌های کوچک بردارید و در دست به شکل شامی فرم دهید. شامی‌ها را در ظرفی بچینید و کنار هم بگذارید. پیاز دیگر را به صورت خلالی نازک خرد کرده و در قابلمه‌ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. به سیب زمینی بقیه زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا سیب زمینی طلایی رنگ شود.

مرحله سوم

رب گوجه فرنگی را در تابه‌ای حاوی کمی روغن، تفت دهید تا خوش‌رنگ شود، سپس آن را همراه یک لیتر آب به قابلمه حاوی سیب زمینی بیفزایید. شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید.

مرحله چهارم

کوفته‌ها را به آرامی و یکی یکی در آب در حال جوش بیندازید. پس از ۱۰ دقیقه حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید. توجه داشته باشید هنگام پخت، آب باید روی شامی‌ها را بگیرد تا کاملا مغز پخت شوند. زمانی که سس به یک سوم رسید ترخون را به آن بیفزایید و پس از ۳ دقیقه، قاتق گوشت را همراه آب آن در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت کلم بروکلی، خورشتی بی‌نظیر را مطالعه کنید.


[ بازدید : 41 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کته سیر ، غذای خوشمزه و پر خاصیت

پنجشنبه 17 تير 1400
13:00
مجله دلتا

سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌های B2، B1 وB3 است.
سیر پلو

نوآوری و به کار بردن طعم‌های مختلف در آشپزی بسیار مهم است. گاهی با انجام کارهایی ساده می‌توانیم چیز جدید و متنوعی درست کنیم. کته سیر هم یک برنج جدید، ساده و خوش‌طعم است که طرز تهیه آن را در مجله دلتا به شما آموزش خواهیم داد. سیر پلو یک غذای خوشمزه گیاهی است که بدون نیاز به اضافه کردن گوشت یا مرغ می‌توانید آن را تهیه کرده و از طعمش لذت ببرید. پس اگر سیر تازه در خانه دارید، برای آماده کردن این غذای خوشمزه همین حالا دست به‌کار شوید. برای درست کردن انواع پلوهای ساده می‌توانید هویج پلو را هم امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کته سیر

  • برنج خیس کرده ۳ پیمانه
  • پیاز ساطوری یک عدد
  • سیر تازه یک کله
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • روغن یک پنجم پیمانه
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کته سیر

مرحله اول

قبل از آن‌که آشپزی را شروع کنید بایدها و نبایدهای طرز تهیه برنج کته را یک بار مرور کنید تا برنج‌تان همانطور که انتظار دارید از کار در بیاید. حالا کار را شروع کنید؛ کمی از روغن را در تابه داغ کنید و پیاز را در آن بریزید. وقتی پیاز رنگ گرفت، سیر تازه خرد شده را هم به آن اضافه کنید و همراه با فلفل قرمز تفت دهید. کمی از ساقه سبز سیر را هم خرد کنید تا طعم برنج بهتر شود.

مرحله دوم

در قابلمه برنج را به شیوه کته ساده بجوشانید و وقتی آب آن کم شد، سیر تازه خرد شده و پیاز را اضافه کرده و با برنج به آرامی مخلوط کنید. حالا عطر خوب سیر آشپزخانه شما را پر می‌کند.

مرحله سوم

باقی روغن را بعد از جمع شدن آب برنج روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید. بعد از گذشت نیم ساعت، این برنج روی شعله ملایم دم خواهد کشید. یادتان باشد که سیر تازه کمی آبدار است و نباید آب برنجی که روی اجاق می‌گذارید آنقدر زیاد باشد که برنج شفته شود. بعد از پخت کامل، کته سیر را در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با کمی سیر تزئین کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ونوشک پلو، پلوی لذیذ و خوش‌عطر کرمانشاهی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 43 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]