کوکو سبزی اسفنجی و خوشمزه با پنیر

چهارشنبه 16 تير 1400
10:59
مجله دلتا

کوکو سبزی از لحاظ عطر و طعم در صدر انتخاب‌های هر ایرانی قرار دارد. برای پخت این کوکوی خوشمزه و سرشار از سبزیجات معطر از سبزیجات محلی نیز استفاده می‌شود.
کوکو سبزی

پنیر خامه‌ای پنیری است که از ترکیب خامه و شیر به دست می‌آید و بافت نرمی همچون کره دارد. سفید رنگ است و با طعم ملایم و رطوبتی که در خود دارد یکی از خوش خوراک‌ترین و لذیذترین پنیرها است. پنیر خامه‌ای مستقیما از شیر پر چرب به دست می‌آید و به همین دلیل در گروه پنیرهای کاملا طبیعی قرار می‌گیرد. شاید تا امروز استفاده از پنیر در دستورهای غذایی ما ایرانی‌ها چندان رواج نداشته و به طور سنتی در کنار نان و سبزی و گردو برای صبحانه و عصرانه مصرف ‌شده است اما ما می‌خواهیم با پنیر خامه‌ای پا فراتر بگذاریم و از آن در تهیه انواع دسر و غذا استفاده کنیم. با طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با پنیر خامه‌ای

  • پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
  • سبزی کوکو نیم کیلو
  • سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • گوجه گیلاسی به مقدار لازم
  • برگ نعناع به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر خامه‌ای

مرحله اول

پنیر و تخم مرغ‌ها را در ظرفی خوب با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم. سبزی کوکو را به همراه سیر، فلفل، نمک و زردچوبه به ترکیب تخم مرغ و پنیر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مرحله دوم

مواد را داخل ماهیتابه‌ای که روغن را در آن از قبل گرم کرده‌ایم می‌ریزیم و پهن می‌کنیم. اجازه می‌دهیم هر دو طرف آن به نوبت بپزد. کوکوی آماده را از ماهیتابه به داخل بشقاب منتقل می‌کنیم و روی آن را طوری برش می‌دهیم که به هشت مربع مساوی تقسیم شود.

مرحله سوم

حالا تکه‌ها را به سلیقه دلخواه داخل ظرفی می‌چینیم و با پنیری که داخل قیف ریخته‌ایم روی هر کدام را تزئین می‌کنیم. سپس می‌توانید با قرار دادن گوجه گیلاسی و یک برگ نعناع کوکوها را زیباتر و اشتها برانگیزتر کنید. کوکو سبزی با پنیر شما آماده است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو شیر، غذایی ساده و مقوی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 40 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

زرشک پلو با مرغ پرتقالی

چهارشنبه 16 تير 1400
10:49
مجله دلتا

این غذای خوش طعم با مزه ملس خود، به راحتی به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل می‌شود. خصوصا زمانی که عطر پرتقال تازه با زعفران و کره ترکیب شود.
زرشک پلو با مرغ

شاید ترکیب پرتقال در غذاها به نظر شما جالب نباشد. اما تا این میوه خوش‌طعم به وفور در بازار است، به سراغ دستور پخت یک غذای متفاوت می‌رویم. شکی نیست که زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. اما این‌بار پیشنهاد ما به شما، زرشک پلو با مرغ پرتقالی خوشمزه است. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی

  • مرغ ۲ ران کامل
  • پیاز یک عدد متوسط
  • زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پرتقال برای تزئین به مقدار لازم
  • آب پرتقال طبیعی ۲ لیوان
  • کره پاستوریزه ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی

مرحله اول

کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید کاملا گرم و ذوب شود. سپس تکه‌های ران را به کره اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک و ادویه به مرغ بزنید تا در روند سرخ شدن، رنگ بهتری به خود بگیرند.

مرحله دوم

پس از این‌که مرغ‌ها کاملا سرخ شدند، آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید. پیازهای خلال شده را به کره بیفزایید. در انتها، زردچوبه، فلفل، پودر سیر و ادویه‌های مورد علاقه‌ خود را به خلال پیاز اضافه کنید. پیازها را کمی تفت دهید تا از حالت خام خارج شوند.

مرحله سوم

پس از این‌که پیازها طلایی شدند، مرغ را مجدد به تابه برگردانید و روی خلال‌ پیاز بچینید. در این مرحله از تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی ، به سراغ سس آن می‌رویم.

مرحله چهارم

توجه کنید که انتخاب شیرین یا ترش بودن آب پرتقال کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. در آخر سس غذا همان طعمی می‌شود که انتخاب کرده‌اید. پس از اضافه کردن آب پرتقال، شعله را کم کنید. اجازه بدهید که سس خیلی آرام و ملایم جا بیفتد.

مرحله پنجم

به مرور که سس غذا غلیظ‌تر می‌شود، حجم آن کمتر می‌شود. حالا نوبت آن است که زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید. در این مرحله، کمی از سس را بچشید. اگر طعم آن به دلیل ترشی بیش از حد مورد قبول نبود، می‌توانید مقداری عسل اضافه کنید. اگر هم به نظرتان شیرین آمد، مقداری آبلیمو یا سرکه استفاده کنید تا به طعم دلخواه برسید.

پس از گذشت چند دقیقه دوباره میزان غلظت سس را بررسی کنید. اگر به حد مطلوب رسیده و مرغ‌ها پخته بودند، چند تکه از برش‌های پرتقال را روی مرغ‌ها بگذارید. این کار باعث می‌شود عطر پرتقال کاملا ظرف را پر کند.

حالا مرغ پرتقالی شما آماده است. می‌توانید آن را در کنار زرشک پلو نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت جگر کبابی بر روی زغال، در تابه و فر را مطالعه کنید.


[ بازدید : 46 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ونوشک پلو ، پلوی لذیذ و خوش عطر کرمانشاهی

چهارشنبه 16 تير 1400
10:41
مجله دلتا

ونوشک پلو از پلوهای ترکیبی محلی و اصالتا متعلق به کرمانشاه است و به‌عنوان وعده اصلی در مجالس سرو می‌شود.
طرز تهیه ونوشک پلو

ونوشک پلو یکی از غذاهای کرمانشاهی فوق‌العاده خوشمزه است. این غذا با ونوشک یا همان پسته کوهی تهیه می‌شود و سرشار از خواص دارویی است. از مهم‌ترین خواص ونوشک می‌توان به تقویت‌کننده بدن و استخوان‌ها، مسکن دردهای کمر و رفع‌کننده بیماری‌های گوارشی اشاره کرد. طرز تهیه ونوشک پلو را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم برای تهیه ونوشک پلو

  • ونوشک یک پیمانه
  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ‌ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • زعفران دم‌ کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ونوشک پلو

مرحله اول

پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک و طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه، نمک و رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید تا سرخ شود. ونوشک و زعفران دم‌کرده را نیز به مخلوط گوشت و پیاز افزوده و شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا گوشت و ونوشک پخته و نرم شوند.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد برنج خیس شده را داخل آن بریزید و وقتی پخته شد آن را آبکش کنید. به قابلمه‌ای که برای پخت برنج انتخاب کرده‌اید، روغن اضافه کرده و کف آن نان لواش یا سیب زمینی برای ته دیگ بچینید.

مرحله سوم

مقداری از برنج را داخل قابلمه ریخته و سپس از مایه آماده شده روی آن بریزید و این کار را ادامه دهید تا برنج و مایه گوشت و ونوشک تمام شود. تقریبا ۲۰ دقیقه زمان برای دم کشیدن پلو کافی است. پلو شما حاضر است. می‌توانید آن را به همراه سالاد سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی پخت ونوشک پلو

  • در تهیه این غذا می‌توانید برنج را بصورت کته درست کنید.
  • به جای گوشت چرخ کرده از گوشت قلقلی نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • برای خوش طعم شدن ونوشک پلو، پس از دم کشیدن برنج، مقداری روغن حیوانی روی آن بریزید.
  • در صورت تمایل می‌توانید رب گوجه فرنگی را حذف کرده و به جای آن مقدار بیشتری زعفران دم کرده، به ونوشک پلو اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چطور هویج پلو با گوشت چرخ کرده درست کنیم؟ را مطالعه کنید.


[ بازدید : 41 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سوپ بلدرچین ، غذای مناسب کرونایی ها

سه شنبه 15 تير 1400
13:03
مجله دلتا

گوشت بلدرچین دارای انواع ویتامین A ، D ، K و B است که برای رفع کم خونی، حفظ قدرت و استحکام استخوان‌ها، ترمیم بافت‌های بدن و مراقبت از قلب بسیار مفید است.
سوپ

سوپ بلدرچین یکی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌ها برای تامین انرژی روزانه است. این سوپ مقوی برای نوزادان و بیماران کرونایی بسیار مفید است. در این روزهای کرونایی می‌توانید سوپ ماهیچه مراکشی را هم تهیه کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید. بلدرچین یکی از لذیذترین گوشت‌ها را در میان پرندگان دارد و مواد مغذی زیادی نیز دارد. امروز در مجله دلتا سوپ بلدرچین با بلغور گندم را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین

  • گوشت بلدرچین ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • هویج یک عدد
  • بلغور گندم یک پیمانه
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • رب ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش یک عدد
  • جعفری ساطوری شده یک چهارم پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ بلدرچین با بلغور گندم

مرحله اول

ابتدا باید بلدرچین را بپزید، برای این کار یکی از پیازها را پوست گرفته و ۴ قسمت کنید. پیاز را به همراه ادویه، نمک، زعفران دم کرده و گوشت بلدرچین داخل قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن بریزید و بگذارید تا بلدرچین پخته و نرم شود. سپس آن را از آب خارج و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید. آب بلدرچین را صاف کنید و برای مراحل بعد کنار بگذارید.

مرحله دوم

از قبل بلغور گندم را خیس و چندین بار آب آن را تعویض کنید. کره را داخل تابه بریزید تا ذوب شود و پیاز دیگر را نگینی ریز خرد کنید و در کره تفت دهید تا پیاز سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی، کمی زردچوبه و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی خوش‌رنگ شود. بلغور خیس خورده را به همراه آب بلدرچین مرحله قبل به مدت ۵۰ دقیقه روی شعله بگذارید تا بلغورها پخته شوند.

مرحله سوم

در ادامه هویج را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید. بعد از پخت کامل بلغور گندم، هویج را اضافه کنید و بگذارید تا هویج‌ها خوب پخته و نرم شوند. سپس سیب زمینی را نگینی ریز خرد کنید و به همراه گوشت بلدرچین اضافه کنید و بگذارید تا سیب زمینی نیز پخته شود.

مرحله چهارم

کمی زعفران دم کرده بیفزایید تا طبع سوپ گرم شود. سپس اجازه دهید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود. در انتها جعفری ساطوری شده و کمی فلفل سیاه افزوده و نمک آن را اندازه کنید. سوپ را از روی شعله بردارید و به آن آب لیمو ترش اضافه کنید و گرم سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه سوپ بلدرچین

  • می‌توانید به جای بلغور گندم از بلغور جو استفاده کنید.
  • برای پر خاصیت‌تر شدن این سوپ از استاک مرغ نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • در انتها می‌توانید رشته سوپی نیز داخل سوپ بریزید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سوپ زرشک، محبوب‌ترین پیش غذای تبریزی‌ها را مطالعه کنید.


[ بازدید : 69 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خورشت کلم بروکلی ، خورشتی بی نظیر

سه شنبه 15 تير 1400
12:56
مجله دلتا

از مهم‌ترین خواص کلم بروکلی می‌توان به سلامت و جوان‌سازی پوست، تقویت کننده مو، مفید برای کبد چرب، کنترل فشار خون و چربی خون اشاره کرد.
خورشت کلم بروکلی

خورشت کلم بروکلی یکی از خورشت‌های خوشمزه است که علاوه بر اینکه عطر و طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات پرخاصیت مثل کلم بروکلی برای بدن نیز بسیار مفید است. خورشت کلم بروکلی به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود ولی شما می‌توانید آن را با گوشت‌های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کنید. با طرز تهیه خورشت کلم بروکلی همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت کلم بروکلی

  • لپه ۱۵۰ گرم
  • کلم بروکلی ۲۵۰ گرم
  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • روغن مایع و آبلیمو به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • ادویه کاری، پودر سیر و دارچین به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت کلم بروکلی

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. کمی صبر کنید تا روغن داغ شود و پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید. کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.

پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و مجددا پیاز را تفت دهید. در همین حین گوشت را مانند خورشت قیمه خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. گوشت را باید تا زمانی که کاملا سرخ می‌شود تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد لپه را که از ۲ ساعت قبل در یک کاسه آب خیس کرده‌اید آب‌کشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس کمی تفت دهید تا لپه هم سرخ شود.

مرحله دوم

در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری پودر کاری، دارچین و پودر سیر به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا لپه و گوشت به طور کامل بپزند. در این مرحله باید کلم بروکلی را آماده کنید، برای این منظور کلم بروکلی را به قطعات یک‌دست خرد کنید.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که اگر کلم بروکلی را خیلی ریز خرد کنید در خورشت له می‌شود. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و چند لیوان آب به همراه کمی نمک داخل آن بریزید. پس از اینکه آب به جوش آمد کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید کلم بروکلی به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند سپس آن را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد کلم بروکلی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم

در مرحله بعدی پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختند کلم بروکلی را به خورشت اضافه کنید. برای طعم‌دهی به خورشت مقداری آبلیمو به همراه نمک و ادویه به آن اضافه کنید. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خورشت جا بیفتد سپس آن را به همراه برنج سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت فسنجان ملس و دل‌چسب با مرغ را مطالعه کنید.


[ بازدید : 64 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

تست قارچ ، پیش غذای هیجان انگیز

سه شنبه 15 تير 1400
12:32
مجله دلتا

شاید برای شما جالب باشد که قارچ‌ها برای پوست و مو بسیار مفید هستند و سرشار از مواد مغذی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.
تست

تست قارچ یکی از پیش غذاهایی است که بسیار سریع و راحت در طعم و مزه‌های مختلف تهیه می‌شود. تست‌ها از برش نان باگت تهیه می‌شوند، البته می‌توانید آن‌ها را با نان تست نیز تهیه کنید. تست قارچ یک غذای گیاهی است و برای افراد گیاه خوار بسیار مناسب است همچنین برای سرو در مهمانی‌ها نیز گزینه بسیار مناسبی است. شما می‌توانید این پیش غذای خوشمزه را با خامه یا مواد دیگر مخلوط کنید. البته تست قارچ اگر با خامه مخلوط شود می‌تواند یک شام سبک و خوشمزه باشد. امروز در مجله دلتا تست قارچ با پنیر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه تست قارچ

  • قارچ ۱۰ تا ۱۵ عدد
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • سس ورچستر ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۰ گرم
  • جعفری یک دسته کوچک
  • پیازچه ۴ عدد
  • پنیر لبنه ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار یک قاشق غذاخوری
  • نان باگت یا نان تست به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل پول بیبر و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه فرنچ تست قارچ با پنیر

مرحله اول

برای تهیه تست می‌توانید از نان باگت استفاده کنید و آن را به تکه‌های ۱.۵ سانتی متری برش بزنید و داخل دستگاه توستر بگذارید تا تست شود. اگر دستگاه توستر ندارید می‌توانید داخل تابه‌ای که از قبل گرم شده قرار دهید و هر دو طرف نان را برشته کنید یا از فر گرم شده برای تست کردن نان استفاده کنید.

مرحله دوم

قارچ‌ها را خوب بشویید و خرد کنید. کره را داخل تابه بریزید تا ذوب شود و سیر پوره شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. در ادامه قارچ‌ها را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود و به آن فلفل سیاه و کمی فلفل پول بیبر بیفزایید. سپس در انتها سس سویا و سس ورچستر را افزوده و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

در ادامه پیازچه و جعفری‌ها را بشویید و ساطوری ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید و به آن پنیر چدار و پنیر لبنه را اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا روی نان مقداری از مواد پنیری بزنید و روی مواد پنیری از مخلوط قارچ بریزید و در انتها برای تزئین کمی پیازچه خرد شده روی قارچ ریخته و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه تست قارچ

  • شما می‌توانید از هر نوع نانی مانند نان جو یا نان سبوس‌دار هم استفاده کنید.
  • به جای سیر از پودر سیر نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید تست قارچ و خامه داشته باشید در انتهای تفت دادن قارچ ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه به مواد بیفزایید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب توپک پاستا، فینگرفود محبوب در تمام دنیا را مطالعه کنید.


[ بازدید : 69 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کوکو شیر ، غذایی ساده و مقوی

دوشنبه 14 تير 1400
14:32
مجله دلتا

اگر برای تهیه غذا وقت زیادی ندارید و می‌خواهید طعم و مزه یک غذای جدید را تست کنید کوکو شیر بهترین گزینه است که به خاطر داشتن شیر، یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است.
کوکو

کوکو شیر یک گزینه مناسب و بسیار مقوی برای تهیه یک شام خوشمزه یا نهار سبک است. این کوکو طرز تهیه بسیار آسانی دارد و تهیه آن بسیار لذت بخش است. شما بسته به سلیقه خود می‌توانید کوکو شیر را نازک گرفته و در تعداد بیشتر تهیه کنید یا بیشتر مواد را در تابه ریخته و یک کوکو با ضخامت بیشتر تهیه کنید. امروز در مجله دلتا کوکو شیر با سبزی معطر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید. اگر به پخت انواع کوکو علاقه دارید می‌توانید کوکو مرغ رشتی که قبلا آموزش داده‌ایم را هم تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو شیر

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر یک پیمانه
  • سبزی معطر (شوید، گشنیز، جعفری، تره، مرزه و پیازچه) ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید نصف پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی شیر ساده با سبزی معطر

مرحله اول

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال آن‌ها را خوب بزنید تا از لختگی خارج شوند. سپس ادویه‌ها را به همراه نمک و آرد سفید اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

حالا باید شیر را کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا گلوله‌های آرد کاملا باز و مواد یکدست شود. سپس سبزی معطر ساطوری شده را به همراه زعفران اضافه کنید و مواد را هم بزنید. کاسه مواد را برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.

مرحله سوم

برای سرخ کردن کوکو مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس با قاشق مقداری از مواد بردارید و کف تابه بریزید و صبر کنید تا یک سمت آن طلایی شود. سمت دیگر را هم برگردانید و بگذارید خوب طلایی و پخته شود. به همین ترتیب می‌توانید همه مواد را سرخ کنید. بعد از پخت، کوکو را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با گوجه گیلاسی و چند برش لیمو ترش آن را تزئین کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه کوکو شیر

  • افزودن زعفران اختیاری و قابل حذف است.
  • به دلخواه از کمی آویشن و پودر سیر نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • در بعضی از دستور تهیه‌ها یک عدد پیاز رنده شده به مواد اضافه شده که می‌توانید در صورت دلخواه آن را هم اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کتلت لوبیا سفید، خوشمزه و مقوی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 66 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

جگر کبابی روی زغال ، در تابه و فر

دوشنبه 14 تير 1400
9:49
مجله دلتا

این غذا به حذف کردن ماده‌های سمی بدن کمک می‌کند و همچنین باعث بازسازی دستگاه ایمنی و گوارش بدن می‌شود. با خوردن جگر انواع ویتامین‌ها به بدن می‌رسد و از همه مهم‌تر برای رفع کم خونی یکی از غذاهای بسیار مفید و تاکید شده است.
طرز تهیه جگر

جگر کبابی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌ها است که غذایی بسیار خوشمزه و سالم است. این غذا از جگر گوسفندی تهیه و بر روی زغال، گاز و حتی در فر قابل تهیه است. برای ایجاد تنوع می‌توانید خوراک جگر هم تهیه کنید. در هنگام خرید جگر به چند نکته توجه داشته باشید تا جگر تازه و سالم تهیه کنید؛ رنگ آن متمایل به قرمز باشد، نداشتن بوی بد، قابلیت ارتجاع، نداشتن کیست یا انگل. امروز در مجله دلتا طرز تهیه جگر کبابی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه جگر کبابی

  • جگر گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه جگر کبابی

مرحله اول

برای شروع جگر را خوب بشویید و یک لایه نازک روی جگر را با چاقو جدا کنید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. جگر نباید خیلی بزرگ باشد چون مغز پخت نمی‌شود و خیلی ریز هم نباید باشد چون در این‌صورت سریع می‌سوزد. سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. پیاز را داخل یک کاسه بریزید و به همراه آن جگر، آب لیمو ترش، ادویه‌ها و نمک را اضافه کنید. کاسه را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جگر طعم‌دار شود.

مرحله سوم

در ادامه جگرها را از پیاز جدا کنید و به سیخ بزنید. از قبل زغال را خوب داغ کنید و سیخ‌ها را روی زغال قرار دهید و مدام بچرخانید تا جگر خوب پخته و برشته شود. بسته به ذائقه خود می‌توانید کمی زودتر به صورت آب‌دار از روی زغال بردارید یا بگذارید کاملا مغز پخت شود.

مرحله چهارم

اگر می‌خواهید این غذا را روی گاز تهیه کنید بهتر است جگرها را به روی سیخ‌های چوبی یا فلزی کوچک بزنید و تابه را کمی چرب کنید و بگذارید تا تابه داغ شود. سپس سیخ‌های جگر را داخل تابه قرار دهید و بگذارید یک طرف آن کاملا سرخ شود. سپس طرف دیگر را سرخ کنید.

برای تهیه جگر در فر ابتدا باید فر را روشن کنید و توری مخصوص را روی سینی فر قرار دهید. سپس سیخ‌های جگر را روی توری قرار دهید. سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید و هر ۱۰ دقیقه سیخ‌ها را بچرخانید تا جگرها پخته و برشته شوند. در انتها به همراه نان، پیاز و ریحان سرو و میل کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت خوراک گوشت و سیب زمینی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

چطور هویج پلو با گوشت چرخ کرده درست کنیم؟

دوشنبه 14 تير 1400
9:41
مجله دلتا

خوردن سبزیجاتی مانند هویج در این روزها به صورت خام توصیه نمی‌شود و بهتر است آن‌ها را به صورت پخته مصرف کنید. هویج پلو ایده‌ای فوق‌العاده برای مصرف هویج پخته است.
هویج پلو با گوشت چرخ کرده

هویچ پلو یکی از پلوهای سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و اصلا هم مزه شیرینی ندارد و برای همه وعده‌ها مناسب است. این پلوی خوشمزه را می‌توانید در دورهمی‌ها و مجالس خود سرو کنید و مهمان‌های خود را با طعم بی‌نظیر آن خوشحال کنید. در تهیه هویج پلو بهتر است هویج‌ها را به صورت خلالی خرد کنید تا غذای‌تان ظاهر زیباتری داشته باشد. می‌توانید از کمی برنج دودی نیز در تهیه این پلو استفاده کنید تا یک پلوی خوش‌عطر داشته باشید. امروز در مجله دلتا هویج پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده

  • برنج ۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر یک حبه
  • هویج ۳ عدد
  • زرشک ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی

مرحله اول

برنج را به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. داخل تابه کمی کره و روغن بریزید تا داغ شود و هویج را به همراه زعفران دم کرده در آن سرخ کنید. سپس شکر اضافه کنید و کمی آب روی هویج بریزید و بگذارید تا هویج کمی پخته و شکر ذوب شود. بعد از پخت، هویج‌ها را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

مرحله سوم

تمام ادویه‌ها را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس هویج و زرشک را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا زرشک‌ها پف کنند. در انتها کمی زعفران روی مواد بریزید و بلافاصله مواد را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و مدام کف روی برنج را بگیرید. سپس برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته‌دیگ مناسب قرار دهید. مقداری از برنج را ریخته و مواد هویج و گوشت را روی برنج بریزید و هم بزنید. سپس مابقی برنج را بریزید و هویچ پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پخته شود. در انتها روی برنج کمی کره یا روغن بریزید و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده

  • می‌توانید کمی رب انار هم به مواد اضافه کنید.
  • افزودن شکر اختیاری است.
  • می‌توانید در بین لایه‌های برنج از کمی ادویه پلویی هم استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته چین قورمه سبزی، غذای خلاقانه و خوشمزه را مطالعه کنید.


[ بازدید : 70 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

پاستا سبزیجات ، محبوب و کم کالری

يکشنبه 13 تير 1400
10:37
مجله دلتا

پاستا سبزیجات یکی از انواع پاستاهای رژیمی و کم‌کالری است که با پاستا و سبزیجات تازه تهیه شده و مناسب گیاهخواران و همچنین کسانی است که رژیم لاغری دارند.
طرز تهیه پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات یک پاستای خوشمزه ایتالیایی است که در پخت آن به جای گوشت از سبزیجات استفاده می‌شود. این غذا با طعم بسیار دلچسب خود علاوه بر گیاهخواران طرفداران بسیاری در بین کودکان هم دارد. اگر به طعم پاستا علاقه‌مند هستید می‌توانید کیک پاستا، پاستایی جذاب به روش جدید را هم امتحان کنید. مجله دلتا را با طرز تهیه پاستا سبزیجات دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا سبزیجات

  • پاستا سه چهارم فنجان
  • قارچ خرد شده یک چهارم فنجان
  • هویج خرد شده یک چهارم فنجان
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده یک چهارم فنجان
  • کلم بروکلی خرد شده یک چهارم فنجان
  • نمک به مقدار لازم
  • آب ۴ تا ۵ فنجان
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سفید

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر تازه رنده شده یک قاشق چایخوری
  • آرد یک قاشق چایخوری
  • شیر سویا یک فنجان
  • پونه خشک شده یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه پاستا سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه این پاستا ابتدا باید سس سفید را تهیه کنید. برای تهیه سس سفید روغن زیتون را در یک تابه ریخته و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کرده و تفت دهید سپس به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد. اجازه دهید مواد ۱ تا ۲ دقیقه خوب پخته شوند تا سس سفت و یکدستی حاصل شود.

مرحله دوم

در این مرحله نمک، فلفل قرمز و پونه کوهی را به آن اضافه کنید. ۴ تا ۵ فنجان آب را در قابلمه به جوش آورده، نمک و پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از این زمان، پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم

در یک تابه یک قاشق روغن زیتون ریخته و سبزیجات خرد شده را در آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا پخته و نرم شوند. پاستا را به سبزیجات اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. سس سفید آماده شده را به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند. پاستا سبزیجات شما آماده است، آن را در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با مقداری پنیر پارمزان و چند برگ ریحان تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا با میگو، یک غذای ایتالیایی جذاب را مطالعه کنید.


[ بازدید : 65 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]