طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

پنجشنبه 30 دی 1400
15:47
مجله دلتا

کباب انگشتی آبدار یک نوع کباب تابه‌ای خوشمزه با طعمی مشابه کباب کوبیده و گزینه‌ای مناسب برای شام است. این غذای خوش عطر و طعم را با نان و یا با برنج می‌توانید سرو نمایید.
طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

کباب انگشتی آبدار یکی از انواع کباب‌های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می‌شود، یکی از غذاهایی است که می‌توانید برای ناهار یا شام آماده کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کباب انگشتی آبدار را با هم بخوانیم.

مواد لازم

  • گوشت ۴۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • فلفل قرمز تند ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی ۴ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

مرحله اول

برای تهیه کباب انگشتی آبدار خوشمزه ابتدای کار گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس گوشت را چرخ کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت ریز رنده کنید و درون کاسه حاوی گوشت چرخ‌کرده بریزید. پوست سیر را جدا و رنده کنید و به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید.

کباب انگشتی آبدار

مرحله سوم

در این مرحله پودر سوخاری را به همراه تخم‌مرغ و ماست درون کاسه حاوی گوشت چرخ‌کرده بریزید و با دست خوب ورز دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مایه کباب را مجددا ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس مقداری از مایه کباب را بردارید و در دست به شکل بیضی نسبتا بلند فرم دهید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه دهید روغن گرم شود. سپس کباب‌ها را درون تابه قرار دهید و کاملا سرخ کنید. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع بریزید، روی حرارت قرار دهید و رب گوجه‌فرنگی را اضافه نمایید.

مرحله ششم

حالا رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا کاملا سرخ و رنگ آن باز شود. مقداری آب درون رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید، سپس اجازه دهید جوش بیاید و کباب‌ها را درون سس بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله پوست سیب‌زمینی را جدا کنید و بشویید و به ۴ قسمت تقسیم نمایید، سپس درون قابلمه بریزید. در ادامه فلفل دلمه‌ای را بشویید، سپس دانه‌های آن را خارج کنید و به صورت درشت خرد نمایید.

مرحله هشتم

حالا فلفل تند را به همراه گوجه‌فرنگی بشویید، سپس فلفل را به اندازه بند انگشت خرد کنید. در ادامه پوست گوجه‌فرنگی را جدا و به ۴ قسمت تقسیم نمایید. گوجه‌فرنگی را به همراه فلفل و فلفل دلمه‌ای درون سس بریزید.

مرحله نهم

اجازه دهید کباب انگشتی روی حرارت ملایم بماند تا کاملا بپزد و جا بیفتد. وقتی سبزیجات کاملا پختند، خوراک کباب را درون ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس با پلو زعفرانی سرو کنید.

کباب انگشتی

پیشنهاد مطالعه: روش های از بین بردن بوی زهم گوشت را بخوانید.


[ بازدید : 35 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

۴ غذای ساده با گوشت چرخ کرده

پنجشنبه 30 دی 1400
15:43
مجله دلتا

گوشت منبع عالی پروتئین است و بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم که بدن ما برای رشد به آن‌ها نیاز دارد را تامین می‌کند.
غذای ساده با گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ‌کرده یکی از بهترین مواد برای آشپزی سریع و خوشمزه است. غذا با گوشت چرخ‌کرده برخلاف گوشت معمولی سریع آماده می‌شود. گوشت چرخ‌کرده را می‌توان در انواع غذا از پیتزا و پاستا گرفته تا غذاهای سنتی خودمان مانند کتلت دید. در این مطلب از مجله دلتا، با ۴ غذای ساده با گوشت چرخ کرده آشنا می‌شویم.

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر

ابتدا نصف پیمانه آب را در آرام‌پزی بریزید و آن را کنار بگذارید.

در کاسه‌ای بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، فلفل سیاه، یک پیمانه پنیر چدار، رب گوجه‌فرنگی، پودر چیلی، پودر زیره، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را به‌خوبی باهم ترکیب کنید.

از این مخلوط با قاشق در هر فلفل دلمه‌ای بریزید تا پر شوند.

فلفل دلمه‌ای‌ها را در داخل آرام‌پز قرار دهید، در آن را بگذارید و اجازه دهید ۶ ساعت در دمای پایین یا ۳ ساعت در دمای بالا بپزند.

فلفل دلمه‌ای‌ها را از آرام‌پز خارج کنید و نصف پیمانه پنیر چدار باقی‌مانده را روی آن بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر در آرام‌پز باقی بماند تا پنیر آن آب شود.

در انتها روی آن مقداری جعفری ساطوری‌شده بریزید و آن را سرو کنید.

 غذا با گوشت چرخ کرده

خوراک گوشت چرخ کرده زنجبیلی

تابه‌ای را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.

گوشت چرخ کرده، سس سویا، آب و شکر قهوه‌ای را افزوده و آن‌ها را تفت دهید تا گوشت به‌رنگ قهوه‌ای دربیاید.

زنجبیل رنده‌شده را بیفزایید و آن‌ها را هم بزنید تا بیشتر آب آن تبخیر شود.

نمک و فلفل سیاه را بسته به سلیقه‌تان به غذا اضافه کنید و آن را با برنج پخته‌شده سرو کنید.

کوفته با سس ماست

ابتدا گوشت چرخ‌کرده، نمک، ادویه‌ها و سبزیجات را در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا حالت چسبنده در آن‌ها ایجاد شود.

مخلوط‌تان را به بخش‌های ۱۰۰گرمی تقسیم کنید و حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

در این حین، مواد اولیه سس ماست را در کاسه‌ای ترکیب کنید. اگر غلظت آن زیاد بود، کمی آب به آن اضافه کنید تا شل‌تر شود.

در یک تابه روی حرارت متوسط رو به بالا روغن‌زیتون بریزید و ۵ تا ۱۰ دقیقه کوفته‌ها را سرخ کنید. کوفته‌ها را بچرخانید تا همه سمت‌های آن قهوه‌ای شود.

در نهایت، کوفته‌های گرم را با سس ماست و برش‌های لیموترش سرو کنید.

کوفته

پیتزا ساده خانگی با گوشت چرخ‌کرده

ابتدا فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) برسانید.

گوشت چرخ‌کرده را در تابه‌ای نچسب روی حرارت متوسط بگذارید و ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را به آن بیفزایید و تفت بدهید تا برشته شود. این ترکیب را از روی شعله بردارید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.

کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. نان پیتزا را روی سینی فر قرار دهید. روی آن ترکیب گوشت و روی ترکیب گوشت، پنیر پیتزا بریزید.

پیتزاها را ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزد و پنیر آن آب شود و غذای ساده با گوشت چرخ کرده شما آماده شود.

غذای فوری

پیشنهاد مطالعه: سه غذای فوری برای ناهار امروز را بخوانید.


[ بازدید : 33 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

روش‌های مزه دار کردن گوشت بوقلمون

پنجشنبه 30 دی 1400
15:38
مجله دلتا

گوشت بوقلمون یکی از پرخاصیت‌ترین گوشت‌های سفید است که ممکن است مزه‌دار کردن آن برای شما هم کمی مشکل باشد.
مزه دار کردن گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون یکی از انواع خوراکی‌‌‌های پرطرفدار در سطح جهان است. خوشبختانه امروزه، در تهیه غذا، مصرف این گوشت جایگزین گوشت قرمز شده است. یکی از مهم‌ترین نکات در جایگزین کردن این گوشت به جای گوشت قرمز، مزه‌دار کردن گوشت بوقلمون است که تمام نکات طلایی مزه دار کردن گوشت بوقلمون را در این بخش از مجله دلتا ارائه‌ می‌کنیم.

مزه دار کردن گوشت بوقلمون

مزه دار کردن گوشت سینه و ران بوقلمون یکی از مراحل بسیار مهم در طبخ این خوراکی خوشمزه و لذیذ بوده و به روش‌های متفاوت انجام می‌شود.

گوشت بوقلمون

استفاده از گیاهان خشک‌شده

یکی از مهم‌ترین ترکیبات طعم‌دهنده به خوراکی‌‌های مصرفی از جمله گوشت قرمز و سفید، ادویه‌جات و گیاهان خشک‌شده هستند. بدین منظور‌ می‌توان مقداری مرزه کوهی خشک شده، آویشن خشک شده، رزماری و یا شوید کوهی خشک‌ شده را ترکیب نمود. پس از مخلوط کردن با مقدار بسیار کمی نمک و روغن زیتون بدون بو، می‌توانید به همراه پوست لیمو ترش خشک‌ شده، روی گوشت بوقلمون بزنید. سپس اجازه دهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا مزه‌دار شود.

استفاده از ادویه‌جات

یکی دیگر از طعم‌دهنده‌‌های مواد غذایی، ادویه‌جات مختلف هستند. زردچوبه، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، پودر سیر، جوز هندی، فلفل قرمز و سماق کوهی به همراه مقداری از روغن‌‌های گیاهی. همه این‌ها گزینه‌های بسیار مناسبی به منظور مزه دار کردن گوشت و ایجاد لطافت در هضم آن به شمار می‌آیند.

سرکه و آبلیمو

یکی از پرطرفدارترین طعم‌دهنده‌‌های طبخ مواد گوشتی در سطح بین‌المللی، آبلیمو و سرکه است. به منظور مزه‌دار کردن گوشت قسمت‌‌های مختلف بوقلمون، مقداری از آب لیمو ترش تازه، سرکه، نمک و سایر ادویه‌جات پودرشده را ترکیب نمایید. سپس با یک سرنگ بزرگ به قسمت‌‌های ضخیم گوشت بوقلمون مانند سینه تزریق نمایید. این کار منجر به نفوذ مواد طعم‌دهنده به بافت داخلی گوشت ‌بوقلمون شده و عطر و طعم لذیذی در آن ایجاد خواهد نمود.

بوقلمون

پیشنهاد مطالعه: روش های از بین بردن بوی زهم گوشت را بخوانید.


[ بازدید : 46 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

چهارشنبه 29 دی 1400
11:04
مجله دلتا

کوفته سبزی شیرازی به دلیل وجود سبزی فراوانی که دارد سبز رنگ است، به نسبت کوفته‌های دیگر که رنگشان قرمز است. مزه آن هم با دیگر کوفته‌ها کمی فرق دارد.
طرز تهیه کوفته سبزی

کوفته سبزی، یکی از انواع کوفته‌های معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذاهای قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و غیره که در تهیه این خوراک به کار‌ می‌رود، ارزش غذایی آن را دو چندان‌ می‌کند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوفته سبزی را یاد بگیریم.

برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به میزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت کنید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفته‌ها خواهد شد.

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
  • لپه: ۱ فنجان
  • پیازداغ: ۴ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد‌شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • کشمش سرخ‌شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و ترخون): به مقدار لازم
  • آب: ۳ لیوان
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

کوفته سبزی

طرز تهیه کوفته سبزی

مرحله اول

برنج و لپه را جداگانه بشویید و در آب به مدت ۴ ساعت خیس کنید. سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خردشده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویه‌ها را اضافه کنید. مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

مرحله سوم

حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه درست کردن کوفته‌ها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس کمی پیازداغ، سبزی خردشده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.

مرحله پنجم

حالا تمام کوفته‌ها را در قابلمه بریزید و در آن را نگذارید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش و کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

کوفته سبزی شیرازی

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه دمپختک شیرازی بدون گوشت را بخوانید.


[ بازدید : 24 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کلوچه شکلاتی بدون فر

چهارشنبه 29 دی 1400
11:00
مجله دلتا

کلوچه کاکائویی بدون فر یکی از انواع روش‌های پخت این کلوچه خوشمزه است و برای کسانی که در منزل فر ندارند مناسب است.
طرز تهیه کلوچه شکلاتی بدون فر

کلوچه شکلاتی ترکیبی از طعم‌های مختلف کلوچه، شکلات و وانیل و کنجد در کنار هم است و ظاهری شبیه کلوچه و بافتی شبیه شیرینی‌های شکلاتی خوشمزه دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کلوچه شکلاتی بدون فر را یاد بگیریم.

مواد لازم

  • ‌‌تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آرد ۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۱۵۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کنجد به مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه شکلاتی بدون فر

مرحله اول

ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل تخم‌مرغ و کره را از یخچال خارج ‌کنید، تا ‌‌تخم‌مرغ هم دمای محیط شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب ‌‌تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه ‌کنید.

مرحله دوم

حالا مخلوط ‌‌تخم‌مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط ‌کنید تا بافت مواد روشن و کش‌دار شود. در ادامه اواسط کار کاسه را دورگیری ‌کنید و مجددا هم بزنید تا ‌‌تخم‌مرغ به صورت یکدست هم‌زده شود.

کلوچه شکلاتی بدون فر

مرحله سوم

در این مرحله کره‌ای که در دمای محیط آب‌شده را به مخلوط ‌‌تخم‌مرغ اضافه ‌کنید، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از روی آرد بردارید.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک ‌بریزید، سپس درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک ‌کنید. در ادامه نیمی از آرد الک‌شده را یکباره درون کاسه حاوی مخلوط ‌‌تخم‌مرغ اضافه نمایید، سپس با لیسک به صورت دورانی مخلوط ‌کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر درون باقی‌مانده آرد ‌بریزید، سپس مخلوط نمایید و درون الک ‌بریزید و روی مایه کلوچه الک ‌کنید، سپس با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط ‌کنید.

کلوچه شکلاتی

مرحله ششم

توجه داشته باشید بافت نهایی کلوچه همانند مایه کیک شل یا همانند خمیر منسجم نیست. در ادامه روی حرارت متوسط شعله پخش کن قرار دهید، سپس روی شعله پخش کن تابه را قرار دهید و بگذارید تابه و شعله پخش کن گرم شوند.

مرحله هفتم

حالا کف تابه را با روغن مایع یا روغن جداکننده چرب ‌کنید، سپس مقداری از مایه کیک را بردارید و در دست فرم دهید و درون تابه بگذارید. بسته به سلیقه می‌توانید روی کلوچه‌‌ها مقداری کنجد بپاشید.

مرحله هشتم

در این مرحله حرارت تابه را ملایم ‌کنید، سپس در تابه را ببندید و اجازه دهید کلوچه‌‌ها به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون تابه بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه وقتی کلوچه‌‌ها پختند، حرارت را خاموش ‌کنید.

مرحله نهم

در نهایت به دلیل بافت نرم کلوچه‌‌ها اجازه دهید آن‌‌ها درون تابه کاملا خنک شوند، سپس کلوچه‌‌ها را از تابه خارج ‌کنید و درون ظرف مورد نظرتان قرار دهید و به همراه چای یا قهوه سرو نمایید.

طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر را هم بخوانید.

کلوچه شکلاتی

پیشنهاد مطالعه: چند نوع سوپ رژیمی و خوشمزه را بخوانید.


[ بازدید : 27 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

سه غذای فوری برای ناهار امروز

چهارشنبه 29 دی 1400
10:55
مجله دلتا

یکی از مواردی که خانم‌های خانه‌دار خیلی از آن استقبال می‌کنند این است که بدانند برای ناهار یا شام خود قرار است چه غذایی آماده کنند.
سه غذای فوری برای ناهار امروز

یکی از معضلات همیشگی خانم‌ها و یا حتی آقایونی که آشپزی می‌کنند این است که ناهار چی بخوریم. یکی از کمک‌های همیشگی به شما این است که حداقل از صبح یا روز قبل بدانید می‌خواهید چه غذایی آماده کنید. در این صورت کمی کارهایتان سریع‌تر پیش می‌رود و به کارهای عقب‌افتاده خود می‌رسید. با مجله دلتا همراه باشید تا غذای فوری برای ناهار امروز را با هم ببینیم.

کباب تابه‌ای مرغ

کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ‌ می‌شود. این کباب خوشمزه یک غذای فوری است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، خیلی سریع آماده‌ می‌شود و نیاز به وقت زیادی ندارد. این کباب خوشمزه را‌ می‌توانیم به صورت ساده درست کنیم، یا اینکه از مواد و سبزیجات دلخواه خود در تهیه آن استفاده نماییم. مثلا در برخی دستورها‌ می‌توانیم مقدار مرغ را کمتر کنیم و به جای آن از مواد غذایی مثل سویا یا سیب‌زمینی استفاده کنیم تا کباب تابه‌ای مرغ اقتصادی‌تری داشته باشیم.

سه غذای فوری برای ناهار

نودل مرغ و قارچ

نودل مرغ و قارچ غذایی سریع و ساده و مناسب برای مواقعی است که زمان کافی برای آشپزی ندارید و می‌خواهید یک غذای خوشمزه درست کنید. مواد اصلی مورد نیاز در تهیه این غذا مرغ، قارچ و نودالیت است که با سس سویا و ادویه‌جات مخصوصی مزه‌دار می‌شوند.

نودل قارچ و مرغ

دمپختک با نیمرو

دمپختک، شکل ابتدایی چلو و پلو است که به واسطه داشتن حبوبات غذایی کامل محسوب می‌شود. این غذا که بیشتر در تهران و شهر‌های مرکزی مرسوم است با انواع حبوبات مانند باقلا، ماش، عدس و لوبیا درست می‌شود و همراه با سالاد شیرازی یا ترشی به عنوان یک ناهار یا شام دلچسب سرو می‌گردد. اگر می‌خواهید با طرز تهیه دمپختک با نیمرو آشنا شوید، مطلب آن را در مجله دلتا بخوانید.

سه غذای فوری برای ناهار

پیشنهاد مطالعه: حلیم بادمجان و ترفندی برای کشدار شدن آن را بخوانید.


[ بازدید : 35 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو

سه شنبه 28 دی 1400
13:54
مجله دلتا

رولت گوشت یکی از غذاهای مغذی و بسیار خوشمزه ایرانی است که برای مهمانی‌ها و مجالس رسمی شما و یا حتی یک شام دلپذیر یک گزینه خیلی خوب به شمار می‌آید.
رولت گوشت با جعفری و گردو

رولت گوشت به علت داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. طرز تهیه رولت گوشت بسیار ساده و راحت است و جزء غذاهای پرطرفدار به شمار می‌رود. برای درست کردن این غذا به تبحر خاصی نیاز ندارید و با یک بار درست کردن این غذا برای ناهار یا شام عاشقش خواهید شد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو را یاد بگیریم.

مواد لازم برای رولت گوشت با جعفری و گردو

  • گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی
  • پودر سوخاری: به میزان کافی
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم داخل رولت گوشت

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری
  • زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

 رولت گوشت با جعفری

طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو

مرحله اول

پیازها را خرد و نگینی کرده و با سیر رنده‌شده به همراه گوشت چرخ‌کرده و نمک و فلفل سیاه و رب گوجه‌فرنگی در غذاساز می‌اندازیم تا مواد به خورد گوشت برود.

مرحله دوم

گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم به‌طوری‌که در هر رول گوشت مواد را قرار دهیم. کف سینی مقداری پودر سوخاری می‌ریزیم. گوشت را به‌صورت یکنواخت روی سینی پخش می‌کنیم به‌طوری‌که لبه‌های آن نیز مانند داخل گوشت شود و ضخیم نباشد.

مرحله سوم

تخم‌مرغ‌ها را بپزید. سپس پوست آن‌ها را بکنید و حلقه‌حلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخ‌کرده بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی‌ها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم‌دار کنید. لبه‌های گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهی‌تابه‌ای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. به‌طوری‌که پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله چهارم

در رولت دیگری گردو و زرشک و در صورت دلخواه پیازداغ بریزید و دو طرف رولت را به هم بچسبانید. این رولت را مانند رولت قبلی در روغن سرخ ‌کنید.

مرحله پنجم

رولت‌ها را در ماهی‌تابه بزرگی قرار دهید. در ماهی‌تابه کوچکی رب گوجه‌فرنگی را با روغن تفت‌داده و با آب مخلوط می‌کنیم و کمی می‌گذاریم تا بجوشد. کمی نمک و فلفل نیز داخل آن می‌ریزیم. حالا این مواد را روی رولت‌ها ریخته و با شعله کم گاز می‌گذاریم به مدت یک ساعت بپزد.

سبزی پلو دامغانی را با گوشت امتحان کنید و لذت ببرید.

نکات پایانی رولت گوشت با جعفری و گردو

رولت گوشت تو پر ما آماده است. با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید مواد داخل رولت گوشت را پر کنید. به طور مثال با سبزیجات یا آلو هم خوشمزه خواهد شد. حتی می‌توانید داخل رولت را با سیب‌زمینی و هویج و زرشک پر کنید.

رولت گوشت و گردو

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه سمبوسه مرغ، ساده و سریع را بخوانید.


[ بازدید : 56 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

نکات مهم و ترفندهای تهیه ترشی خانگی

سه شنبه 28 دی 1400
13:50
مجله دلتا

برای داشتن ترشی خوشمزه چه ادویه‌هایی لازم است؟ بهترین سرکه برای تهیه ترشی کدام است؟ از چه سبزیجاتی در ترشی‌ها استفاده کنیم؟ دانستن همه این نکات لازمه داشتن یک ترشی خانگی خوشمزه است.
نکات تهیه ترشی خانگی

استفاده از ترشی در کنار غذا باعث هضم بهتر آن می‌شود و سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و هم اینکه ما بیشتر از غذا خوردن لذت می‌بریم و پزشکان نیز توصیه کرده‌اند در کنار غذاهای گوشتی مخصوصا گوشت حیوانی از ترشی‌های مختلف استفاده کنید چون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار موثر است. با مجله دلتا همراه باشید تا نکات تهیه ترشی خانگی را یاد بگیریم.

نکات مهم ترشی خانگی

نکات تهیه ترشی خانگی

  • مقدار سرکه باید به حدی باشد تا روی مواد اولیه ترشی‌ها را بگیرد.
  • همچنین محلول نمک و سرکه را باید بچشید تا بی نمک و یا شور نشود.
  • سرکه باید خالص باشد و بهترین سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور و سرکه سیب است.
  • برای اینکه ترشی عطر و طعم خوبی بگیرد باید ادویه‌های مناسبی مانند فلفل قرمز، فلفل سبز، سیاه دانه، شوید خشک، زیره، برگ آلبالو و برگ مو استفاده کنید.

  • سبزی ترشی باید از این ۷ سبزی باشد (نعناع، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، مرزه و ترخان)
  • جوشاندن میوه‌های مورد استفاده در سرکه قبل استفاده در تهیه ترشی بسیار مهم است.
  • انتخاب ظرف مناسب در تهیه ترشی بسیار مهم است (ظرف پلاستیکی ممنوع است و باید از ظروف بلوری، سفالی یا چوبی استفاده کنید)
  • استفاده از ظروف شیشه‌ای تیره چون عطر و طعم ترشی را در گذر زمان تغییر نمی‌دهد بسیار توصیه می‌شود.
  • باید ترشی در محیط خنک نگهداری کنید تا آماده شود.

ترفند جلوگیری از کپک زدن ترشی

  • سرکه را قبل از استفاده بجوشانید و منتظر بمانید سرد شود و سپس استفاده کنید.
  • ریختن مقدار کمی روغن مایع و روغن زیتون روی ترشی از کپک زدن آن جلوگیری می‌کند.
  • هیچ‌گاه قاشق خیس را درون ظرف ترشی نکنید، چون باعث کپک زدن ترشی می‌شود.
  • استفاده از مواد اولیه و سبزیجات تازه و شستن مناسب آن‌ها به نحوی که لابه‌لای ساقه‌های گل کلم‌ها به خوبی تمیز شوند.
  • بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آن‌ها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند.

ترشی خانگی

  • استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی موثر است.
  • بستن در ظرف ترشی به نحوی که هیچ‌گونه هوایی داخل ظرف نرود.
  • قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است.
  • ترشی را در کنار دمپختک شیرازی نوش جان کنید.

ترشی

پیشنهاد مطالعه: روش های از بین بردن بوی زهم گوشت را هم بخوانید.


[ بازدید : 61 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آش هندی با بلغور، تند و خوشمزه

سه شنبه 28 دی 1400
13:45
مجله دلتا

آش هندی یکی از غذاهای خوشمزه و پر ادویه هندی است که با مواد بسیار متنوعی درست می‌شود و تهیه آن در خانه بسیار سریع و آسان است.
طرز تهیه آش هندی با بلغور

آش هندی یکی از آش‌‌های بسیار خوشمزه و تند و تیز و پر ادویه است. این آش یکی از انواع آش‌‌های خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت و آسان تهیه‌ می‌شود و‌ می‌توانید این آش تند و تیز را به صورت داغ در این سرمای زمستانی نوش جان کنید و لذت ببرید. آش هندی به دلیل وجود بلغور گندم خواص زیادی دارد؛ از جمله افزایش میزان گردش خون، کاهش وزن، تقویت استخوان و محافظت از قلب. همچنین وجود عدس در این آش آن را مغذی‌تر می‌کند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه آش هندی با بلغور را یاد بگیریم.

مواد لازم

  • بلغور گندم ۲ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • رشته ورمیشل ۱ پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • تخم گشنیز پودرشده به مقدار لازم
  • آب مرغ یا عصاره مرغ به مقدار لازم
  • فلفل سبز خردشده به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

 آش هندی با بلغور

طرز تهیه آش هندی با بلغور

مرحله اول

ابتدا گندم و عدس را از شب قبل خیس کنید. پیاز و سیر را بشویید. پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را پوره نمایید و مواد را کنار بگذارید. گندم و عدس از قبل خیس کرده را از صافی رد کنید تا آب آن خارج شود. سپس در قابلمه مناسب با حرارت بالا با مقداری آب بگذارید تا بپزد. وقتی کمی نرم شد آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم نمایید. در صورت نداشتن آب مرغ از عصاره مرغ آماده استفاده کنید.

مرحله دوم

در تابه مناسب پیاز‌‌های نگینی‌شده را با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شود. سپس فلفل سبز خردشده را به همراه سیر به پیاز اضافه و تفت دهید. بعد از تفت دادن مواد رب گوجه‌فرنگی را به همراه ادویه و تخم گشنیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ رب باز و بوی ادویه‌‌ها آزاد شود. سپس مواد تفت داده شده را به قابلمه گندم و عدس اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله آب را در کتری یا چای‌ساز جوش بیاورید و ورمیشل‌‌ها را به همراه مقداری آب جوش به قابلمه مواد اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا آش جا بیفتد. در این مدت آش را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از جا افتادن آش آن را داخل ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای طرز تهیه آش هندی با بلغور

  • از لیمو تازه داخل آش استفاده کنید.
  • برای تزئین از جعفری و سبزیجات یا سبزی آشی استفاده کنید.
  • در ریختن فلفل دست و دل‌باز باشید.

آش هندی

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه دمپختک شیرازی بدون گوشت را بخوانید.


[ بازدید : 61 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

حلیم بادمجان و ترفندی برای کشدار شدن آن

دوشنبه 27 دی 1400
9:47
مجله دلتا

حلیم بادمجان بیشتر اصالتی شیرازی، کرمانی و اصفهانی دارد، اما امروزه در تمام نقاط کشورمان پخته می‌شود.
طرز تهیه حلیم بادمجان

حلیم بادمجان یک غذای خوشمزه ایرانی است و کمتر پیش می‌آید که کسی آن را دوست نداشته باشد. حلیم بادمجان غذایی با ارزش تغذیه‌ای بالا است. این غذا مانند میرزاقاسمی و کشک بادمجان طرفداران بی‌شماری دارد. حلیم بادمجان را به عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه و یا غذای اصلی همراه با نان می‌توان در مهمانی‌ها سرو کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه حلیم بادمجان را یاد بگیریم.

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
  • بادمجان ۱ کیلو
  • برنج ۱ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • پیاز ۳ عدد
  • سیر ۴ تا ۵ حبه
  • کشک ۱۰۰ گرم
  • گردو آسیاب‌شده ۱۰۰ گرم
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • نعنا خشک ۲ قاشق سوپ‌خوری

حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان با برنج

مرحله اول

ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و قاچ بزنید. سپس آن‌ها را مقداری نمک بزنید و آن را در کناری قرار دهید تا تلخی آن از بین برود. بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن، آن‌ها روی کاغذهای جذب کننده روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله دوم

یک عدد پیاز و سیر را خرد کنید و در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و کمی پیازها را با زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت‌هایی را که از قبل شسته‌اید به پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سپس مقداری آب به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از اینکه گوشت شما سرد شد آن را ریش ریش کرده و در قابلمه‌ای بریزید.

مرحله سوم

بادمجان‌هایی را که قبلا سرخ کرده بودید به گوشت ریش‌ریش شده اضافه کنید. گردوهای آسیاب‌شده را به مخلوط گوشت و بادمجان اضافه کنید تا با حرارت ملایم گردوها روغن بیندازند.

HALIM BADEMJAN

مرحله چهارم

در قابلمه‌ای آب را جوش آورده و برنج را همراه با کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج تا زمانی که له شود بجوشد.

مرحله پنجم

حال عدس را با مقداری آب در قابلمه‌ای ریخته و بگذارید تا عدس کاملا پخته و له شود. سپس برنج و عدس پخته‌شده را با یک گوشتکوب له کنید و به مخلوط گوشت و بادمجان اضافه کنید.

مرحله ششم

۲ عدد پیاز را به صورت خلالی خرد و در روغن سرخ کنید. مقداری نعنا هم در روغن ریخته و یک تفت بدهید. نصف پیاز و نعنا داغ‌ها را در قابلمه حاوی گوشت بریزید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و حرارت را کم کنید و دائم آن را هم بزنید. هم زدن باعث می‌شود حلیم بادمجان شما ته نگیرد و هم باعث کش آمدن غذا می‌شود.

مرحله هفتم

سپس کشک را با مقداری زعفران و آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه حرارت را کم کنید تا طعم کشک به خورد مواد برود و سپس حلیم بادمجان شما آماده است.

نکات مهم در طرز تهیه حلیم بادمجان

  • اگر می‌خواهید حلیم شما حالت کشداری پیدا کند، از گوشت گردن استفاده کنید.
  • می‌توانید در صورت تمایل عدس را حذف کنید و حلیم بادمجان را تنها با برنج بپزید.

حلیم بادمجان با برنج

پیشنهاد مطالعه: چند نوع سوپ رژیمی و خوشمزه را بخوانید.


[ بازدید : 48 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]