طرز تهیه کلوچه فومن خانگی با طعمی بی‌نظیر

يکشنبه 14 آذر 1400
12:29
مجله دلتا

کلوچه فومن بسیار خوشمزه و خوش‌خوراک بوده و می‌تواند یک خوراکی خانگی خوب و مغذی برای شما و کودکانتان باشد.
طرز تهیه کلوچه فومن

بهترین کلوچه فومن را معمولا می‌توانید در خود شهر فومن پیدا کنید. اما تکلیف کسانی که به این شهر دسترسی ندارند چیست؟ ما از این عزیزان دعوت می‌کنیم در تهیه کلوچه فومن خانگی همراه ما باشند. این کلوچه خصوصا داغ و تازه‌اش طعمی بی‌نظیر دارد و یک میان‌وعده عالی به شمار می‌رود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کلوچه فومن را یاد بگیرید.

مواد لازم

  • آرد گندم ۳۵۰ گرم
  • مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۷۰ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • زرده ‌تخم‌مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱/۲ پیمانه

مواد میانی کلوچه فومن

  • آرد گندم ۱۲۰ گرم
  • گردو خردشده ۳۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • روغن صاف ۴۵ گرم
  • روغن مایع ۲۰ گرم
  • کره ۱۰ گرم
  • پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کلوچه فومن

مرحله اول

شیر گرم را در کاسه بریزید. یک قاشق غذاخوری شکر به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر مایه را به این مخلوط اضافه کنید و روی کاسه را بپوشانید و آن را کنار بگذارید. حدودا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه فعال شده و پف کند.

مرحله دوم

دو قاشق غذاخوری باقی‌مانده از شکر را به همراه کره ذوب‌شده در کاسه بریزید و مخلوط کنید. تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید. حالا باید خمیرمایه را به مخلوط بیفزایید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

کلوچه فومن خانگی

مرحله سوم

آرد را الک کرده و نمک را به آن اضافه کنید. کم‌کم آرد را در کاسه محتوی مخلوط مایه خمیر بریزید. وقتی مواد حالت خمیری پیدا کرد، نوبت ورز دادن آن است.

مرحله چهارم

برای ورز دادن خمیر کلوچه باید آن را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی سطح تمیزی ورز دهید. بهتر است چندین مرتبه خمیر را روی سطح کار بکوبید. خمیر کلوچه فومن خانگی باید به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای محیط استراحت کند.

مرحله پنجم

یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را در آن بریزید و تفت دهید. حدود ۵ تا ۶ دقیقه تفت دادن و مداوم هم زدن آرد کافی است.

مرحله ششم

یک کاسه تمیز بردارید. روغن مایع، کره و روغن صاف را در کاسه بریزید. روغن‌ها و کره را خوب مخلوط کنید. کم‌کم شکر را به روغن‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله هفتم

آرد، شکر، هل، وانیل و پودر دارچین را به مخلوط روغن اضافه کنید. حال گردوی خردشده را نیز اضافه و با مواد میانی مخلوط کنید.

مرحله هشتم

خمیر را به اندازه‌های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. یکی از تکه‌های خمیر را بردارید. به کمک دست آن را صاف کنید. مقداری مواد میانی در مرکز خمیر قرار دهید. حالا با دست خمیر را جمع کنید تا کاملا مواد میانی درون آن قرار بگیرند. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کلوچه‌ها را یکی‌یکی روی آن قرار دهید.

مرحله نهم

یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده غلیظ را به همراه زرده ‌تخم‌مرغ در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا با یک قلم‌مو مواد را روی کلوچه‌ها بزنید. به کمک نوک یک چاقوی تیز یا چنگال، حفره‌های کوچکی در سطح کلوچه ایجاد کنید تا در حین پخت از پف کردن آن جلوگیری کند.

کلوچه‌ها را در فر بگذارید. حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت این کلوچه کافی است.

دستور پخت کلوچه فومن

پیشنهاد مطالعه: کاچی با شیره انگور ، مغذی و پر انرژی را بخوانید.


[ بازدید : 16 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]