تجربه ای جدید با خورشت زرشک
اگر طرفدار غذاهاي جديد و خاص هستيد و دوست داريد تنوعي به برنامۀ غذايي خود بدهيد، حتماً خورشت زرشك را امتحان كنيد. اين خورشت مواد اوليۀ سادهاي دارد، ولي بسيار خوشمزه است و راحت هم درست ميشود. همچنين خورشت زرشك غذاي مطلوبي براي طرفداران غذاهاي ترش است.
مواد لازم:
- گوشت چرخكرده: 300 گرم
- پياز: 2 عدد
- آرد نخودچي به ميزان لازم
- سير: يك حبه
- گوجهفرنگي: 2 عدد
- رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
- زرشك: يك پيمانه
- پاپريكا: يك قاشق چايخوري
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
يكي از پيازها را رنده كرده و آب آن را بگيريد. سير را هم ريز رنده كنيد.
سپس گوشت چرخكرده را با پياز رنده شده، نمك، فلفل، پاپريكا، مقداري آرد نخودچي و سير رنده شده مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. مخلوط را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.
پس از گذشت اين زمان، مخلوط را از يخچال بيرون بياوريد. سپس بهاندازۀ يك گردو از آن برداشته و به شكل كوفتههاي كوچك گرد كنيد. كوفتهها را كنار بگذاريد.
پياز ديگر را نگيني يا خلالي خرد كنيد. آن را در تابهاي با كمي روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، به آن كمي زردچوبه بزنيد. سپس كوفتهها را در آن تفت دهيد تا بوي خامي گوشت گرفته شود.
گوجهفرنگيها را پوست گرفته و رنده كنيد. سپس با يك قاشق غذاخوري رب تفت دهيد تا خوشرنگ شود. پس از تفت دادن، آن را به كوفتهها بيفزاييد.
يك و نيم ليوان آب روي مواد بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. پس از جوش آمدن، حرارت را كم كنيد تا خورشت جا بيفتد.
زرشك را خوب بشوييد و با كمي روغن تفت دهيد. آن را در اواخر پخت به خورشت اضافه كنيد.
وقتي خورشت آماده شد، ميتوانيد براي زيباتر شدن چند عدد گوجه گيلاسي در آن بريزيد.
براي تزيين خورشت زرشك از سيبزميني سرخ شده استفاده كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد اين خورشت را با مرغ درست كنيد.
در فصلي كه زرشك تازه در دسترس است، بهتر است براي پخت اين خورشت از زرشك تازه استفاده كنيد.
[ بازدید : 222 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]