طرز تهيه پاستا قالبي با سس بلونيز
پاستا غذايي ايتاليايي است كه در همه جاي دنيا فراگير شده است و با مواد مختلفي آماده ميشود. يكي از مدلهاي اين غذا پاستا قالبي است كه ميتوان آن را با سس بلونيز سرو كرد. طرز تهيه پاستا قالبي با سس بلونيز بسيار لذتبخش و مناسب مهمانيهاي صميمي و دوستانه است.
مواد لازم:
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخكرده: ۱۵۰ گرم
- رب گوجهفرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
- پياز: يك عدد
- پنير پارمزان: ۲ قاشق غذاخوري
- پنير موزارلا به ميزان لازم
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن تفت ميدهيم تا طلايي و سرخ شود.
هر مدل پاستا كه دوست داريد، انتخاب كنيد. آب را با كمي نمك و روغن جوش بياوريد و پاستا را در آن بريزيد تا بپزد و نرم شود. روغن باعث ميشود پاستا پس از آبكش شدن به هم نچسبد.
در حين پختن پاستا، سس بلونيز را آماده ميكنيم. براي اين كار رب، مقدار كمي روغن، پيازداغ، نمك، فلفل و زردچوبه در تابه ريخته، تفت ميدهيم تا رب سرخ شود و از خامي دربيايد.
سپس گوشت چرخكرده را اضافه ميكنيم. آن را با بقيۀ مواد تفت ميدهيم تا بپزد.
نصف ليوان آب به مواد افزوده، ميگذاريم با هم يكي دو قل بزنند تا سس قوام بيايد و آماده شود.
وقتي پاستا پخت، آن را آبكش ميكنيم. دقت كنيد پاستا بيش از حد نرم نشود، چون بايد در فر هم بپزد.
سس بلونيز، پاستاي آبكش شده و پنير پارمزان را با هم خوب مخلوط ميكنيم.
مخلوط را در ظرف مخصوص فر ميريزيم و روي سطح آن را با پنير موزارلا ميپوشانيم.
ظرف پاستا را حدود سه ربع تا يك ساعت در فر ميگذاريم تا بپزد و پنير روي آن طلايي شود. اگر اين پاستا را براي مهماني آماده ميكنيد، ميتوانيد از روز قبل همۀ كارها را انجام دهيد و روز مهماني در فر بگذاريد تا آماده شود.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي به مجله دلتا مراجعه نماييد.
[ بازدید : 160 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]