سالاد تبوله ؛ مقوی و رژیمی

پنجشنبه 25 مهر 1398
12:45
مجله دلتا

برای آشنایی با طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با مجله دلتا همراه باشید.
سالاد تبوله

سالاد تبوله یک سالاد عربی است که بیشتر آن را به عنوان یک سالاد لبنانی می‌شناسند. سالاد تبوله یکی از سالادهای محبوب در منطقه خاورمیانه و همچنین کشورهایی مانند یونان، مصر، لیبی و مراکش است. این سالاد در کشورهای ترکیه، سوریه و لبنان بسیار پرطرفدار است و معمولاً آن را با نان پیتا یا در کنار انواع غذا مصرف می‌کنند. سالاد تبوله مقوی و مغذی است و به دلیل کالری کمی که دارد، یک سالاد رژیمی و مناسب افرادی است که رژیم لاغری دارند.

مواد لازم:

  • بلغور گندم: یک فنجان
  • آب جوش: یک و نیم فنجان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی: 4 عدد
  • خیار: 4 عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  • جعفری خرد شده: یک فنجان
  • پیاز قرمز: 2 عدد
  • لیموترش: یک عدد
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری

سالاد تبوله

طرز تهیه:

بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در این حالت بماند. سپس آن را آبکش کنید. پس از آبکش کردن، بلغور را در قابلمه در آب در حال جوش بریزید تا بپزد. وقتی پخت، دوباره آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را چهارگوش خرد کرده و کنار بگذارید. چون اندازه های خیارها متفاوت است، بهتر است خیار خرد شده به اندازه یک پیمانه باشد.

در یک کاسه بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه‌ای قرمز، جعفری و پیاز را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. روغن‌زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد مواد بروند.

از سالاد بچشید و طبق ذائقه مزه‌دار کنید. در صورت تمایل می‌توانید از چشنی های دلخواه استفاده کنید. سالاد تبوله را می‌توان بلافاصله سرو کرد. ولی بهتر است کمی در یخچال بماند تا خنک شود، سپس آن را مصرف کرد.

سالاد تبوله را می‌توانید روی برگ مو یا کاهو بریزید و با لیموترش یا برگ نعناع سرو کنید.

طرز تهیه سالاد تبوله

نکات:

در صورت تمایل می‌توانید نصف فنجان دانه انار به سالاد تبوله بیفزایید که آن را خوشمزه تر می‌کند.

میتوانید به جای پختن بلغور گندم، آن را 4 ساعت خیس کنید. چون بلغور قبلاً نیم‌پخته و خشک شده است.

سالاد تبوله یک وعده غذای کامل و مقوی است، اما در صورت تمایل می‌توانید تخم‌مرغ آب‌پز یا تکه‌های سینه مرغ یا گوشت گریل یا میگو به آن اضافه کنید.

افزودن مقداری پنیر فتا به سالاد تبوله، طعم آن را لذیذ‌تر می‌کند.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.


[ بازدید : 191 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]