صبحانه ای مقوی با نان موز
نان موز به سبب موادي كه دارد، باب طبع ما ايرانيها است و البته براي ما بيشتر در دستهبندي كيكها قرار ميگيرد. پيشنهاد ميشود حتماً اين نان خوشمزه را درست كنيد و از طعم آن لذت ببريد. اين نان هم گرم و هم سرد سرو ميشود. البته سرد شدۀ نان موز خيلي خوشمزهتر است، چون طعم و بوي موز لطيفتر شده است.
مواد لازم:
- موز رسيده: ۲ عدد
- آرد سفيد: يك پيمانه
- شكر: نصف پيمانه
- تخممرغ: يك عدد
- كره: يكچهارم پيمانه
- بيكينگپودر: نصف قاشق مرباخوري
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
آرد، بيكينگپودر، نمك و وانيل را با هم مخلوط كنيد.
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا به دماي محيط برسد. سپس به آن شكر افزوده و با همزن برقي بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
در كاسهاي ديگر تخممرغ را با چنگال بزنيد تا از لختي دربيايد.
سپس تخممرغ همزده را به مخلوط شكر و كره افزوده و با همزن بزنيد تا مايۀ نان يكدست شود.
موزها را پوست بگيريد و در كاسهاي با چنگال پوره كنيد.
پورۀ موز را به مواد بيفزاييد و با قاشق يا ليسك هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
مايه را به مخلوط ٖآرد اضافه كرده و با قاشق فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد. دقت كنيد كه زياد هم نزنيد، چون باعث سقت شدن نان ميشود.
كف يك قالب مستطيلي را چرب كرده و در آن كاغذ روغني بيندازيد. البته از هر قالبي به شكل دلخواه ميتوانيد استفاده كنيد و لزوماً نبايد مستطيلي باشد.
مايۀ آماده شده را در قالب ريخته و سطح آن را صاف كنيد.
قالب را حدود ۳۰ تا ۴۰ دقيقه در فر گرم شده بگذاريد تا نان پف كند و كامل بپزد. در آخر ميتوانيد براي كمتر از ۵ دقيقه، گريل را روشن كنيد تا سطح نان برشته و طلايي شود.
در صورت تمايل ميتوانيد خرما يا گردو در مايۀ اين نان بريزيد.
[ بازدید : 177 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]