املت جانانه به شیوه قهوه خانه ای
مواد لازم:
- تخممرغ: ۴ عدد
- گوجهفرنگي: ۸ عدد
- كره: ۵۰ گرم
- شنبليلۀ تازه: يك قاشق غذاخوري
- آويشن: نصف قاشق چايخوري
- نمك، فلفل و زدرچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
براي تهيۀ يك املت گوجهفرنگي حرفهاي حتماً بايد گوجهفرنگيها را پس از شستن بلانچ كنيد. براي اين كار پس از جوش آوردن آب در يك قابلمه، گوجهفرنگيها را 2 تا 3 دقيقه در آب جوش بگذاريد. سپس بلافاصله آنها را در يك كاسه يخ بگذاريد تا پوست آنها به راحتي كنده شود.
براي درست كردن يك املت گوجهفرنگي حرفهاي، بههيچوجه نبايد گوجهفرنگي با پوست باشد. پس از پوست گرفتن، گوجهفرنگيها را ريز و نگيني خرد كنيد.
گوجهفرنگيها را در يك تابۀ بزرگ و نچسب بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب گوجهفرنگي گرفته و نرم شود.
از همان ابتداي پخت گوجهها، شنبليله را بيفزاييد تا مزۀ خامي آن گرفته شود. در حين پختن گوجهفرنگي و شنبليله، مرتب آنها را هم بزنيد تا ته نگيرد.
كمي مانده به تمام شدن آب گوجهفرنگي، زردچوبه را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به خورد گوجهفرنگي و شنبليله برود.
وقتي آب گوجهفرنگي كاملاً كشيده شد، كره را بيفزاييد. سپس تخممرغها را در تابه بشكنيد.
بلافاصله پس از افزودن تخممرغ شروع به هم زدن نكنيد. چند ثانيه صبر كنيد تا تخممرغها كمي خودشان را بگيرند. سپس شروع به هم زدن كنيد.
در اين مرحله نمك بيفزاييد و پس از سرخ شدن تخممرغها، روي املت كمي فلفل سياه و آويشن بپاشيد.
نكات طلايي:
اگر طعم پياز داغ را در املت ميپسنديد، پس از كشيده شدن آب گوجهفرنگي مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد.
براي درست كردن يك املت گوجهفرنگي حرفهاي و خوشمزه بهتر است به املت رب نزنيد.
اگر فرصت بلانچ كردن گوجهفرنگيها را نداريد، آنها را رنده يا در مخلوطكن پوره كنيد.
اگر دوست داريد تخممرغها در املت بهصورت درسته باشند، بهجاي هم زدن، در تابه را بگذاريد.
اگر احساس كرديد به مقدار بيشتري كره يا روغن نياز داريد، قبل از افزودن تخممرغها در تابه بريزيد.
اگر ميخواهيد تخممرغها را در املت هم بزنيد، بههيچوجه در تابه را نبنديد.
[ بازدید : 157 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]