خاویار بادمجان ؛ خوراک رژیمی روسی
بادمجان را به هر شكلي كه طبخ كنيد، عالي است. خاويار بادمجان از غذاهايي است كه عليرغم سادگي، بسيار خوشمزه و لذيذ است و معمولاً بهصورت كنسرو خريداري ميشود. اما در منزل بهراحتي ميتوانيد خوراك خاويار بادمجان را با همان كيفيت و ظاهر كنسروي و كارخانهاي، اما سالمتر و طبيعيتر درست كنيد.
مواد لازم:
- بادمجان: ۴ عدد
- پياز: ۲ عدد
- رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
- گوجهفرنگي: ۳ عدد
طرز تهيه:
بادمجانها را روي منقل يا دستگاه گريل يا داخل فر كبابي كنيد. بادمجان شيرين و تازه رنگ براقي دارد و كم تخم است و بهترين گزينه براي درست كردن خوراك خاويار بادمجان است.
براي اينكه پوست بادمجان كبابي بهراحتي جدا شود، وقتي پوست بادمجان روي حرارت كاملاً سوخت و گوشت آن نرم شد، زير شير آب سرد بگيريد. پس از گرفتن پوست بادمجان، آنها را ساطوري خرد كنيد.
گوجهفرنگيها و پيازها را هم ريز و ساطوري خرد كنيد.
پيازهاي خرد شده را در روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شوند. سپس به آنها زردچوبه و گوجهفرنگي خرد شده را افزوده، بگذاريد آب گوجهفرنگي خوب كشيده و سرخ شود.
رب گوجهفرنگي را در تابهاي جداگانه با كمي روغن تفت دهيد. وقتي خامي رب گرفته شد، آن را به مخلوط پياز و گوجه بيفزاييد.
بادمجانهاي خرد شده را زماني اضافه كنيد كه آب گوجهفرنگي كشيده شده باشد.
نمك و فلفل خوراك را اندازه كرده و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. حدود ۵ تا 10 دقيقه زمان بدهيد تا خوراك روي حرارت ملايم جا بيفتد و طعم بگيرد.
خوراك خاويار بادمجان بايد تند و تيز باشد، اما ميزان تندي آن به ذائقۀ شما بستگي دارد.
در آخر كمي آبليمو يا آب ليموترش تازه به خوراك بيفزاييد تا لذيذتر شود.
نكات مهم:
يك روش ديگر تهيۀ خاويار بادمجان اين است كه بادمجان كبابي و گوجهفرنگي خام و خرد شده را در چرخگوشت يا غذاساز بريزيد. سپس به پيازهاي تفت داده شده افزوده، بگذاريد آب گوجهفرنگي خوب كشيده شود. رب گوجهفرنگي را هم كه جداگانه سرخ كردهايد، به مواد فوق بيفزاييد.
افزودن سير و فلفلدلمهاي به اين خوراك با توجه به ذائقۀ شما اختياري است. اما در روش اصلي طبخ، اين دو را اضافه نميكنند.
خوراك خاويار بادمجان را با نان يا برنج سرو كنيد.
[ بازدید : 162 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]