بلال کبابی با 3 طعم متفاوت
بلال كبابي را در اماكن تفريحي ميتوان يافت. اما اگر در خانه هوس درست كردن بلال كرديد، حتماً اين 3 نوع مختلف را با چاشنيهاي بينظير امتحان كنيد. اين بلالهاي كبابي در فر تهيه ميشوند و هر كدام طعم و مزۀ خاص و جالبي دارند.
مواد لازم طعم ايتاليايي:
- روغنزيتون: يك قاشق غذاخوري
- خمير آنچوي: نصف قاشق چايخوري
- سير رنده شده: نصف قاشق چايخوري
- فلفلسياه: ۳ قاشق غذاخوري
- سس گوجهفرنگي به ميزان لازم
- پنير پيتزاي رنده شده به ميزان لازم
مواد لازم طعم چيني:
- روغنكنجد: يك قاشق غذاخوري
- سير خرد شده: نصف قاشق چايخوري
- سس سويا: ۲ قاشق چايخوري
- سس گوجهفرنگي: نصف قاشق چايخوري
- شكر: نصف قاشق چايخوري
مواد لازم طعم مكزيكي:
- كره به ميزان لازم
- سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
- گشنيز خرد شده به ميزان لازم
- نمك و فلفلسياه: يك قاشق غذاخوري
- پنير پارمزان: يك قاشق چايخوري
- پودر چيلي: يك قاشق چايخوري
- پاپريكا: نصف قاشق چايخوري
- سير خرد شده: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه:
براي هر كدام از طعمها، همۀ مواد را با هم در كاسهاي مخلوط كنيد. سپس با استفاده از قلممو، از مواد روي بلالها بماليد.
بلالها را در سيني فر چيده و ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد.
بلالهاي كبابي را در ظرف سرو بچينيد. روي بلال ايتاليايي جعفري خرد شده و روي بلال چيني پياز خرد شده بريزيد. روي بلال مكزيكي هم يك قاچ ليموترش تازه بگذاريد.
نكات كباب كردن بلال:
براي چهار تا شش عدد بلال، يكچهارم فنجان نمك را در4 ليتر آب ميريزيم. در اين محلول ميتوان از فلفل يا سير خرد شده و ساير ادويهجات ديگر بهدلخواه استفاده كرد.
بلال را حدود يك ساعت در اين محلول ميگذاريم تا ذرت طعم و مزۀ مواد را بگيرد.
ذرت را از محلول بيرون آورده و روي پارچۀ تميز ميگذاريم تا خشك شود. سپس روي آنها از سسهاي مختلف كه درست كردهايم، ماليده و كباب ميكنيم.
[ بازدید : 163 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]