توپک سیب زمینی و گوشت ؛ خوش طعم و دلچسب
با سيب زميني، غذاهاي گوناگون و متنوعي ميتوان آماده كرد. يكي از اين غذاهاي بسيار لذيذ، توپك سيب زميني سوخاري با گوشت است. اين فينگرفود خوشمزه و مقوي را براي مهمانيها و دورهميهاي دوستانه درست كنيد و لذت ببريد. همچنين اين غذا گزينۀ مناسبي براي يك ميانوعدۀ كامل است.
مواد لازم:
- سيبزميني: 200 گرم
- كرۀ آبشده در دماي محيط: ۲ قاشق غذاخوري
- شير: نصف فنجان
- گوشت چرخكرده: 100 گرم
- پنير چدار رنده شده: سهچهارم فنجان
- تخممرغ: يك عدد
- موسير خردشده: ۲ قاشق غذاخوري
- روغن مايع: ۴ فنجان
- آرد سوخاري: يك و نيم فنجان
طرز تهيه:
پوست سيب زميني را خوب بشوييد و بگذاريد بپزد. اگر سيب زميني بدون پوست پخته شود، مزۀ آب ميگيرد و بافت آن از هم ميپاشد.
پس از پختن سيب زميني، پوست آن را بگيريد و با گوشتكوب له كنيد.
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا به دماي محيط برسد و آب شود.
سيب زميني له شده را با شير و كره مخلوط كرده، روي حرارت ملايم بگذاريد تا كاملاً به خورد هم بروند. سپس از روي حرارت برداريد تا خنك شود.
گوشت را با مقداري روغن و حرارت پايين، كمي تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود و تغيير رنگ دهد.
در يك كاسۀ بزرگ، مخلوط سيب زميني و كره و شير، پنير چدار رنده شده، تخم مرغ، موسير ريز خرد شده و گوشت تفت داده را مخلوط كنيد و هم بزنيد تا كاملاً يكدست شوند.
حالا از مواد توپكهاي كوچك به اندازۀ گردو درست كنيد.
توپكها را در آرد سوخاري بغلتانيد تا كاملاً به آرد آغشته شوند. سپس در ظرفي مناسب حدود يك ربع به آنها استراحت دهيد.
روغن را در تابۀ گودي گرم كنيد. توپكها را يكييكي در تابه بگذاريد تا سرخ و طلايي شوند. سپس روي حولۀ كاغذي بگذاريد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.
توپكهاي زيبا و خوشمزه را با موسير خرد شده تزيين كنيد. اين غذا را گرم سرو كنيد.
[ بازدید : 170 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]