ساندویچ فرانسیسکو چیست ؟
ساندويچ فرانسيسكو نوعي ساندويچ است كه در دنيا طرفداران زيادي دارد. اين ساندويچ در برخي كافهها و رستورانهاي ايران هم سرو ميشود. ساندويچ فرانسيسكو درواقع نوعي ساندويچ مرغ و قارچ است كه با مواد ديگر مخلوط شده و يك ساندويچ عالي و بينظير ميشود.
مواد لازم:
- نان باگت: 4 عدد
- پياز: يك عدد
- قارچ: 10 عدد
- سينۀ مرغ: 500 گرم
- پنير موزارلا رنده شده: يك پيمانه
- پنير چدار رنده شده: يك پيمانه
- ذرت شيرين: يك پيمانه
- كاهوي خرد شده: يك پيمانه
- سس مايونز: نصف پيمانه
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوري
- روغن: 6 قاشق غذاخوري
- سوياسس: 4 قاشق غذاخوري
- پودر سير: نصف قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينۀ مرغ را ميپزيم و پس از پخت خرد كرده و كنار ميگذاريم.
در كاسهاي بزرگ و گود سوياسس، پودر سير، نمك و فلفل، ذرت پخته شده و سينۀ مرغ خرد شده را ريخته و با هم مخلوط ميكنيم تا مواد به خورد هم بروند. سپس روي كاسه سلفون ميكشيم و آن را يك ساعت در يخچال ميگذاريم.
در ظرف ديگري سس مايونز و سس خردل را خوب با هم مخلوط ميكنيم.
قارچ را ورقهاي و پياز را خلالي خرد ميكنيم. در تابهاي مقداري روغن ريخته و پياز خلالي را در آن تفت ميدهيم. وقتي پياز سبك و طلايي شد، قارچهاي ورقهاي را به آن افزوده و تفت دادن را پنج دقيقه ادامه ميدهيم.
مرغ مزهدار شده را از يخچال بيرون آورده و با پياز و قارچ مخلوط ميكنيم.
پنير چدار و پنير موزارلا را رنده ميكنيم. نانهاي باگت را باز كرده و پنيرها را در آنها ميريزيم. سپس نانها را حدود 20 ثانيه در مايكروويو ميگذاريم تا پنيرها آب شوند.
داخل نانها را به مخلوط سس مايونز و خردل آغشته كرده و تكههاي كاهو را روي آن ميريزيم. در آخر مخلوط مرغ و قارچ را در نان ميگذاريم.
وقتي باگتها كاملاً با مواد پر شدند، ساندويچ آماده است. آنها را به دلخواه برش زده و سرو ميكنيم.
در صورت تمايل ميتوانيد اين ساندويچ را بهجاي نان باگت با نان تست تهيه كنيد.
[ بازدید : 184 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]