خورشت پاییزی به و آلو

يکشنبه 7 مهر 1398
14:43
مجله دلتا

به از ميوه‌هاي پرخاصيت پاييزي است كه با آن خورشت، مربا و انواع دسرها را مي‌توان درست كرد.
خورشت

خورشت به و آلو خورشتي خوش‌طعم و ملس است كه خاصيت زيادي دارد. چون به فقط در فصل پاييز در دسترس است، اين خورشت، يك خورشت پاييزي است. پس در اين فصل از خورشت به و آلو غافل نشويد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم:

  • گوشت خورشتي: 350 گرم
  • به: 2 عدد
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • لپه: يك‌سوم پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • شكر: يك قاشق سوپ‌خوري
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق سوپ‌خوري
  • زعفران ساييده شده: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

خورشت

لپه را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن گرفته شود.

به را خوب بشوييد و پس از پوست‌ گرفتن، به‌صورت هلالي برش بزنيد.

در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و برش‌هاي به‌ را در آن سرخ كنيد. پس از اينكه به تغيير رنگ داد و نرم شد، تابه را كنار بگذاريد.

آلو بخارا را بشوييد و حدود 2 ساعت در آب خيس كنيد.

پياز را خلالي خرد كنيد. در قابلمه‌ مقداري روغن بريزيد و پياز خلالي را در آن سرخ كنيد. سپس مقداري نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنيد.

لپه را آبكش كنيد. آن را با گوشت به پيازداغ افزوده و خوب تفت دهيد. وقتي مواد خوب با هم مخلوط شدند، زعفران را بيفزاييد.

در قابلمه مقداري آب جوش بريزيد. در قابلمه را بگذاريد تا خورشت با حرارت ملايم بپزد. پس از گذشت يك ساعت، آلو بخاراي خيس‌ خورده را در خورشت بريزيد.

به سرخ شده را با شكر مخلوط و وقتي گوشت پخت، آن را به خورشت اضافه كنيد.

رب را در تابۀ كوچكي با كمي روغن تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس آن را در خورشت بريزيد. بگذاريد خورشت يك ربع ديگر بجوشد تا آماده شود.

نكات:

خورشت

مي‌توانيد به را با پوست هم برش بزنيد. براي اين كار پوست به را خوب و بادقت بشوييد.

با توجه به اينكه آلو طعم‌دهندۀ اين غذا است، ميزان آن را بنا به ذائقه‌ مي‌توانيد كم يا زياد كنيد.

مي‌توانيد آلو را جداگانه بپزيد و سپس به خورشت اضافه كنيد. ولي پختن گوشت با آلو، باعث طعم‌دارشدن بيشتر خورشت مي‌شود.

مقدار شكر هم بستگي به ذائقۀ شما دارد. اگر به‌ ترش‌مزه‌ است، مقدار شكر را بيشتر كنيد.


[ بازدید : 206 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]