کرپ مرغ پنیری ؛ لقمه دانش آموزی
انواع كرپ گزينۀ مناسبي براي صبحانه و ميانوعده بهويژه براي دانشآموزان است.
با شروع فصل پاييز و بازگشايي مدارس، بهتر است دانشآموزان خوراكيها و ميانوعدههاي مفيد و مغذي مصرف كنند. يكي از اين خوراكيها انواع كرپ است كه ميتوانيد با هر موادي كه دوست داريد، آن را پر كنيد. در اين مطلب طرز تهيۀ كرپ مرغ پنيري آمده كه بسيار خوشمزه است و درست كردن آن زمان زيادي نميخواهد. البته بهتر است اين لقمههاي لذيذ را از شب قبل آماده كنيد.
مواد لازم كرپ:
- شير: 2 ليوان
- تخممرغ: 2 عدد
- آرد: يك ليوان
- نمك: يك قاشق مرباخوري
مواد لازم داخل كرپ:
- پياز: يك عدد
- سينۀ مرغ: يك عدد
- پنير پيتزا به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- جعفري خردشده به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا مواد مياني را آماده ميكنيم. براي اين كار سينۀ مرغ را ميپزيم و پس از پختن ريشريش ميكنيم.
پياز را نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت ميدهيم تا نرم و طلايي شود. نمك، فلفل، جعفري خرد شده و مرغ را به آن افزوده و با هم مخلوط ميكنيم.
وقتي مواد خوب با هم مخلوط شدند، از روي حرارت برميداريم و با مقداري پنيرپيتزاي رنده شده مخلوط ميكنيم. مواد آماده شده را كنار ميگذاريم.
براي آماده كردن كرپ، تخممرغها را باهمزن ميزنيم تا يكدست شوند. آرد را الك ميكنيم. سپس شير، نمك و آرد را اضافه ميكنيم. مواد را مرتب هم ميزنيم تا يكدست شوند. اگر يكدست نشد، از صافي رد ميكنيم.
از مايۀ آماده شده يك ملاقه برميداريم و در تابۀ نچسب ميريزيم. مقدار كمي روغن هم در تابه ميريزيم. حرارت بايد كم باشد، وگرنه كرپ زود ميسوزد يا خشك ميشود.
وقتي يك طرف طلايي شد، آن را بهآرامي برميداريم و طرف ديگر را سرخ ميكنيم تا طلايي شود.
حالا از مواد آماده شده در كرپها ميريزم و آنها را رول ميكنيم. سپس با كمي روغن سرخ ميكنيم. به همين راحتي كرپ مرغ پنيري آمادۀ مصرف است.
در صورت تمايل ميتوانيد رول كرپ را بهجاي سرخ كردن در روغن، در فر گريل كنيد.
[ بازدید : 164 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]