طرز تهیه کیک کشمشی خانگی ، در فر و قابلمه

سه شنبه 5 مرداد 1400
15:17
مجله دلتا

کیک کشمشی نرم و پف‌پفی یکی از کیک‌های نوستالژیک دوران کودکی اکثر ما و خوراکی زنگ تفریح در مدرسه بود.
کیک کشمشی

پخت کیک کشمشی و انواع آن در فر یا در قابلمه از قدیم مرسوم بوده‌اند. اما چگونه می‌توانید این کیک خوشمزه را درست کنید تا از سلامت آن مطمئن باشید؟ طرز تهیه کیک کشمشی خوش‌طعم و عطر را در ادامه این مطلب با مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه کیک کشمشی در فر

مواد لازم

  • تخم‌مرغ ۵ عدد
  • آرد ۲ و نیم لیوان
  • شکر یک و نیم لیوان
  • کشمش پلویی ۱/۲ لیوان
  • شیر یک لیوان
  • روغن مایع ۳/۴ لیوان
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله اول

برای درست کردن این کیک اسفنجی خوشمزه ابتدا کشمش‌ها را در ظرفی بریزید و بگذارید خیس بخورد. پس از گذشت یک ساعت، کشمش‌ها را آب بکشید. ۲ قاشق آرد را الک کنید و پس از خشک شدن کشمش‌ها، آرد را با کشمش مخلوط‌ کنید.

مرحله دوم

تخم‌مرغ‌ها را بیرون می‌گذاریم تا به دمای محیط برسند. سپس زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده‌ها را در ظرفی دیگر هم‌ بزنید. سپس نیمی از شکر را به زرده‌ها اضافه کنید و آن‌قدر هم‌ بزنید تا دانه‌های شکر با زرده ترکیب شوند. بهتر است با همزن برقی در دور متوسط این کار را انجام دهید. پس از ترکیب شدن مواد، وانیل را اضافه کنید. سپس بیشتر از دفعه پیش هم‌ بزنید تا مواد کش‌دار شوند.

مرحله سوم

پس از غلیظ‌ شدن مواد، شیر و روغن را اضافه کنید. بهتر است شیر ولرم باشد. بعد از کمی هم‌ زدن مواد، در ظرفی دیگر بیکینگ‌پودر را با آرد مخلوط‌ کنید و مواد را الک کنید. ۳ بار باید آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید. سپس به‌تدریج، مواد الک شده را به ظرف قبلی اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن، هم‌ بزنید.

مرحله چهارم

سپس سفیده‌ها را در ظرفی دیگر، هم‌ بزنید و نیمه دیگر شکر را به آن اضافه کنید. باید سفیده و شکر را انقدر هم‌ بزنید که پف کند. سپس این مواد را به مواد اصلی اضافه کنید و کمی به‌صورت دورانی هم‌ بزنید. سپس کشمش‌ها را در مواد کیک بریزید؛ ولی زیاد هم‌ نزنید.

مرحله پنجم

مایه کیک را در قالب چرب‌ شده موردنظر بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. پس از گذشت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه، کیک شما آماده است.

طرز تهیه کیک کشمشی بدون فر و در قابلمه

مواد لازم

  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • شیر یک لیوان
  • شکر یک لیوان
  • روغن مایع ۳/۴ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
  • کشمش به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را باهم ترکیب کنید و حداقل ۵ دقیقه خوب هم‌ بزنید. سپس شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و در حدود ۳۰ ثانیه هم‌ بزنید. سپس مثل دستور قبلی، آرد و بیکینگ‌پودر را باهم ترکیب کنید و ۳ بار الک کنید. مواد الک شده را به‌تدریج به ظرف قبلی اضافه کنید و خوب هم‌ بزنید.

مرحله دوم

در قالب موردنظر، مواد را بریزید. سپس کشمش را روی خمیر بپاشید. می‌توانید برای خوش‌طعم و خوشمزه شدن، کیک کشمشی و گردویی داشته باشید، پس تکه‌ها گردو را نیز روی مواد بریزید. سپس قالب را در قابلمه‌ای بزرگ قرار دهید و به مقدار خیلی کم، کف قابلمه آب بریزید.

مرحله سوم

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید کیک بپزد. شعله گاز را کم کنید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کیک مغزپخت شود. می‌توانید برای اطمینان از مغزپخت شدن کیک، از دم‌کنی استفاده کنید.

البته برای این دستور، می‌توانید بدون قالب عمل کنید. یعنی در قابلمه نچسب موردنظر، کمی روغن بریزید و مواد را داخل آن بریزید، و روی قابلمه دم‌کنی بگذارید تا کیک خوب بپزد. نوش جان!

کیک

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه چیز کیک نیویورکی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 32 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]