تهیه نان سیر در 30 دقیقه
نان سير نوعي فست فود و پيشغذاي خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد و بهراحتي در منزل آماده ميشود. اين نان با وجود مواد سادهاي كه دارد، بسيار خوشطعم و لذيذ است و حتي گياهخواران هم آن را ميپسندند.
مواد لازم:
- نان تست: ۱۰ عدد
- كرۀ آب شده: ۵ قاشق غذاخوري
- روغنزيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- سير: ۳ حبه
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پنير پيتزا به ميزان لازم
طرز تهيه:
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
كره را با حرارت ملايم آب كنيد. نانهاي تست را به اندازۀ دلخواه برش بزنيد.
كرۀ آب شده، روغنزيتون، سير له شده، آويشن، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. وقتي كه مواد خوب مخلوط و يكدست شدند، آن را روي نانهاي تست بماليد.
سيني فر را با مقداري روغن چرب كنيد و نانها را در آن بچينيد. ۵ دقيقه براي آماده شدن نان سير كافي است. رنگ نان بايد طلايي باشد و قهوهاي نشود.
پس از ۵ دقيقه پنير پيتزاي رنده شده را روي نانها بريزيد و حدود 3 دقيقه زمان بدهيد تا پنير روي نان آب شود. پس از اينكه پنير كمي طلايي شد، سيني را از فر بيرون بياوريد.
نان سير را بايد بهصورت گرم و در صورت تمايل با انواع سس يا ديپ سرو كنيد.
نكات مهم:
براي درست كردن نان سير از نان باگت هم ميتوانيد استفاده كنيد. در اين صورت باگتها را با ضخامت ۲ تا 3 سانت برش بزنيد و مواد را روي آن بريزيد.
بهجاي آويشن ميتوانيد از جعفري تازه استفاده كنيد.
مقدار سير را ميتوانيد نسبت به ذائقۀ خود كم و زياد كنيد.
ميتوانيد مواد را روي خمير پيتزا بريزيد و نان سير را بهصورت پيتزا درست كنيد.
اگر فر نداريد نان سير را در تابه درست كنيد. براي اين كار كف تابه را كمي چرب كنيد و نانها را در آن بچينيد. سپس در تابه را ببنديد تا پنير روي نان آب و زير نان هم برشته و طلايي شود.
در صورت تمايل يك قاشق مرباخوري ترۀ خرد شده روي نان سير بريزيد.
[ بازدید : 175 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]