پوزراسکی ؛ کتلت روسی
چهارشنبه 10 مهر 1398
10:58
[ ]
كتلت يا شامي يكي از غذاهايي است كه در تمام دنيا طرفدار دارد و در كشورهاي مختلف به شيوههاي گوناگون طبخ ميشود.
پوزراسكي نوعي كتلت روسي معروف و از غذاهاي سنتي اين كشور است. اين كتلت روسي برخلاف اسمش، مواد سادهاي دارد و بهآساني ميتوان آن را درست كرد. اصل پوزراسكي با مرغ است. ولي در صورت تمايل با گوشت گوساله هم ميتوان آماده كرد.
مواد لازم:
- مرغ: 500 گرم
- نان باگت: ۹ تكه
- كره: 50 گرم
- خامه: يكسوم فنجان
- پياز: يك عدد
- پنير موزارلا به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
نان را بهصورت مكعبهاي خيلي كوچك برش دهيد. سپس آنها را در فر بگذاريد تا كمي قهوهاي شوند.
نانها را با خامه مخلوط كنيد تا نرم شوند.
كرۀ سرد را روي تخته بگذاريد و بهصورت مكعبهاي كوچك برش دهيد. سپس آنها را 20 دقيقه در فريزر بگذاريد.
پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا سبك و شفاف شود. نيازي به طلايي شدن پياز نيست.
مرغ را هم بهصورت مكعبهاي خيلي ريز برش بزنيد. بهتر است از سينه يا فيلۀ مرغ استفاده شود.
توجه داشته باشيد كه مرغ بايد خام باشد.
در كاسهاي گود مرغ، پياز تفت داده شده، نان خيس شده، مكعبهاي كرۀ يخ زده، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
دستتان را كمي مرطوب كنيد. بهاندازۀ يك نارنگي از مايه برداريد و در دست صاف كنيد. سپس داخل آن يك تكه پنير موزارلا گذاشته و آن را بپيچيد.
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
در تابهاي مقداري روغن گرم كنيد. سپس كتلتها را در آن سرخ كنيد تا هر دو طرف كتلتها كمي طلايي شوند. كتلتهاي سرخ شده را در ظرف مناسب فر بگذاريد. روي ظرف را با فويل بپوشانيد. حدود ۳۰ دقيقه زمان دهيد تا مواد كتلت كاملاً پخته شوند.
پس از گذشت اين زمان پوزارسكي آماده است. آن را در ظرف بچينيد و در صورت تمايل با انواع سبزيجات خام يا پخته، پورۀ سيبزميني و انواع سس سرو كنيد.
[ بازدید : 166 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]