خورشت تره فرنگی با گوشت، با طعمی به یاد ماندنی

يکشنبه 14 شهريور 1400
16:23
مجله دلتا

تره فرنگی به خاطر خواص خوبی که دارد از زمان رومی‌ها و یونانی‌ها استفاده می‌شده، زیرا هضم بسیار راحتی دارد و خواب شبانه را بهبود می‌بخشد و دارای آهن و کلسیم و منیزیم است و برای مبارزه با عفونت‌ها بسیار مفید است.
خورشت تره فرنگی

خورشت تره فرنگی یکی از انواع خورشت‌ها است که با تره فرنگی تهیه می‌شود و این خورشت را می‌توانید همانند دیگر خورشت‌ها با گوشت یا مرغ نیز تهیه کنید و بسیار خوشمزه است. مزه تره فرنگی بین پیاز و سیر است و می‌توانید انواع خورشت‌ها و سوپ‌ها را با آن تهیه کنید. امروز در مجله دلتا خورشت تره فرنگی با گوشت و نعناع را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت خوشمزه

  • گوشت خورشتی ۳۵۰ گرم
  • تره فرنگی ۲ عدد
  • جعفری سرخ شده ۱۵۰ گرم
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذا‌خوری
  • پیاز یک عدد
  • آب‌غوره یا آبلیمو یا لیمو عمانی به مقدار لازم
  • رب یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت تره فرنگی با گوشت و نعناع

مرحله اول: آماده سازی جعفری و نعناع

ابتدا جعفری را پاک کنید و مانند قورمه سبزی ریز خرد کنید سپس داخل روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا سرخ شود. در انتها نعناع خشک را نیز به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: آماده سازی تره فرنگی

تره فرنگی‌ها را بشویید و به صورت حلقه یک سانتی برش بزنید سپس داخل کمی روغن تفت دهید و در انتها به مخلوط جعفری و نعناع فوق را اضافه کنید و بگذارید تا باقی مراحل را انجام دهید.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز و گوشت

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به‌همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کنید و ادویه‌ها را بریزید و کمی گوشت را سرخ کنید سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس مخلوط جعفری و تره فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و بعد کمی آب روی مواد بریزید.

مرحله چهارم: پخت خورشت تره فرنگی

در ادامه بگذارید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود در نیم ساعت انتهای پخت، لیموعمانی‌ها را از قبل به دو نیم کنید و هسته لیمو را خارج کنید سپس داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود و به خورشت به همراه کمی نمک اضافه کنید و بعد از جا افتادن خورشت به همراه پلو میل کنید. نوش جان!

نکات کلیدی

  • می‌توانید از آب لیموترش یا آب‌غوره یا رب لیمو نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید از نعناع تازه نیز استفاده کنید.
  • به‌جای گوشت از مرغ نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • اگر در منزل ادویه خورشتی در دسترس دارید می‌توانید اضافه کنید.
  • می‌توانید گوشت رو حذف کنید و لوبیا چیتی یا پنیر کورد یا توفو سرخ شده بریزید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پلو بریانی هندی؛ غذایی لذیذ را مطالعه کنید.


[ بازدید : 23 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]