شروع روزی پرنشاط با املت اسپانیایی
املت اسپانيايي يك املت مغذي و پرانرژي است كه بسيار خوشمزه و خوشطعم است. اين املت با سسي بهنام رومسكو سرو ميشود كه باعث شده املت اسپانيايي خاص و منحصربهفرد شود.
مواد لازم املت:
- تخممرغ: ۵ عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پيازچه: يك عدد
- پنير مانچگو خرد شده: نصف ليوان
- گوشت گوساله يا ژامبون گوشت: ۳ ورق
مواد لازم سس رومسكو:
- فندق: يكچهارم ليوان
- روغنزيتون: يكسوم ليوان
- بادام بو داده: يكچهارم ليوان
- نان تست: ۴ برش
- سير: ۲ حبه
- فلفل قرمز: نصف قاشق چايخوري
- گوجهفرنگي خرد شده: 2 پيمانه
- سركه: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه سس رومسكو:
فندقها را در سيني فر ريخته و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا طلايي شوند.
نانهاي تست را مكعبي برش بزنيد. سير را ريز رنده كنيد.
روغنزيتون را در تابهاي بريزيد و روي حرارت متوسط بگذاريد. فندق، بادام، نان خرد شده، سير رنده شده و فلفل قرمز را به آن افزوده، حدود ۳ دقيقه هم بزنيد تا طلايي شوند. سپس از روي حرارت برداريد تا خنك شوند. مخلوط مواد را پس از خنك شدن در غذاساز خرد كنيد.
گوجهفرنگي ريز خرد شده، سركه و نمك را به مواد بيفزاييد و مخلوط كنيد تا يكدست شوند. اگر غلظت سس زياد بود، ميتوانيد كمي آب به آن اضافه كنيد. در آخر بنا به ذائقه، نمك و فلفل به سس بيفزاييد.
طرز تهيه املت:
پيازچه را ريز خرد كنيد. تخممرغها را با نمك و پيازچه هم بزنيد.
در تابۀ نچسبي مقدار كمي روغن ريخته و روي حرارت متوسط بگذاريد. تخممرغ را در تابه ريخته و ۳ دقيقه زمان دهيد تا خودش را بگيرد. روي آن پنير بريزيد.
سپس روي نيمي از آن برشهاي گوشت يا ژامبون را چيده و يكچهارم ليوان سس روي آن بريزيد.
حدود ۳ دقيقه صبر كنيد تا پنير ذوب شود و تخممرغ كاملاً خودش را بگيرد. سپس نيمۀ خالي املت را روي ورقههاي گوشت و سس برگردانيد و با بقيۀ سس سرو كنيد.
[ بازدید : 166 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]