خورشت گیلانی ترش واش ؛ ترد و دلپسند

شنبه 13 مهر 1398
12:35
مجله دلتا

گيلان غذاهاي محلي بسيار زياد و متنوعي دارد كه خورشت ترش واش يكي از آن‌ها است.

خورشت ترش واش يك غذاي گيلاني بسيار خوش‌مزه است كه مانند ديگر غذاهاي اين خطه، معمولاً با كته سرو مي‌شود. در طبخ اين خورشت از سبزي محلي مخصوص ترش واش استفاده مي‌شود كه مي‌توانيد آن را از عطاري‌ تهيه كنيد. توصيه مي‌شود در پخت اين خورشت از ديگر سبزي‌ها استفاده نكنيد و آن را فقط با سبزي مخصوص ترش واش درست كنيد تا طعم اصيل آن حفظ شود.

مواد لازم:

  • سبزي ترش واش: ٢۵٠ گرم
  • مرغ: ٣ تكه
  • پياز: يك عدد
  • گوجه‌فرنگي: ۳ عدد
  • بادمجان: ۳ عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • آب‌غوره به ميزان لازم
  • سير به ميزان دل‌خواه

طرز تهيه:

خورشت

به تكه‌هاي مرغ نمك، فلفل و زردچوبه مي‌زنيم تا طعم بگيرند. سپس آن‌ها را در روغن سرخ كرده و كنار مي‌گذاريم.

پياز را نگيني خرد مي‌كنيم. آن را با كمي روغن تفت مي‌دهيم تا سبك و طلايي شود.

گوجه‌فرنگي‌ها را حدود 5 دقيقه در آب جوش مي‌اندازيم تا بتوانيم به‌راحتي پوست آن‌ها را جدا كنيم. پس از گذشت اين زمان، پوست آنها را گرفته و نگيني خرد مي‌كنيم.

گوجه‌فرنگي را به پيازداغ افزوده و با هم تفت مي‌دهيم. وقتي كاملاً با هم مخلوط شدند و رنگ گوجه تغيير كرد، رب و سبزي مخصوص ترش واش را اضافه كرده و چند دقيقه تفت مي‌دهيم.

سير را نگيني خرد كرده و تفت مي‌دهيم تا سرخ شود. مقدار سير در اين غذا سليقه‌اي است و بنا به ذائقه هر مقدار سير كه دوست داريد، استفاده كنيد.

سپس مرغ و سير سرخ شده را با كمي نمك به مواد مي‌افزاييم.

حدود نيم ليتر آب در خورشت ريخته، روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا خورشت جا بيفتد.

خورشت

بادمجان را پوست گرفته و كمي نمك به آن مي‌زنيم. يك ساعت كنار مي‌گذاريم تا تلخي بادمجان از بين برود. سپس آن را سرخ مي‌كنيم.

يك گوجه‌فرنگي هم حلقه‌اي خرد كرده و سرخ مي‌كنيم.

در ده دقيقۀ آخر پخت، مقداري آب‌غوره با بادمجان و گوجۀ سرخ شده به خورشت اضافه مي‌كنيم.

وقتي خورشت آماده شد، آن را با كته و انواع مخلفات مانند سيرترشي و زيتون‌پرورده سرو كنيد.


[ بازدید : 218 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]