اردور بادمجان، پیش غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده

دوشنبه 15 شهريور 1400
16:40
مجله دلتا

اردور بادمجان یک پیش غذای بسیار خوشمزه و راحت است که با بادمجان و مایه گوشتی تهیه می‌شود. شما می‌توانید اردور بادمجان را برای یک وعده غذایی مانند شام نیز تهیه کنید.
اردور بادمجان

اردور بادمجان یک غذای خوشمزه برای مهمانی و دورهمی است. شما می‌توانید با اسلایس زیتون و گوجه ظاهری زیبا به این غذای خوشمزه بدهید. این غذا طرز تهیه راحتی دارد و می‌توانید به آسانی این اردور بادمجان را در منزل تهیه کنید. امروز در مجله دلتا اردور بادمجان با گوشت چرخ کرده، قارچ و پنیر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اردور بادمجان ورقه‌ای با قارچ

  • بادمجان ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • فلفل دلمه یک عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • رب یک قاشق غذا‌خوری
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اردور بادمجون با گوشت چرخ کرده، قارچ و پنیر

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و به صورت گرد به قطر یک و نیم سانت برش بزنید و برای گرفتن تلخی آن ورقه‌های بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه داخل محلول آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس خوب آبکش کنید تا نمک اضافی آن برود.

مرحله دوم: پخت بادمجان

در ادامه برای پخت بادمجان آن‌ها را داخل سینی فر قرار دهید (سینی فر را از قبل چرب کنید) و برای ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا بادمجان‌ها پخته و نرم شوند اگر فر ندارید می‌توانید با مقدار کمی روغن سرخ کنید.

مرحله سوم: تهیه مایه گوشتی

داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز نگینی شده را به همراه زردچوبه داخل تابه ریخته و تفت دهید تا پیاز سبک شود سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت داده در ادامه گوشت چرخ کرده و کمی فلفل سیاه و نمک و ادویه کاری زده و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس قارچ‌های اسلایس شده و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و تفت داده تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب را افزوده و کمی تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله چهارم: پخت اردور بادمجان

در ادامه روی هر بادمجان مقداری پنیر و مایه گوشتی بریزید و برای ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود سپس از فر خارج کنید و با برش گوجه فرنگی و کمی مجدد مایه گوشتی روی آن قرار دهید و تزئین کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه اردور بادمجان

  • افزودن قارچ و فلفل دلمه اختیاری است.
  • رب قابل حذف است.
  • اگر دوست دارید به صورت رژیمی این غذا را تهیه کنید پنیر را حذف کنید.
  • اگر بادمجان‌ها را سرخ می کنید بهتر است کمی ماست به آن بزنید تا روغن کمتری جذب کند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب جوجه کباب مکزیکی تند و خوشمزه را مطالعه کنید.


[ بازدید : 45 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]