نکات مهم برای کشدار شدن پنیر پیتزا

شنبه 16 بهمن 1400
13:16
مجله دلتا

حتما همه شما دوست دارید پیتزایی کشدار درست کنید و مثل یک سرآشپز حرفه‌ای هنر خود را نشان دهید، چون یکی از دلایل لذت‌بخش بودن خوردن پیتزا کشدار بودن آن است.
نکات مهم کشدار شدن پنیر پیتزا

پنیر یکی از محصولات لبنی است که در همه جا زیاد استفاده می‌شود. کودکان هم از طرفداران اصلی آن محسوب می‌شوند و البته مزه فوق‌العاده پنیر پیتزا در پیدا کردن این همه طرفدار بی‌علت نیست. با مجله دلتا همراه باشید تا نکات مهم کشدار شدن پنیر پیتزا را با هم بخوانیم.

نکات مهم کشدار شدن پنیر پیتزا

بیرون آوردن پنیر پیتزا از یخچال

پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. با این کار پیتزا پس از پخت بهتر کش می‌آید.

استفاده از مقدار زیاد پنیر پیتزا

پنیر پیتزا را روی سس بریزید. حجم این پنیر باید زیاد باشد تا کشدار شود. تا اندازه‌ای که ۹۰ درصد مقدار پنیر باید زیر مواد باشد و ۱۰ درصد دیگر روی مواد. می‌توانید از ترکیب پنیر گودا هم استفاده کنید.

دما و هنگام قرار دادن پیتزا داخل فر

چون نوع فر کاملا در میزان پخت پیتزا اثرگذار است و اگر پیتزای شما خوب درنیاید می‌توانید با کم و زیاد کردن دمای فر و مدت آن نقطه ذوب آن را با توجه به نوع فر خود به دست آورید و از آن به بعد دمای خود را روی همان تنظیم کنید، اما اغلب پنیر در فر ریلی استاندارد در دمای ۲۷۰ درجه و زمان ۷ دقیقه پخته می‌شود.

کشدار شدن پنیر پیتزا

اندازه رشته‌های پنیر پیتزا چقدر باشد؟

رشته‌های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می‌شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز می‌شود.

قرار دادن مواد روی پنیر پیتزا

روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید. این کار سبب می‌شود مواد از خمیر جدا نشود و پنیر هم بهتر باز شود.

موادی مانند گوجه فرنگی را که در لایه آخر قرار می‌دهیم خیلی نباشد و یا حلقه‌های بزرگ نگذارید، چرا که این کار مانع عبور حرارت می‌شود و پنیر به صورت یکسان باز نمی‌شود. امکان دارد قسمتی سوخته و قسمتی هنوز خام باشد و اگر گوجه و یا دیگر مواد تر زیاد باشد امکان دارد روی پیتزا آب بیندازد.

آب زدن روی پنیر پیتزا

قدری آب روی پنیر اسپری کنید این کار سبب می‌شود رطوبت پنیر قدری بیشتر شود و کش پنیر خود را بهتر نشان می‌دهد.

چه زمان پیتزا درست شده است؟

هنگامی که روی پنیر نقطه‌های ریز طلایی به وجود آورد و به اصطلاح گل بیندازد، پیتزای شما آماده است. یکی از نشانه‌های با کیفیت بودن پنیر پیتزا گل پنیر هست که نقطه‌های ریز طلایی یا قهوه‌ای روشن باشد.

برای درست کردن یک پیتزای خوشمزه پیتزا تابه ای را در مجله بخوانید.

کش آمدن پنیر پیتزا

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی را بخوانید.


[ بازدید : 123 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]