طرز تهیه گوجه پلو با مرغ بریان

يکشنبه 17 بهمن 1400
9:15
مجله دلتا

طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع و راحت تهیه می‌شود و ارزش غذایی خیلی بالایی دارد.
گوجه پلو با مرغ بریان

پلو گوجه با مرغ بریان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که‌ می‌توانید برای یک ناهار خوشمزه مجلسی یا شام آن را تهیه کنید. این پلو با پوره گوجه فرنگی و تکه‌های مرغ تهیه‌ می‌شود. شما‌ می‌توانید این غذای فوق‌العاده را در کنار ترشی یا سالاد دلخواه سرو کنید.‌ می‌توانید گوجه پلو را با گوشت یا به صورت گیاهی تهیه کنید اما طعم آن با مرغ بریان بسیار خوشمزه است. با مجله دلتا همراه باشید تا گوجه پلو با مرغ بریان را یاد بگیریم.

مواد لازم برای گوجه پلو با مرغ بریان

  • سینه و ران مرغ ۳ عدد
  • برنج ۳ پیمانه
  • گوجه‌ فرنگی ۵ عدد
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری، شوید، ریحان یک مشت
  • آب مرغ به مقدار لازم
  • پیاز ۲ عدد
  • کره و زعفران به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا سینه و ران مرغ را بشویید و با دستمال خشک کنید. داخل یک کاسه قرار دهید و کمی با ادویه و نمک و به دلخواه کمی روغن زیتون مزه‌دار کنید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شود. گوجه‌ها را هم پوست بگیرید.

گوجه پلو با مرغ

مرحله دوم

در ادامه مرغ مزه‌دارشده را با حلقه‌های یک عدد پیاز داخل سینی فر قرار دهید و بگذارید تا حسابی بپزد و طلایی شود. در حین پخت حتما از مخلوط کره و زعفران آب‌شده روی مرغ بزنید تا خشک نشود. دما را برای فرهای گازی روی ۱۸۰ و فر‌های برقی و توستر ۱۶۰ تنظیم کنید. برای اینکه مرغ را خوشمزه‌تر بپزید به مطلب هرگز مرغ را این‌جوری نپزید سر بزنید.

مرحله سوم

در ادامه یکی از پیاز‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه با کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا از خامی خارج شود. در ادامه سبزی‌های گفته‌شده را اضافه کنید و در حد تفت دادن مواد را هم بزنید. در انتها پوره گوجه فرنگی را به همراه ادویه‌ها حسابی تفت دهید تا آب گوجه کشیده و خوش‌رنگ شود.

مرحله چهارم

رب را افزوده و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. برنج از قبل خیس خورده را به همراه کمی آب مرغ داخل قابلمه پوره گوجه فرنگی بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس پلو گوجه فرنگی را به‌صورت کته دم کنید. بعد از پخت روی پلو کره بریزید و داخل دیس بکشید و با مرغ بریان سرو نمایید.

نکات گوجه پلو با مرغ بریان

  • این پلو بیشتر با ماست یا ترشی سرو‌ می‌شود.
  • می‌توانید مرغ‌ها را داخل تابه سرخ کنید و به همراه پلو میل کنید.

دمی گوجه با مرغ

پیشنهاد مطالعه: بی‌نظیرترین خورشت ایرانی را در مجله بخوانید.


[ بازدید : 131 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]