طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

پنجشنبه 21 بهمن 1400
14:59
مجله دلتا

اگر از طعم کتلت‌های تکراری خسته شدید ما به شما کتلت مرغ را پیشنهاد می‌دهیم. کتلت مرغ یک غذای سبک است که می‌تواند یک شام مقوی باشد.
طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

کتلت مرغ و هویج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود. در این دستور روش پخت دیگری را برای شما در نظر گرفته‌ایم که با استفاده از آن یک غذای خوشمزه در کنار خانواده‌تان صرف کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کتلت مرغ و هویج را با هم یاد بگیریم.

مواد لازم برای طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

  • فیله مرغ ۳۰۰ گرم
  • هویج ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • کره یا روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • ‌تخم‌مرغ ۱ عدد
  • برگ جعفری ۲ قاشق غذاخوری
  • جو پرک ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

کتلت مرغ و هویج

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ و هویج خوشمزه، ابتدای کار فیله مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس درون یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه جعفری را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

حالا هویج را بشویید، سپس پوست آن را جدا و با دندانه‌های درشت رنده کنید. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار دهید. سپس به صورت ریز ساطوری و به فیله مرغ اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله جو پرک را درون خردکن بریزید و آسیاب کنید تا پودر شود. پیاز را به صورت نگینی ریز کنید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع یا کره درون تابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید. سپس تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه هویج رنده‌شده را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا هویج نرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط پیاز و هویج را به سینه مرغ اضافه کنید. سپس نمک و فلفل سیاه مواد کتلت را اندازه نمایید. در ادامه ‌تخم‌مرغ را به مواد کتلت اضافه و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شود.

کتلت مرغ

مرحله ششم

حالا پودر سوخاری را به مواد کتلت اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری روغن مایع درون آن بریزید و بگذارید تا روغن گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری از مواد کتلت بردارید، سپس به شکل دلخواه فرم دهید و درون جو پرک پودرشده بغلتانید تا سطح کتلت را پوشش دهد. سپس کتلت مرغ و هویج را درون تابه قرار دهید و کاملا سرخ کنید.

مرحله هشتم

حالا زمانی که یک طرف کتلت به‌طور کامل سرخ شد آن را برگردانید، سپس اجازه دهید طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. در ادامه کتلت‌ها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش کشیده شود.

مرحله آخر از طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

در نهایت کتلت را درون ظرف مورد نظرتان بریزید، از گوجه گیلاسی، جعفری و فلفل سبز برای دورچین کتلت‌ها استفاده کنید. در آخر کتلت‌ها را به همراه نان تازه و سس دلخواه سرو نمایید.

اگر به راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو علاقه دارید این مطلب را بخوانید.

کتلت هویج با مرغ

پیشنهاد مطالعه: اگر به دانستنی‌های آشپزی علاقه دارید ۱۰ اشتباه رایج در آشپزی که شاید ندانیم را در مجله بخوانید.


[ بازدید : 150 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]