ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص
ته چين يكي از خوشمزهترين غذاهاي ايراني است كه طرفداران زيادي دارد. ته چين مرغ و قارچ يكي از انواع اين غذاي لذيذ است كه مواد ساده و مفيدي دارد. اين نوع ته چين را ميتوان در فر، قابلمه و حتي پلوپز آماده كرد.
مواد لازم:
- برنج: 3 پيمانه
- ماست: يك ليوان
- زردۀ تخممرغ: 3 عدد
- زعفران دمكرده: 3 قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
- قارچ: 100 گرم
- مرغ: 2 تكه
- زرشك: يكسوم پيمانه
- روغن مايع: نصف ليوان
- پياز: يك عدد
- گلاب به ميزان لازم
طرز تهيه:
مرغ را با كمي آب، پياز، نمك و زردچوبه ميپزيم. زرشك را با آب سرد شسته و در كمي روغن با زعفران و شكر تفت ميدهيم. در اواخر تفت دادن، كمي گلاب اضافه ميكنيم. گلاب عطر خوبي به زرشك ميدهد.
قارچ را شسته و ورقهاي خرد ميكنيم. آن را در تابه با حرارت زياد تفت ميدهيم. به قارچ كمي آبليمو ميزنيم تا سياه نشود.
وقتي مرغ پخت و كم آب شد، از ظرف درآورده و ريشريش ميكنيم. سپس آن را به قارچ و زرشك ميافزاييم.
برنج را كه از قبل خيس كردهايم، در آب در حال جوش ريخته و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش ميكنيم.
زردههاي تخممرغ را خوب زده و با دارچين، نمك و فلفل، ماست، روغن مايع و زعفران مخلوط كرده سپس برنج را اضافه ميكنيم.
كف قابلمه را چرب ميكنيم. نيمي از مواد را در قابلمه ريخته و با پشت قاشق فشار ميدهيم تا منسجم شود. سپس مرغ را روي مواد ريخته و كمي از آب مرغ هم روي آنها ميريزيم. بقيۀ مواد برنج را هم روي مرغ ميريزيم.
روي سطح ته چين كمي روغن ريخته و حدود يك ساعت قابلمۀ ته چين را روي حرارت ملايم ميگذاريم.
پس از يك ساعت ته چين مرغ و قارچ آماده است. ميتوانيد آن را با هر موادي كه دوست داريد، تزيين كنيد.
[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]