جوجه چینی با سس تارتار
جوجه چيني يكي از غذاهاي محبوب و آسان براي مهماني و دورهمي است. اين غذا خيلي زود آماده ميشود، فقط كمي حوصله ميخواهد. براي تهيۀ جوجه چيني به فيلۀ سينۀ مرغ نياز داريد.
مواد لازم:
- فيلۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
- پياز: 2 عدد
- ليموترش: يك عدد
- زعفران به ميزان لازم
- نمك، فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم
مواد لازم خمير بنيه:
- آرد سفيد: ۱ ليوان
- دلستر ساده: نصف ليوان
- بيكينگپودر: نصف قاشق چايخوري
- نمك، فلفل و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهيه:
اگر فيلۀ مرغ نداريد، سينۀ مرغ را به صورت فيله برش بزنيد.
فيلههاي مرغ را با آب ليموترش، نمك، پياز حلقه شده و زعفران مخلوط كرده و حدود دو ساعت در يخچال نگه داريد.
در يك ظرف آرد سفيد و دلستر را با هم مخلوط كنيد و مقداري نمك، فلفل و پودر سير به آن بيفزاييد. سپس بيكينگپودر را به مواد افزوده و هم بزنيد تا خمير يكدست شود.
در يك تابۀ گود روغن را داغ كنيد. فيلههاي مرغ مزهدار شده را در خمير بنيه بغلتانيد و در روغن بيندازيد. پس از اينكه دو طرف فيلهها روي شعله ملايم سرخ و طلايي شد، آنها را روي يك دستمال حولهاي تميز يا كاغذ روغنگير بگذاريد تا روغن اضافي گرفته شود.
مواد لازم سس تارتار:
- خيارشور: ۴ عدد
- ليموترش: يك عدد
- سس مايونز: ۲ قاشق غذاخوري
- سس كچاپ: يك قاشق چايخوري
- جعفري به ميزان لازم
- پودر پياز، پودر سير، آويشن و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه سس تارتار:
خيارشورها را رنده كنيد. آب ليموترش رابگيريد و جعفري را ساطوري كنيد. تمام مواد را با هم مخلوط كرده و حدود يك ساعت در يخچال بگذاريد تا به خورد هم بروند. ميتوانيد به جاي پودر پياز، از پياز تازه و خيلي ريز خرد شده هم استفاده كنيد.
نكات قابل توجه:
زمان لازم براي مغز پخت شدن فيلهها بستگي به اندازه و قطر فيلهها دارد. براي سريعتر آماده شده جوجه چيني و مغز پخت شدن فيلهها بهتر است آنها را به قطر ۲ سانت برش بزنيد.
زماني كه ميخواهيد فيلۀ آغشته به خمير بنيه را در روغن بيندازيد، بهتر است كمي آن را تكان دهيد تا خمير اضافي آن جدا شود .
خمير بنيه بايد حدود ۴۵ دقيقه قبل از درست كردن جوجه چينيها آماده شود و كمي استراحت كند.
ميتوانيد از سبزيجات يا سيبزميني سرخكرده در كنار اين غذا استفاده كنيد. براي اين كار سبزيجاتي مانند كلم بروكلي، قارچ، هويج و سيبزميني را بخارپز كرده و با مقدار كمي كره، نمك و فلفل تفت دهيد.
[ بازدید : 134 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]