کباب آن هم از نوع قارچ!
قارچ كبابي يكي از پيشغذاها و ميانوعدههاي بسيار خوشمزه است كه طعم و عطر خوبي دارد. قارچ خواص زيادي دارد و وقتي بهصورت كبابي درست شود، تمام خواص و ارزش غذايي آن حفظ ميشود.
مواد لازم:
- قارچ: ۸ عدد
- روغنزيتون: يك قاشق غذاخوري
- ليموترش: ۲ عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
دقت كنيد كه براي قارچ كبابي از قارچهاي سالم و بدون تيرگي و زدگي، هماندازۀ يكديگر و كمي درشت استفاده كنيد.
قارچها را خوب بشوييد و در آبكش بگذاريد تا آب اضافي خارج شود. سپس آنها را با دستمال كاملاً خشك كنيد. قارچ اگر آب داشته باشد، خوشمزه نميشود و طعم آب ميگيرد.
اگر سايز قارچها خيلي بزرگ است، ميتوانيد آنها را نصف كنيد. البته بهتر است از قارچ متوسط استفاده كنيد كه نياز به نصف شدن نداشته باشد و وقتي كباب ميشود، ظاهر خوبي داشته باشد.
آب ليموترشها را بگيريد و با روغنزيتون و مقداري نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس قارچها را در اين مخلوط بگذاريد تا مزهدار شوند.
در صورت تمايل ميتوانيد كمي پودر سير يا پودر تخم گشنيز يا هر طعم و ادويۀ ديگري كه دوست داريد، در مواد بريزيد تا به خورد قارچ برود.
پس از اينكه مواد را خوب مخلوط كرديد، روي كاسه را با سلفون بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد.
با اين كار مواد خوب به خورد قارچها ميروند و خوب طعم ميگيرند.
پس از گذشت يك ساعت كاسه را از يخچال بيرون بياوريد. قارچها را سيخ كنيد و روي اجاق گاز يا كبابپز، كباب كنيد.
البته قارچ كبابي را روي منقل يا در فر هم ميتوانيد آماده كنيد. فقط بايد مراقب باشيد كه خشك نشوند. اگر ميخواهيد روي منقل يا در فر كباب كنيد، حتماً روي آنها با قلممو كمي كرۀ آب شده بماليد تا نرم و لذيذ شوند.
ميتوانيد در كنار قارچ، هر سبزيجات ديگري كه دوست داريد، مزهدار كرده و كباب كنيد.
[ بازدید : 322 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]