طرز تهیه کاری پلو شیرازی خاص و خوشمزه

شنبه 2 مرداد 1400
12:31
مجله دلتا

کاری پلو یکی از غذاهای برنجی محبوب و پرطرفدار منسوب به شیراز است. پخت این غذا آسان است و به قدری خوشمزه است که در شهرهای دیگر هم یک غذای رایج محسوب می‌شود.
کاری پلو شیرازی

استفاده از ادویه کاری در این غذا به آن طبعی گرم و عطر و طعمی خوش می‌دهد. وجود چاشنی‌های دیگر ازجمله زعفران علاوه‌بر بالا بردن ارزش غذایی جنبه درمانی به این پلو داده است. در ادامه این مطلب در مجله دلتا طرز‌ تهیه کاری پلو شیرازی را مطالعه می‌کنید.

مواد لازم برای تهیه کاری پلو شیرازی

  • مرغ شش قطعه
  • برنج چهار پیمانه
  • نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
  • زعفران یک قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه کاری سه قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی سه عدد
  • پیاز متوسط دو عدد
  • روغن (حیوانی) سه قاشق غذاخوری
  • آب دو پیمانه

طرز تهیه کاری پلو شیرازی

مرحله اول

ابتدا در یک ظرف مقداری روغن بریزید و سپس پیاز را در ابعاد کوچک خرد کرده و شروع به تفت دادن پیاز روی حرارت متوسط گاز کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را هم به‌اندازه دلخواه به آن اضافه کنید. مرغ را هم می‌توانید از قبل با آب پخته و نیم‌پز کنید. بعد از طلایی شدن و پخت پیاز، مرغ‌پخته را هم به ماهیتابه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید. بعد از تفت کامل مرغ، دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید. مواد را روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کم شود.

مرحله دوم

بعد از کم شدن آب خورش، مواد را مجدد با روغن حیوانی سرخ‌ کنید. در آخر ادویه‌کاری و زعفران را به آن‌ها اضافه کنید، زعفران را از قبل بسابید. هنگام سرخ شدن مواد بهتر است که برنج را از قبل در آب‌ نمک گذاشته و آن را بجوشانید و آبکشی کنید.

نخودفرنگی‌ها را هم جداگانه با آب بپزید تا نرم شوند. سپس در قابلمه‌ای مناسب ابتدا یک‌لایه برنج ریخته سپس مقداری از مواد را به همراه نخودفرنگی پخته در لابه‌لای پلو بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. سپس پلو را روی شعله ملایم بگذارید تا با مواد مخلوط دم بکشد.

مرحله سوم

در این فاصله سیب‌زمینی‌ها را هم سرخ‌کرده و در ظرف جدا سرو کنید. بعد از دم کشیدن کاری پلو شیرازی می‌توانید آن را سرو و نوش جان‌ کنید.

کاری پلو

نکات کاری پلو

  • مقدار استفاده از پودر کاری کاملا به ذائقه غذایی شما بستگی دارد.
  • علاوه بر مرغ، از گوشت یا حتی ماهی تن هم می‌توانید در تهیه پلو استفاده کنید.
  • روغن حیوانی که ما در این دستور استفاده کردیم را می‌توانید با روغن‌زیتون یا روغن سرخ‌کردنی جایگزین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه قنبرپلو شیرازی را مطالعه کنید.


[ بازدید : 13 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دستورهای جدید و جالب آشپزی را در مجله دلتا ببینید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Delta Food است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس خرید آنتی ویروس نقاشی ساختمان ویلچر انواع بادام پروژه متلب خرید آنتی ویروس کسپر اسکای و بیت دفندر پاسپورت دومینیکا چاپ چسب ، چاپ نوارچسب چاپ چسب چاپ نوار چسب قیمت نایلون حبابدار فروش نایلون حبابدار ،قیمت نایلون حبابدار فروش نایلون حبابدار ،قیمت نایلون حبابدار کیسه حبابدار فروش پلاستیک حبابدار خرید سیسیکم خرید iptv خرید فالوور ارزان
بستن تبلیغات [X]