طرز تهيه حلوا نارگيلي
حلوا دسر ايراني پرطرفداري است كه بسيار مفيد و مغذي است. اين شيريني را ميتوان با مواد و طعمهاي گوناگوني درست كرد. حلواي نارگيلي نوعي حلواي مجلسي، مناسب سرو در مهمانيها و مجالس رسمي است.
مواد لازم:
- آرد سفيد: نصف ليوان
- پودر نارگيل: نصف ليوان
- پودر قند: يكچهارم ليوان
- كره: ۵۰ گرم
- روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوري
- گلاب: يكچهارم ليوان
- زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه:
براي اينكه حلوا يكدست شود، پودر نارگيل را آسياب كنيد.
وقتي پودر نارگيل آسياب ميشود، حجم آن كمتر ميشود. در مواد لازم نصف ليوان پودر نارگيل آمده كه منظور نصف ليوان پودر نارگيل آسياب شده است.
از روغن مايع اصلاً استفاده نكنيد. در تهيۀ حلوا بهتر است از تركيب روغن جامد و كره استفاده شود تا حلوا لطيف و نرم باشد.
سعي كنيد حتماً از آرد سفيد استفاده كنيد. چون آرد نانوايي باعث ميشود رنگ حلوا تيره شود و خوشرنگ نباشد.
نميتوانيد بهجاي پودر قند از شكر استفاده كنيد. چون هم طعم و هم بافت حلوا را خراب ميكند.
آرد را الك كنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد.
حدود 15 تا 20 دقيقه براي تفت دادن آرد كافي است. تفت دادن زياد آرد باعث تيرگي ميشود.
آرد تفت داده شده را دوباره الك كنيد.
تركيب كره و روغن جامد را به آرد افزوده و وقتي خوب با هم مخلوط شدند، زعفران و گلاب را بيفزاييد. گلاب را كمكم اضافه كنيد.
پودر قند را الك كنيد. سپس مواد را از روي حرارت برداشته و پودر قند و پودر نارگيل را اضافه و مخلوط كنيد.
اگر حلوا جمع نشد، مقدار كمي گلاب بيفزاييد تا صاف و يكدست شود.
حلوا آماده است. در صورت تمايل ميتوانيد همين طور كه گرم است، در قالب سيليكوني بريزيد. به اين شكل كه قالب را با روغن چرب كنيد. سپس حلوا را در آن بريزيد و حدود ۲۰ دقيقه در فريزر يا 2 ساعت در يخچال بگذاريد. پس از گذشت اين زمان از قالب بيرون آورده و تزيين كنيد.
[ بازدید : 391 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]